Over oss: hvem står bak Aksjetrader.com?

Ingen eller negativ sparerente og skyhøy inflasjon… formuen din forsvinner daglig. Samtidig kan det være veldig vanskelig å ta de riktige investeringsbeslutningene. Med Aksjetrader.com prøver jeg å holde deg i hånden og guide deg gjennom det komplekse investeringslandskapet. Ikke ved å fortelle deg hva du skal gjøre, men ved å vise deg hva du kan gjøre.

Siden opprettelsen av Aksjetrader.com har jeg informert over 1.000.000 mennesker om mer enn 800+ forskjellige investeringsemner.

Egne erfaringer

Mange selskaper som er aktive innen finanssektoren gjemmer seg bak jargon og formelle selskapsstrukturer. Dette er ikke min stil; jeg deler gjerne mine egne erfaringer med deg slik at du kan ta informerte beslutninger.

Til slutt må du selv ta en beslutning: går du for spennende spekulasjon eller klokt formuebevaring? Investerer du i innovasjon eller går du for de kjente pengemaskinene?

Jeg håper å inspirere deg med mine erfaringer! Jeg elsker nemlig også å investere. Ved å investere selv tar du kontroll over din egen fremtid.

Invester klokt

Siden koronapandemien har stadig flere mennesker begynt å investere. Dette er gode nyheter: hvis du investerer på lang sikt øker dette sjansen for at du bygger opp en solid formue. Samtidig er det viktig å ikke bli overmodig; flere og flere investorer gambler mer enn de investerer.

Derfor bestemte jeg meg i 2023 for å gjøre det til min misjon å bedre informere investorer om risikoene. Det er viktig å bare investere penger du kan tåle å miste, siden du alltid risikerer å miste (en del av) din investering.

Jeg oppdaterer og publiserer kontinuerlig nye artikler. I disse artiklene vil jeg fokusere mer og mer på risikoene, slik at du kan ta en informert beslutning.

Hvem står bak Aksjetrader.com?

alex mostert eier av beleggenAksjetrader.com drives av Site Diensten B.V., et ungt og dynamisk internettfirma. Jeg, Alex Mostert, er eieren av Aksjetrader.com. Jeg ser sannsynligvis ikke ut som den gjennomsnittlige eieren av en investeringsnettsted, men det passer godt med budskapet på denne nettsiden.

Med Aksjetrader.com ønsker jeg å vise på en tilgjengelig måte hvordan du kan investere. Mange unge mennesker venter for lenge med å investere, og går dermed glipp av mye avkastning.

Det jeg synes er veldig viktig er tillit og ærlighet. Derfor forteller jeg ærlig at denne nettsiden drives av en ung gründer og at det ikke er fast ansatte. Sammen med frilansere sørger jeg for at nettsiden forblir interessant og regelmessig oppdateres med nytt innhold.

Denne nettsiden er for alle: tekstene er skrevet i forståelig språk slik at også nybegynnere kan komme i gang umiddelbart. Hvis noe fortsatt ikke er klart, kan du kontakte oss.

Hvem er Alex Mostert?

Jeg vil gjerne introdusere meg selv! Klikk her for å besøke min personlige forfatterside.

Vil du koble deg på?

Du kan finne meg på LinkedIN og Instagram!

Forretningens detaljer

  • Forretningsnavn: Site Diensten B.V.
  • Adresse: Herengracht 248F, 1016BV Amsterdam
  • Org.nr: 82574081
  • Telefonnummer: +31 6 81 82 85 72
  • E-post: send oss en e-post

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.