Investere I Ethereum

Kryptovaluta blomstrer! Foruten bitcoin er det flere og flere digitale valutaer som du kan tjene penger på. Et eksempel på en annen vellykket digital valuta du kan investere i, er Ethereum eller Ether. I denne artikkelen kan du lese hvordan du kan investere i Ethereum, og vi ser også hvordan ether skiller seg fra for eksempel bitcoin.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade [X]Ethereum?

Hvis du vil dra nytte av alle svingningene, er et alternativ å spekulere i prisen på Ethereum. Kryptovalutaen er veldig ustabi, og som investor kan du dra nytte av dette. Det er åpenbart mulig å tjene penger når prisen stiger, men visste du at det også er mulig å tjene penger når prisen faller?

Du kan trade i Ethereum på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ethereum ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Ethereum.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Ethereum
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Ethereum for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Ethereum på kontoen din!

Trade Ethereum Plus500

Hva er Ethereum?

Folk som anser Ethereum som bare en mynt, bør tenke seg om! Ethereum er mer enn bare en mynt. Den unike siden av eterhistorien er nemlig at denne kryptovalutaen kan brukes som et system der flere ting kan programmeres.

Både Ethereum og bitcoin bruker blockchain-teknologi. Ethereum har muligheten til å utføre applikasjoner i skyen. Disse applikasjonene kan deretter beskyttes mot manipulasjon. Derfor kan Ethereum for eksempel brukes til å opprette en kontrakt på en sikker og smart måte.

I dag er det fremdeles en uvanlig prosess, men en dag kan det bare være advokater som bruker Ethereum-teknologi for å lage for eksempel deres kontrakter. Ethereum har derfor en god sjanse til å utjevne bitcoin i fremtiden, og det er selvfølgelig gode nyheter for investorer med fortjeneste. Synes du det er en god idé å investere i Ethereum nå?

ethereum investing

Hva er fordelene med å investere i Ethereum?

Ved ikke å investere alle pengene dine i Bitcoin, vil du redusere risikoen for den samlede kryptovaluta-lommeboken din. Fordi Ethereum er en verdensomspennende kjent kryptovaluta, nøler ikke spekulanter med å investere noen av pengene sine i Ether når positive nyhetsmeldinger sendes. Dette vil gjøre det mulig å generere en god fortjeneste ved å handle i Ethereum.

En annen stor fordel med Ethereum er at den er veldig fleksibel mynt. Det er for eksempel mulig å bruke andre kryptovalutaer på Ethereum blockchainen. Den eneste mulige ulempen knyttet til denne muligheten er risikoen for at dette reduserer hastigheten på nettverket.

De ekstra funksjonene er en stor fordel med Ethereum sammenlignet med bitcoin. Noen mennesker tror at vi ikke lenger vil trenge advokater fremtiden, takket være eksistensen av Ethereum. Selv om vi ikke er i en slik situasjon ennå, er det fortsatt stor sjanse for at Ethereum kommer til å spille en viktigere rolle i fremtiden.

Hvilke risikoer investerer du i Ethereum?

Som mange andre kryptovaluta er Ethereum veldig ustabilt. Du kan lett miste ti prosent på en dag. Å investere i Ethereum tar derfor nerver av stål. Videre er det veldig viktig å komme med en klar plan. Investorer som lett får panikk, bør unngå å investere i Ethereum.

En annen Ethereum-risiko er den harde konkurransen. I dag er ethereum så enorm fordi de var de første som hadde visse funksjoner. Det finnes likevel bedre alternativer, og det er sannsynligvis bare et spørsmål om tid før disse myntene vil avsette Ethereum. Å investere i Ethereum betyr derfor også alltid å holde øye med nye konkurrentene.

ethereum invest

Hva gjør Ethereum unik?

Hvis du prøver å sammenligne Ethereum med bitcoin, gjør du en feil. Visst, de er begge digitale valutaer, men det er fortsatt betydelige forskjeller. En stor fordel med ethereum er at ethereum er enklere å bruke for alle slags prosjekter. Der bitcoins og litecoins hovedsakelig brukes som valuta, kan du gjøre alle slags ting med ethereum.

Visste du for eksempel at du kan utstede aksjer med ethereum eller sette opp et politisk system? ethereum er også veldig nyttig for utarbeidelse av en kontrakt. ethereum er faktisk ikke-foranderlige, noe som betyr at innholdet i kontrakten ikke lenger kan endres. Selv programmereren kan ikke endre noe lenger etter den er i bokkjeden. Dette gjør ethereum ekstra sterk mot ondsinnede hackere. Dette potensialet gjør det mulig for prisen på ethereum å stige ytterligere.

Investeringer I Ethereum- strategi

Du kan velge å kjøpe ethereum tilfeldig. Dette er imidlertid ikke vår foretrukne tilnærming for å kjøpe denne kryptovalutaen. Generelt er det tre måter du kan bruke til å investere i Ethereum:

  • Du kjøper Ethereum på lang sikt
  • Du prøver å spekulere I en prisøkning
  • Du prøver å spekulere I et prisfall

Når du bestemmer deg for å investere i Ethereum på lang sikt, er det viktig å nøye analysere og undersøke det bredere kryptomarkedet. Prisen på eteren beveger seg ofte sammen med prisen på andre kryptovalutaer.

Dessuten er det viktig å følge den siste utviklingen og nyheter om ethereum. Tar en annen mynt gradvis over den dominerende Ethereum-posisjonen? Da er det kanskje bedre å utsette å kjøpe mynten. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe ethereum, er det viktig å velge riktig øyeblikk å gå inn i. Generelt er det rette øyeblikket for å kjøpe ethereum etter et fall.

Den alternative strategien fokuserer mer på spekulasjoner. Ved hjelp av for eksempel en teknisk analyse kan du prøve å gå inn eller ut i riktig øyeblikk. Dessuten er det også mulig å kjøpe eller selge ethereum basert på de siste nyhetene. Uansett hvilken strategi du velger å investere i ethereum, er det alltid viktig å nøye styre og vurdere risikoen. Du kan for eksempel gjøre dette ved å ta et automatisk tap til en bestemt pris.

Pris på Ethereum

Det er selvfølgelig viktig å kunne se på den siste prisen på ethereum. Nedenfor kan du se verdien av Ethereum. Det er også mulig å kjøpe CFD-ethereum direkte via kjøp- og salg knappene.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar