Hvordan kan du kjøpe italienske aksjer?

Italia er kjent for sine deilige pizzaer og pastaer. Samtidig er ikke landet kjent for høy grad av økonomisk stabilitet. Likevel, for investorer og tradere som ikke er redde for noe høyere risiko kan det være interessant å investere i italienske aksjer, men hva er den beste måten å gjøre dette på?

Hvor kan du kjøpe italienske aksjer?

Ønsker du å investere i italienske aksjer på lang sikt? Da er det lurt å først undersøke om det går bra med Italias økonomi for tiden. Hvis dette er tilfelle, kan du vurdere å gjøre en investering. En god nettmegler hvor du kan kjøpe italienske aksjer er eToro. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto direkte:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hvordan kan du aktivt investere i italienske aksjer?

Italienske aksjer kan stige og falle kraftig under påvirkning av den økonomiske situasjonen i landet. Hvis Italias økonomi går bra, vil aksjene sannsynligvis stige. Når økonomien svikter, kan du forvente at de faller. Som en aktiv investor eller spekulant kan du reagere godt på denne typen prisendringer.

En god nettmegler hvor du kan åpne posisjoner til både stigende og fallende priser er Plus500. Dette gjør du ved å bruke CFDer som er en spesiell type derivater. Med knappen nedenfor kan du prøve aktiv trading gratis med en demo hos Plus500:

82% av uerfarne investorer taper penger når de handler CFD-er.

Hva er de beste italienske aksjene?

De beste italienske aksjene er de med høyest avkastning. Hvilke aksjer dette er er imidlertid vanskelig å si og dette kan også variere mye per tidsperiode.

Noen ganger kan en aksje som går dårlig i ett år ha mye høyere avkastning på ti år. Derfor bør du undersøke hvilke aksjer som passer perfekt innenfor investeringsporteføljen din.