Hvordan kan du investere i franske aksjer?

Å investere i Frankrike kan være veldig attraktivt. Landet er mindre fokusert på utlandet og er derfor mindre avhengig av eksport enn Tyskland. Men hva er den beste megleren for å kjøpe franske aksjer? Og hvilke aksjer er mest interessante? I denne artikkelen kan du finne all informasjonen du trenger.

Hvordan kan du investere i Frankrike mot lave transaksjonsgebyrer?

Før du begynner å investere i Frankrike er det viktig å finne ut hvor du med fordel kan gjøre dette. I denne artikkelen kan du lese direkte hvordan du investerer i Frankrike.

Hvordan kjøpe franske aksjer billig?

Ønsker du heller kjøpe de franske aksjene fysisk? Da er det lurt å gjøre dette hos en fordelaktig megler. Transaksjonsgebyrene som meglere tar for utenlandske aksjer kan variere sterkt. En billig megler hvor du kan investere i franske aksjer uten å betale provisjon er eToro. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto direkte hos denne megleren:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hvordan investere aktivt i Frankrike?

Hvis du er en veldig aktiv trader, kan du handle franske aksjer gjennom CFD-er. Med en CFD kan du spekulere i prisstigninger og -fall. En god nettmegler for dette er Plus500. Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis demokonto:

82% av uerfarne investorer taper penger når de handler CFD-er.

Tips: klikk her for å se åpningstidene til den franske børsene.

Hva er de beste franske aksjene?

Ønsker du vite hva de beste franske aksjene er? Det er dessverre vanskelig å svare på. Noen investerer for eksempel for å bygge opp en stabil utbytteinntekt, mens andre investerer for å oppnå høy prisgevinst.

Vi kan imidlertid vise deg hvilke franske aksjer som er mest populære blant investorer:

Popularitet alene er ikke en god grunn til å kjøpe enkelte franske aksjer. Det er tilrådelig å undersøke selskapet i god tid før du åpner en investering ved å kjøpe aksjene. Undersøk for eksempel selskapets fremtidsplaner og sammenlign selskapet med konkurrenter innenfor bransjen.

Hva bør du være oppmerksom på når du investerer i Frankrike?

Det er viktig å holde et godt øye med den franske økonomien når du investerer i Frankrike. Franske selskaper selger mange av produktene sine innenlands. Når økonomien ikke går bra, rammes mange franske selskaper umiddelbart hardt. Dette er selvsagt mindre tilfelle for multinasjonale selskaper som selger de fleste av produktene sine i utlandet.

Franske selskaper bruker normalt euro. Dette betyr at valutakursen på euro også kan påvirke investeringene dine. Dette er selvsagt spesielt tilfelle når du investerer i en annen valuta enn euro. Prisen på euroen påvirker imidlertid også i hvilken grad Frankrike kan konkurrere med andre utenlandske selskaper. Smarte investorer holder derfor nøye øye med eurokursen.

Hvordan kan du investere i CAC 40-indeksen?

Aksjene er notert i Frankrike på Euronext i Paris. Som investor kan det noen ganger være vanskelig å bestemme seg for hvilken aksje du skal kjøpe. Ved å investere pengene dine i et fond, trenger du ikke lenger å ta denne avgjørelsen. Dessuten kan du begrense sektorspesifikke risikoer ved å spre investeringene dine så mye som mulig over andre produktkategorier.

Hvis du ønsker å investere i den franske økonomien, er det best å kjøpe en ETF på CAC40. CAC40 inneholder de 40 største franske selskapene. Selskaps vekten i indeksen er relatert til selskapets størrelse. Du bør derfor se nøye på hvilke selskaper som utgjør den største delen av indeksen.

En god nettmegler hvor du kan investere i CAC 40-indeksen er DEGIRO. Hos DEGIRO kan du handle gratis i fondene oppført under utvalget av kjernefond. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto direkte hos DEGIRO:

 

Hvordan kan du kjøpe Kingfisher-aksjer?

Hvordan kan du kjøpe Kingfisher-aksjer?

Kingfisher er et engelsk multinasjonalt selskap med hovedkontor i London. Selskapet har ulike kjente merkevarer: tenk for eksempel på B&O, Costorama, Brico Dépot og Screwfix. Kingfisher er notert på London Stock Exchange hvor du kan kjøpe aksjene. Ønsker du å investere i et stort gjør-det-selv-selskap? Da bør du absolutt vurdere en investering i Kingfisher! Du kan også se den siste aksjekursen til selskapet på denne siden.

Hvor kan jeg kjøpe Kingfisher-aksjer?

Tror du Kingfisher er godt forberedt for fremtiden? De har endret organisasjonen betraktelig og er også stadig mer aktive på nett. Dette kan ha en positiv innvirkning på virksomhetens drift.

Tenker du på å kjøpe Kingfisher-aksjer? Du kan trade direkte i Kingfisher-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Kingfisher-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er Kingfishers nåværende aksjekurs?

Er du nysgjerrig på den siste aksjekursen til Kingfisher-selskapet? I diagrammet nedenfor ser du umiddelbart CFD-prisen til Kingfisher. Du kan også åpne en posisjon på aksjen ved å bruke knappene.

Bedriftsdetaljer for Kingfisher

Nedenfor kan du se de viktigste selskaps dataene til Kingfisher.

Analyse av Kingfisher

Før du bestemmer deg for om du vil kjøpe eller selge Kingfisher, er det viktig å analysere aksjen ordentlig. Oversikten nedenfor viser hvordan Kingfisher har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekursene de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Kingfisher de siste 5 dagene:

Hva gjør prisen på Kingfisher i 2024?

Lurer du på hva analytikere tror Kingfisher vil gjøre i 2024 og utover? Vi kombinerte ulike analytiker prognoser ved å bruke Alpha Vantage-data. Husk at dette tallet bare er en spådom om pristrenden til Kingfisher og kanskje ikke går i oppfyllelse. Så gjør alltid din egene undersøkelser!

Om Kingfisher

Kingfisher er en seriøs aktør i DIY-verdenen. De betjener enkeltpersoner og bedrifter. Kingfishers kjente merkevarer er B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix og Koisher. Det er 79 000 mennesker som jobber i 1 326 butikker i 9 land.

Mye kunnskap er tilgjengelig i selskapet for å gjøre oppussingsprosjekter enklere. Det beste resultatet er viktig, noe som selvfølgelig helt avhenger av behovene til folket. Hvordan lever folk? Hvilke forskjellige typer boliger bor de i? Hvilke behov er det for å forbedre boligene?

Tror du Kingfisher vet hvordan de skal svare på etterspørselen fra markedet? Da kan du absolutt vurdere å kjøpe Kingfisher-aksjer!

Kingfisher

Kingfishers transformasjonsplan

I 2015 så Kingfisher mange muligheter til å jobbe som ett stort selskap. Global ledelse og de lokale operatørselskapene gikk hånd i hånd for å bli mer konkurransedyktige og effektive. Ved å bruke de nyeste teknikkene var det mulig å få en sømløs kundeopplevelse. Digitale muligheter ga en inspirerende handleopplevelse. Kunden kan til og med designe alt bedre og bruke produktene.

Skala og ensartethet

Skalaen ble mye bedre utnyttet av transformasjonen. Det er satt sammen et enhetlig og ledende produktspekter. Fokuset starter hos kunden: med transformasjonen må kundenes ønsker bli enda mer sentrale. Denne tilnærmingen vil føre til mer vekst og fortjeneste. Besparelser skapes også ved å bruke delt lagringsplass. For eksempel, de siste tre årene har 100 millioner euro blitt spart ved å bruke et delt distribusjonssenter i Polen.

Tror du Kingfisher vil kunne fortsette å gjøre denne typen smarte besparelser? Da kan det bare være lurt å investere i Kingfisher ved å kjøpe aksjer!

Internett muligheter

Transformasjonen har også skapt nettmuligheter for Kingfisher-gruppen. De genererer nå 7 prosent av omsetningen fra nettsalg. På lang sikt er det forventet at dette vil fortsette å vokse ettersom flere og flere handler via internett. Tror du Kingfisher vil kunne tjene mer på internett? Da kan nett investering i Kingfisher være et attraktivt alternativ.

Tanker fra den nye sjefen i Kingfisher

Den nye sjefen er fortsatt ekstremt kritisk til organisasjonsstrukturen og dens kompleksitet. Det er fortsatt flere problemer å overvinne. Den nye sjefen er en Carrefour veteran: Thierry Garnier. Jobben hans er å finne veien opp. Sakte implementering av nye produkter, mangel på markedsføring og andre utfordringer i Frankrike er hovedpunktene å ta tak i.

Analytikere spekulerer

Flere analytikere spekulerer i å bryte opp gruppen. På den måten ville det vært en mindre attraktiv overtakelses kandidat. Det forventes imidlertid ikke at dette vil skje, gitt transformasjon planen og stordriftsfordelene som oppstår nettopp ved å jobbe innenfra en gruppe.

Det er viktig for Kingfisher å avklare raskt og finne veien opp igjen. De opererer i en syklisk sektor, noe som gjør at den økonomiske situasjonen har stor innvirkning på selskapets resultater. Ved å spre aktivitetene over flere land, blir selskapet mindre avhengig av ett spesifikt marked.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.