Investere i Bitcoin Gold: bør du kjøpe det?

Bitcoin Gold er den nyeste divisjonen av Bitcoin. Tidligere så vi en inndeling av Bitcoin og Bitcoin Cash. I denne artikkelen ser vi på hva Bitcoin Gold egentlig er. Du vil også umiddelbart se hvordan du kan dra nytte av investeringer i Bitcoin Gold.

Hva er Bitcoin gold?

Bitcoin Gold er en ny gaffel. En gaffel er en såkalt deling av den opprinnelige Bitcoin og oppstår når det er uenighet om et teknisk aspekt av valutaen. Bitcoin Gold hevder å være en forbedret versjon av Bitcoin.

Hovedmålet med Bitcoin Gold er å desentralisere valutaen igjen. Grunnleggerne hevder at det trengs for mye datakraft for å skaffe seg en Bitcoin. Som et resultat er det ikke lenger mulig for en normal person å skaffe seg Bitcoins ved å bryte dem med datamaskiner. Bitcoin Gold-systemet skal gjøre systemet mer demokratisk.

Hvordan kan du investere i Bitcoin Gold

Akkurat som enhver kryptovaluta er Bitcoin Gold veldig ustabil. Hvis du takler dette, kan Bitcoin Gold tilby interessante og lønnsomme muligheter. Du kan handle i denne valutaen med en online megler. Med en online megler har du følgende to alternativer:

  • Kjøp: du tjener penger når kryptovalutaens pris øker
  • Short: du tjener penger når kryptovalutaens pris synker

Som du kan se, som investor i for eksempel Bitcoin Gold, har du to alternativer. Dette gjør at du kan dra nytte både økning og nedgang i prisen. Dette er veldig attraktivt, siden prisen noen ganger synker og øker mange prosentpoeng på en dag. Du kan dra nytte av dette ved å ta den riktig beslutningen.

Klikk her for å se en oversikt over ulike nettmeglere >>

Bitcoin Gold logo

Hvordan investerer du klokt i kryptovalutaer?

Det er viktig å innse at kryptovalutaer som Bitcoin Gold har økt risiko. Aksjer beveger seg generelt bare i begrenset grad. Dette er forskjellig fra Bitcoin Gold. Det er derfor viktig å bare investere penger du virkelig kan tape. Du skal ikke være redd for å tape penger. I tillegg til disse potensielle tapene, er det selvfølgelig også større potensiell avkastning.

Når du driver med en kryptovaluta som Bitcoin Gold, er kunnskap viktig. Valutaen reagerer sterkt på visse hendelser. Hvis det for eksempel kommer nyheter om at sikkerheten ikke fungerer som den skal, vil prisen synke kraftig. Du kan svare på dette ved å gå short til rett tid. Når du da tenker at bunnen er i sikte, kan du da kjøpe valutaen igjen. På den måten kan du dra nytte av både nedgangen og økning.

Mer teknisk informasjon

Grunnleggeren av Bitcoin Gold er Jack Liao som lanserte Bitcoins harde gaffel. Målet med Bitcoin Gold er til slutt å bli bedre enn Bitcoin. Han valgte en spesiell algoritme med motstand mot ASIC . En ASIC er spesielt designet for en oppgave. ASIC brukes derfor ofte ved mining av Bitcoin. På Bitcoin Gold kan den imidlertid ikke brukes.

Kjøpe Bitcoin Gold

Bitcoin Gold

Hvis du har mye tillit til Bitcoin Gold, kan du selvfølgelig kjøpe det. Å kjøpe Bitcoin Gold er mer risikabelt enn å trade det. For øyeblikket er fremtiden til Bitcoin Gold fortsatt usikker. Både Bitcoin Cash og Bitcoin Gold falt betydelig i verdi etter lanseringen. Det er derfor spørsmålstegn om disse valutaene til slutt vil spille en viktig rolle i krypto valutamarkedet.

I tillegg til de tekniske aspektene, vil dette i hovedsak avhenge av markeds aspekter. Valutaen må tross alt markedsføres akkurat som med en børsnotering. Støtte er viktig her. Bare hvis valutaen til slutt blir akseptert som betaling, vil den ha en viktig rolle.

Kom I gang med Bitcoin Gold med en gang

Ønsker du å komme i gang med trading i Bitcoin Gold og andre kryptovalutaer? Det er da lurt å først øve med en demokonto ! Den mest omfattende nettmegleren du kan investere i kryptovalutaer er for øyeblikket Bitvavo. Klikk her for å åpne en gratis konto med Bitvavo og oppdage mulighetene for å investere i Bitcoin Gold.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar