Hvordan kan du kjøpe aksjer i Netflix?

Hvem kjenner ikke til verdens mest populære strømmetjeneste? Med over 100 millioner brukere, er Netflix den største betalte tilbyderen av filmer og serier. Dette er reflektert i den enorme stigningen i aksjekursen. Det er nettopp derfor mange synes det er fristende å investere i Netflix ved å kjøpe aksjene deres. I denne artikkelen kommer du til å lære alt du trenger å vite før du investerer i dette selskapet.

Hvordan kan jeg investere i Netflix?

Du kan investere i Netflix hos en nettmegler. Du trenger bare å åpne en konto for å begynne å handle aksjer i Netflix. Du kan velge å handle aksjer i Netflix aktivt, eller å holde dem langsiktig.

Hvor kan du kjøpe aksjer i Netflix?

Du kan velge å kjøpe aksjer i Netflix og holde dem langsiktig hvis du tror at aksjekursen kommer til å stige over lang tid. Ønsker du å kjøpe Netflix-aksjer? Du kan trade direkte i Netflix-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Netflix-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen til Netflix?

Du kan ta en raskt titt på kursen til en CFD-aksje i Netflix i grafen under. Du kan også bruke knappene til å handle direkte:

Selskapsinformasjon om Netflix

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Netflix .

Analyse av Netflix-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Netflix-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Netflix har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Netflix de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Netflix de siste 5 dagene:

Hvordan vil Netflix prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Netflix vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Netflix, og det kan hende det ikke blir realitet.

Fordeler ved å investere i Netflix

Netflix kan være en veldig interessant investering. For øyeblikket har selskapet over 100 000 000 kunder, fordelt på over 190 land. Selskapet ser på muligheten for å utvide til det kinesiske markedet. Det kinesiske markedet har allerede over 500 000 000 mennesker som bruker strømmetjenester. Hvis Netflix lykkes i det kinesiske markedet, kan inntjening deres gå i taket.

Netflix er i en posisjon hvor de kan forhandle med studioer, på grunn av den enorme kundebasen deres. Det er nettopp at de kan forhandle gode avtaler som kan bidra til å gjøre dem mer spekulere. Netflix kan vokse enda mer i fremtiden: Månedskostnaden er lav, så tjenesten er tilgjengelig for et bredt utvalgt av potensielle kunder.

Hvilke risikoer er det ved å handle aksjer i Netflix?

Det finnes dog en del risikoer når du investerer i Netflix. Den største risikoen for Netflix, er nok konkurranse. I det siste har den kommet flere strømmetjenester på markedet. Amazon har lansert Prime Video, og Disney og Apple har utviklet sine egne strømmetjenester. Netflix vil være nødt til å konstant kjempe for det beste utvalget av serier og filmer. Hvis de ikke klarer dette, vil nok flere brukere bytte til en annen tilbyder.

Utenom nye konkurrenter, kan privatkopiering true Netflix. Netflix sliter allerede med å kjøpe rettighetene til nye produksjoner, på grunn av konkurranse fra andre aktører. Siden det nå finnes så mange strømmetjenester, må kundene abonnere på flere strømmetjenester for å få tilgang på alle de nyeste seriene og filmene. Hvis Netflix blir mindre brukervennlige, kan det hende brukere tyr til ulovlige alternativer som å se piratkopierte filmer. Dette kan føre til at Netflix mister abonnenter.

Det Netflix-eksklusive materialet som Netflix legger ut, koster også dyrt. I 2017 investerte selskaper $2,5 milliarder (≈22,2 milliarder kroner). For at Netflix skulle tjene penger på disse, måtte disse produksjonene være veldig suksessfulle. Sannsynligheten for at Netflix fortsetter den gode utviklingen sin, kommer svært an på meningene til brukerne. Hvis interessen for Netflix-produksjoner faller, eller andre strømmetjenester blir mer populære, kan nok dette påvirke Netflix negativ.

Kjøp aksjer i Netflix i et par steg

Før du kjøper aksjer i Netflix, er det viktig at du følger et par steg først. Før du investerer i Netflix, bør du gjøre litt research. Finn ut, med hjelp av analysen din, om det finnes mye vekstpotensiale i selskapet. Hvis det er tilfelle, kan du vurdere å kjøpe aksjer i Netflix.

Likevel er det essensielt å avgjøre om Netflix vil passe med investeringsplanen din. Netflix er en teknologiaksje med en del risiko og stort vekstpotensiale. Når du kjøper aksjer i Netflix, bør du se om denne typen aksje passer inn i den helhetlige porteføljen din. For eksempel, ville du blitt knust hvis du tapte en stor del av investeringen din? Og har du nok tid til å vente hvis markedet plutselig krasjer?

Hvis du er sikker på at du vil kjøpe aksjer i Netflix, bør du åpne en konto hos en nettmegler. En aksjemegler er en tredjepart som lar individuelle investorer handle aksjer. Det er lurt å velge en nettmegler med lave transaksjonskostnader for det amerikanske markedet. Ved å velge en billig megler, kan du passe på at du ikke taper mye penger på transaksjonskostnader.

Når du plassereer en ordre, bør du tenk på hvor mange aksjer du vil kjøpe. Dette svaret kommer an på den totale summen du vil investere. Hvis anbefaler deg sterkt å spre investeringene dine. På denne måten unngår du å tape store summer hvis en av aksjene dine, som Netflix, faller i verdi. Hvis du bruker en markedsordre, vil du kjøpe aksjene til nåværende markedspris. Hvis du bruker en limit-ordre, kan du indikere til hvilken pris du ønsker å kjøpe aksjene.

Netflix under Covid-19

Covid-19-pandemien har hatt en betydelig effekt på utviklingen til mange selskaper. For Netflix, har pandemien gitt positive effekter. Mange som holdt seg hjemme måtte finne kilder til underholdning. Derfor fikk Netflix mange nye kunder i denne perioden.

Historien til Netflix

Netflix ble grunnlagt i 1997. Netflix er 100% lovlig, i motsetning til mange populære applikasjoner som Popcorn Time. Selskapet kjøper lisenser til å vise et utvalg filmer og serier i forskjellige land. Selv om selskapet hovedsakelig prioriterer det amerikanske markedet, har de begynt å endre strategien sin i nyere tid. Netflix tar sakte, men sikkert, over resten av verden.

Den internasjonale utvidelsen av Netflix begynte i 2013. Aksjekursen til Netflix steg kraftig i denne perioden. Det europeiske markedet er stort, og internetthastigheten fortsatte å forbedre seg. Dette er også en grunn til at markedet fortsetter å forbedre seg for Netflix.

Åpenbart trenger selskapet å profittere på driften sin. Netflix prøver å oppnå dette ved å kreve en månedlig avgift fra kundene sine, på samme måte som Spotify. Dette ser ut til å virke bedre enn en modell hvor man betaler for hver film man ser.

Vil aksjekursen til Netflix stige videre?

Det er vanskelig å avgjøre om aksjekursen til Netflix kommer til å stige videre. Når du investerer i Netflix, vil det kreve at du holder et godt øye med all utviklingen rundt selskapet. Resultatet per aksje er veldig lavt, og kolleksjonen av filmer og serier på Netflix må oppdateres kontinuerlig. Dette koster naturligvis en del.

Likevel er det en del utvikling som kan tyde på forbedrede resultater i fremtiden. For eksempel har Netflix produsert flere filmer og serier enn tidligere, som kan tyde på at lisenskostnadene deres har falt. De eksklusive filmene og seriene på Netflix kan også tiltrekke seg nye kunder. I tillegg har også Netflix sluppet ut flere filmer og serier i 4K.

Hvordan trade Netflix aksjer som profesjonelle tradere?

Hvis du ønsker å trade som mange tradere, bør du følge den generelle trenden. Mange kjenner til Netflix. Dette gjør at veldig mange kjøper et par aksjer der, uten å nødvendigvis være profesjonelle investorer. På grunn av dette kan små nyheter påvirke kursen drastisk.

Prøv å estimere hva effekten av enkelte nyheter kommer til å ha på Netflix. Hvis du gjør dette riktig og klarer å time posisjonene dine, kan det hende du klarer å få god avkastning på investeringene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.