Hvordan kan du investere i VeThor?

Når begrepet ‘kryptovaluta’ kommer opp, tenker de fleste umiddelbart på Bitcoin. Men det er mange andre kryptovalutaer. En av disse enhetene er VeThor Token. Denne artikkelen vil vi se nærmere på denne mynten. Vi vil forklare hva VeThor Token innebærer, hva funksjonene er, og vi vil også liste opp fordeler og ulemper. På denne måten kan du bestemme om det er attraktivt å investere i VeThor ved å kjøpe kryptovalutaen.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade VeThor?

Du kan trade i VeThor på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle VeThor ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av VeThor.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg VeThor
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe VeThor for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes VeThor på kontoen din!

Hva er VeThor Token?

VeThor Token (VET) blir sett på som drivstoffet for VeChain Thor (VTHO) blockchain. Hver transaksjon som foregår på VTHO blockchain består delvis av ekstra transaksjonskostnader. Disse kostnadene dekkes av VeThor Token. Tenk for eksempel på kostnader for betaling eller deling av data.

VeChain mener at blokkjede-teknologi er en del av grunnlaget for fremtidige IT-generasjoner. AR, AI, VR og 5G blir også sett på som en del av dette fundamentet. Med VeThor Token ønsker de å øke effektiviteten og ektheten av informasjonsutveksling. På denne måten kan produkter og informasjon utveksles med økt pålitelighet.

Et eksempel: store selskaper taper milliarder fordi falske produkter tilbys på markedet et annet sted i verden. VeChain ønsker å takle dette problemet ved å gi produktene en unik chip. På denne måten kan en kjøper av for eksempel en Gucci-veske se om den er ekte eller falsk ved ganske enkelt å skanne en kode.

Hvordan oppsto VeThor?

VeThor Token er en del av VeChain. VeChain innser fangst av ektheten av varer på deres blokkjede. Plattformen ble grunnlagt av Sunny Lu. Lu ble lei av det faktum at så mange falske produkter blir produsert og solgt. Det aktuelle selskapet taper i utgangspunktet penger og falske produkter skader selskapets image. Sunny Lu bestemte seg for å gjøre noe selv for å bekjempe dette globale problemet. Og han kom med en løsning som kunne være verdt ganske mye penger.

VeChain har eksistert siden 2015. Siden oppstarten har det forsøkt å bygge et verdifullt selskap. Dessverre er VeThor-prisen lavere enn omdømmet til VeChain. Dette er normalt for en valuta som brukes for å lette transaksjoner.

VeThor Token: Hvordan fungerer det?

Du kan administrere VeThor-tokens uansett hvor du føler deg komfortabel. Gjennom Bitvavo kan du få månedlige innbetalinger for VeThor-tokens. Hvor mye beregnes med følgende formel:

  • Det kontrolleres daglig hvor mange VeChain Thor hver Bitvavo-bruker eier. Dags tallene legges sammen på slutten av måneden.
  • På slutten av hver måned vil det bli bestemt hvor mange VeThor Token som er produsert av VeChain Thor av alle Bitvavo-brukere.
  • Det produserte VeThor-tokenet fordeles jevnt mellom Bitvavo-brukere som har VeChain Thor.
  • Distribusjonen av VeThor Token foregår første tirsdag i måneden. Det blir kreditert direkte til Bitvavo-kontoen din.

Hva bør du passe på når du investerer i VeThor Token?

I denne artikkelen har du lest hva VeChain står for og hva formålet er. Nå, jo større VeChain blir, jo bedre vil dette være for prisen på VeThor Token. Det er derfor alt annet enn ulempe å holde rede på hvordan VeChain presterer på de internasjonale markedene. At tilgang til det enorme nettverket er gitt, kan bety at store kunder nærmer seg VeChain. Hvis dette er tilfelle, vil det absolutt være til fordel for kryptovalutaen.

En potensiell fordel, men også ulempe, ved å kjøpe kryptovaluta er at ingen vet helt sikkert hvordan ting vil slå ut. Det er lurt å først innse at å forutsi prisen ikke er en eksakt vitenskap. Så gjør grundig forundersøkelse før du bestemmer deg for å investere i VeThor (det samme gjelder VeChain ).

Å investere eller ikke investere i VeThor?

VeChain, utvikleren av VeThor Token, er engasjert i forskjellige markeder. Det har også startet en Dapp-plattform. Med denne plattformen ønsker de å konkurrere med supermakter som Ethereum og NEO. Det er flere markeder VeThor Token ønsker å påvirke. Dette kan være både positivt og negativt. Men foreløpig er utsiktene positive. VeThor har i det siste vist fram sitt potensialet sitt mer og mer. For eksempel er VeChain valgt av den kinesiske regjeringen som sin teknologi partner.

Kort fortalt er det mye potensiale, inkludert godt vekstpotensial. Hvis selskaper begynner å bruke VeThor i sin produksjonslinje, kan verdien øke. Spådommene for de neste årene svinger fortsatt, men utsiktene er positive.

Det anbefales at du først studerer prisutviklingen til VeThor nøye, og at du gjør en god pris analyse. Investering i VeThor er en god mulighet til å diversifisere din nåværende investeringsportefølje. Sørg for at du også har tradisjonelle investeringer i porteføljen din. På denne måten maksimerer du potensiell prisgevinst og reduserer investeringsrisikoen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar