Plus500 anmeldelse: er dette en god megler?

Plus500 er en av de mest populære nettmeglerne. Den brukervennlige programvaren og de omfattende handels mulighetene spiller en nøkkelrolle i den økende populariteten. I denne omfattende gjennomgangen undersøker vi om det er lurt å begynne å investere via Plus500. Les min Plus500-erfaring og finn ut selv om denne nettmegleren kan bli din riktige handelspartner.

Generell konklusjon gjennomgang

Totalt sett er jeg positivt og overrasket over Plus500 i denne anmeldelsen. Takket være den brukervennlige programvaren og de omfattende CFD-mulighetene, har investorer alt de trenger hos Plus500. Prisene deres er gunstige og handelsmulighetene er omfattende. Men forvent ikke omfattende støtte eller pedagogisk materiale. Plus500 bør være ditt førstevalg når du hovedsakelig ser etter en nettmegler for aktivt trading på markedene.

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Hva er Plus500?

Plus500 ble grunnlagt i Israel i 2008 og har siden vokst til et stort selskap med mer enn 22 millioner kunder fordelt på 50 land! Plus500 fokuserer hovedsakelig på spekulasjon med CFD-er, men det er også mulig å kjøpe aksjer fra denne megleren.

Edit
Gratis demo:Ja
Tilbud:CFD-er på aksjer, Forex, krypto og råvarer
Minimum innskudd$100
Minimum uttak:$50
Sett inn penger:Bankoverføring, iDEAL, PayPal og kredittkort
Gebyrer:Commission free on CFD’s
Valutavekslingskostnader:0,7%
Copytrading:nr
Kunde serviceBillett og live chat
Copytrading nr
KontoEuro / dollar konto

Kort sagt: proffer

 • + Omfattende tilbud av aksje CFD-er
 • + Brukervennlig og rask programvare
 • + Gratis demo på 500.000 kr for nye kunder
 • + Pålitelig nettmegler under oppsyn

Kort sagt: ulemper

 • – Ingen kundestøtte på telefon
 • – Ingen undervisningsmateriell for kunder
 • – Ikke egnet for langsiktige investeringer

Tips:Ønsker du å vite mer om trading hos Plus500? Vennligst les vår gratis Plus500 guide.

Plus500 anmeldelse

Ønsker du umiddelbart bla til et bestemt kapittel i denne Plus500- anmeldelse artikkelen? Vennligst bruk listen nedenfor for å bla til informasjonen du trenger.

Hva slags megler er Plus500?

Plus500 er en såkalt CFD-megler. I motsetning til å kjøpe aksjer direkte hos en vanlig megler, er en CFD-megler stedet for aktivt å spekulere i markedene. Når du kjøper eller selger en CFD, spekulerer du i en kursstigning eller kursfall på den aktuelle aksjen. Når du åpner en posisjon, bestemmer prissvingningene resultatet.

Plus500 tillater investeringer på både prisøkninger og prisfall og er derfor stedet å gå når du ønsker å reagere raskt på markedsforhold og endringer. Vil du vite mer om investering i CFD-er? Så les denne artikkelen.

Programvare gjennomgang

En meglers programvare er veldig viktig. Finansmarkedet krever nemlig raske svar, handlinger og ordreplasseringer. I denne delen vil vi diskutere Plus500-plattformen for å finne ut om det er en programvare av høy kvalitet. Vi vil diskutere hvordan man åpner en konto, kvaliteten på plattformen, bruk av ordrer, analytiske funksjoner, demokonto og mobil programvaren.

Åpne en konto

Å åpne en Plus500-konto er enkelt. Det kan enkelt gjøres via nettsiden. Plus500-programvaren bruker nettleseren din og nettsiden er responsiv for å tillate handel med mobiltelefoner. Ønsker du åpne en konto hos Plus500? Klikk her!

Plus500 registrering

Å åpne en konto hos Plus500 er enkelt

En stor fordel med Plus500 er at du kan bruke deres gratis demo på 500.000 kr. Denne demoen lar hver ny kunde i stor grad prøve ut alle muligheter og funksjoner. Plus500-programvaren er ekstremt brukervennlig. Dette gjør det mulig for personer med lite PC-kunnskap eller ferdigheter å åpne og lukke handels posisjoner.

Vår erfaring med handelsplattform

For å publisere en anstendig og nyttig anmeldelse har vi grundig prøvd ut alle investerings handlinger og -muligheter hos Plus500. En stor fordel ved Plus500-handelsplattformen er at den er ekstremt brukervennlig. Lite teknisk kunnskap er ingen hindring for å begynne å handle verdipapirer, og hver kunde vil kunne gjøre det..

Ser du etter en spesifikk investering? I så fall er søke- eller liste funksjonaliteten stedet å gå. Å finne investeringen din ved å bruke disse funksjonene er enkelt. Når du er klar til å åpne en posisjon, kan du velge å kjøpe (spekulere på en prisøkning) eller å shorte (spekulere på et prisfall).

På venstre side vil du alltid kunne se menyen. Menyen inneholder følgende alternativer:

 • Meny: se den fullstendige oversikten over alternativer.
 • Handel: stedet å gå når du umiddelbart vil åpne en ny posisjon.
 • Åpne posisjoner: en oversikt over dine aktive handler.
 • Ordre: en oversikt over alle dine åpne bestillinger hos Plus500.
 • Lukkede posisjoner: en oversikt over alle dine lukkede posisjoner.
 • Ekte penger: denne knappen kan brukes til å bytte til handel med ekte penger.

Øverst på skjermen finner du en oversikt over den økonomiske situasjonen til kontoen din. Den vil vise deg hvor mye penger du fortsatt har til rådighet. Den vil også fortelle deg om du kan åpne flere stillinger. Hold et øye med din økonomiske balanse. En negativ kontosaldo kan føre til tap av alle investeringene dine.

Plus500 programvare gjennomgang

I Plus500-programvaren kan du enkelt bytte til ekte penger. Illustrerende priser.

Bruk ordrer

Innenfor Plus500-programvaren kan du også benytte deg av ordrer. Med ordrer kan du automatisk åpne en posisjon når en viss pris er nådd. Ikke glem å bruke et stop loss. Å bruke et stop loss er ikke obligatorisk, men sterkt tilrådelig. Ved å bruke et stopp kan du automatisk lukke posisjonen din når du oppnår et visst tap.

Plus500 åpen posisjon

Å åpne en posisjon hos Plus500 er enkelt. Illustrerende priser

Når du åpner en posisjon, kan den administreres via menyen for åpne stillinger. Den åpne posisjon menyen har en sanntidsvisning av fortjeneste eller tap på investeringen.

Analytiske funksjoner Plus500

Innenfor Plus500-programvaren kan du også benytte deg av de forskjellige analytiske funksjonene og verktøy. Disse funksjonene kan brukes til å støtte og rettferdiggjøre beslutningene dine. Gjennomgangen vår bestemte likevel at disse funksjonene og funksjonene var ganske grunnleggende. Andre mer avanserte programmer og verktøy gir deg ofte en mer detaljert og sterkere oversikt. Har du som mål å bli en profesjonell trader? I så fall kan et program som MetaTrader være et nyttig verktøy for å utføre mer komplekse analyser.

Innenfor Plus500-plattformen kan du vise ulike tekniske indikatorer på grafen. Tekniske indikatorer kan hjelpe deg med å finne de riktige kjøps- og salgs øyeblikkene.

Tekniske indikatorer Plus500

En nyttig funksjon i Plus500-programvaren er muligheten til å tegne egne linjer og analyser på grafen. Det vil tillate deg for eksempel å tegne horisontale nivåer der prisen ofte stiger eller faller. Å lage og utføre analyser på flere grafer i programvaren vil likevel ikke bidra til noe. Dette er fordi det er ganske vanskelig å lagre analysene dine.

Til slutt, hos Plus500 ser du følelsene til andre tradere. Denne funksjonen viser deg hva andre Plus500-brukere driver med. Dette kan veilede deg i å ta investeringsbeslutninger.

Demo-konto kvalitet

I denne anmeldelsen er demokontoen en sterk fordel på Plus500-plattformen. Jeg var fornøyd med demokontoen. Du kan prøve ut alle muligheter med fiktive penger. Resultatene av demoen er helt på linje med resultatene fra en ekte konto. Derfor er demokontoen perfekt for å lære alle funksjoner og mulighetene til Plus500. Så snart du har mestret alle disse mulighetene, tar det bare et museklikk for å bytte til en konto med ekte penger.

Mobil Investering hos Plus500

Plus500 har utviklet en applikasjon som gjør det mulig å investere hvor som helst og når som helst. Det er klart at mobilapplikasjonen er en begrenset versjon av skrivebord programvaren. Mobilapplikasjonen har for eksempel ingen teknisk analysefunksjon.

Plus500-mobilapplikasjonen er derfor ideell for å holde styr på dine nåværende posisjoner. Dessuten lar denne applikasjonen deg raskt reagere på ulike markedssituasjoner og den siste utviklingen. Mobilapplikasjonen er et praktisk tillegg for rask tilgang til kontoen din, og den kommer gratis når du bestemmer deg for å begynne å investere hos Plus500.

Plus500 anmeldelser mobilplattform

Mobilapplikasjonen får gode anmeldelser

Handels alternativer og veiledning

Handels alternativene og betingelsene er en viktig del av denne Plus500-gjennomgangen. Vi ser på de forskjellige investeringsalternativene til Plus500. Dessuten vurderer vi også om det er tilstrekkelig veiledning. Og til slutt forteller vi deg hvordan du kan utføre et innskudd og hvordan man tar ut pengerfra Plus500.

Hva er investeringsalternativene hos Plus500?

En styrke til Plus500 er de utvidede investerings mulighetene. Denne megleren tilbyr et bredt utvalg av handelsmuligheter: fra CFD-er i aksjer, råvarer og indekser til opsjoner og Valuta. Antall tilgjengelige aksjer å investere i er enormt. Alle velkjente britiske, amerikanske og australske aksjer kan handles som CFD-er på Plus500.

Men ikke begynn å investere tilfeldig, vær oppmerksom på betingelsene knyttet til verdipapiret du ønsker å investere i. CFD-betingelsene kan konsulteres ved å klikke på informasjon ikonet. En oversikt vil blant annet fortelle deg om når CFD’en utløper. Når en CFD utløper, lukkes posisjonen automatisk etter en viss tid. Dessuten kan du også se gebyret du må betale for å holde posisjonen åpen.

Plus500 informasjon

Se alltid vilkårene for verdipapirene du handler. Illustrerende priser

Veiledning og utdanning

Plus500-veiledningen er ganske begrenset. Du kan bruke den økonomiske kalenderen som viser hvilke hendelser som kan påvirke prisen. Dessuten kan du bruke den tekniske analysen ved å legge til indikatorer i grafen. Det er imidlertid alt Plus500 har å tilby angående veiledning delen. Plus500 gir ingen pedagogisk informasjon om handel generelt. Dette er helt klart et av de svake punktene i denne anmeldelsen.

Sette inn penger på Plus500Ta ut penger på Plus500

Målet med Investeringer er å oppnå profitt! Men hva med å ta ut penger hos Plus500? Hos Plus500 kan en betalingsforespørsel gjøres fra 1000 kr for bankoverføringer. Hvis du foretrekker å ta ut penger via PayPal eller Skrill, starter minimumsbeløpet på 500 kr. Minimumsbeløp som er rettferdige og rettferdige etter min mening. I tilfelle kontosaldoen din er for lav, men du fortsatt ønsker å ta ut penger, er det et enkelt triks bare å sett inn noen ekstra penger og deretter ta ut hele beløpet fra Plus500-kontoen din.

Ta ut penger fra Plus500

Å ta ut penger hos Plus500 er helt gratis. Åpenbart en stort pluss i min anmeldelse. Noen meglere krever høye transaksjonskostnader for å ta ut penger. Dessuten håndteres tilbaketrekking forespørsler raskt. I min spesielle situasjon tok uttaksforespørselen omtrent 3 dager å behandle, og en dag senere ble pengene satt inn på bankkontoen min. Det minste jeg kan si, å ta ut penger på Plus500 er enkelt!

Koster å investere på Plus500

En stor fordel med Plus500 er det faktum at ingen fast kurtasje må betales. Og ingen fast kurtasje betyr å investere selv små beløp kan være fint. Men hvordan tjener nettmegleren penger? Vel, det er to måter Plus500 fortsatt tjener penger på. Andre kostnader som: Valutakonverteringsgebyr, Overnight-finansierings, Garantert stoppordre og Inaktivitetsgebyr.

Tips: når du planlegger å kjøpe aksjer på lang sikt er, DEGIRO det beste valget. Husk at du kun kan handle aktivt med CFD-er hos Plus500.

Spread på Plus500

Den første måten Plus500 tjener penger på er ved å beregne en spread. Når du kjøper eller selger et verdipapir, er det alltid en forskjell mellom bud og salgskurs. Dette er transaksjonskostnadene du betaler hos Plus500. Fordi disse kostnadene alltid er relative kostnader, er det mulig å oppnå rettferdige og gunstige resultater ved kun å gjøre en liten investering.

Spread Plus500

Spread er forskjellen mellom bud- og salgskurs. Illustrerende priser

La oss se på disse transaksjonskostnadene på Plus500; EUR/USD-spread er dynamisk. Dette betyr at spredningen kan øke eller reduseres avhengig av markedsvolumet. I skrivende stund er EUR/USD-spreaden kun 0,6 pips som tilsvarer 0,00006 cent. Dette er mye billigere sammenlignet med en av de største konkurrentene, nemlig eToro. I skrivende stund betaler investorer hos eToro en spread på 3 pips eller 0,0003 cent.

På den nederlandske aksjen Philips betaler du i dag en spread på 5 cent. eToro er litt billigere med en spread på bare 4,7 cent. Prisforskjellen er likevel ubetydelig. Et annet eksempel er Google-aksjen. Hos Plus500 betaler du en spread på $1,25 per aksje. Hos eToro er denne spredningen for øyeblikket over $3. Det ser ut til at Plus500 i de fleste tilfeller er den billigere når det gjelder aksjehandel sammenlignet med hovedkonkurrentene.

Transkajsons kostnader på Plus500

Ovenfor ser du den faste spredningen for Google-aksjen på Plus500. Illustrerende priser

La oss til slutt se på Tyskland 30-spread. Plus500 bruker en dynamisk spread som under skriving er 3,24 euro. eToro-kursen er mye høyere ettersom de krever en spredning på nesten 7 euro. Når det gjelder transaksjonskostnader, er Plus500 derfor den klart beste investering matchen. De lave Plus500-transaksjonskostnadene kan resultere i høyere avkastning på investeringen.

Over natten finansierings avgift eller finansieringskostnader

Den andre måten Plus500 tjener penger på, er ved å belaste den såkalte overnight-finansierings avgifter. Når du handler med CFD-er, vil megleren midlertidig låne deg pengene til investeringen din. Finansierings gebyret over natten per dag er alltid tydelig angitt når du velger en CFD å handle i. Disse gebyrene må betales daglig. Å stenge posisjonen din før slutten av dagen betyr at du slipper å betale finansieringskostnader eller et finansierings gebyr over natten.

La oss igjen sammenligne kostnadene hos Plus500 med kostnadene hos eToro. EUR/USD-finansierings gebyret over natten som må betales for å holde posisjonen din over natten er 0,0087 % ved Plus500. eToro tar på sin side 0,009 %.

financiering interest Plus500

EUR/USD-finansieringsrenten på pluss500. Eksemplariske priser.

I skrivende stund er over natten finansierings gebyret på den nederlandske Philips-aksjen 0,0232 %. For samme aksje hos eToro betaler du en finansieringsrente på 0,0165 %. Googles finansierings gebyr over natten tilsvarer 0,0288 % hos Plus500 og 0,0215 % hos eToro.

Når vi snakker om finansieringskostnader over natten, ser disse kostnadene totalt sett ut til å være lavere hos eToro sammenlignet med Plus500. Vil du beholde posisjonen dine åpne på lang sikt? I så fall er eToro det mest gunstige alternativet. Tar du heller sikte på å spekulere på kort sikt? I så fall gjør de lavere transaksjonskostnadene Plus500 til din beste investering partner.

Shortselgere kan handle på visse verdipapirer. Du tar en short posisjon når du spekulerer på prisen på en aksje som skal falle. Noen ganger kan du få profit eller tap på shortposisjonene dine. Når dette er tilfelle, vil dette bli indikert med et positivt tall ved finansiering over natten – selg.

Hva er minimum investering pris?

Hos Plus500 er minimumsinnskuddet 1000 kr. Dette betyr selvfølgelig ikke automatisk at du kan investere i alle mulige investeringsalternativer. Hver funksjon i Plus500-programvaren har en minimal investering pris satt. Plus500-programvaren omtaler denne prisen som det såkalte enhetsbeløpet. La oss ta Bitcoin som et eksempel. I skrivende stund tilsvarer Bitcoin-enhetsbeløpet 0,02 kontrakt som betyr 1/50 av verdien av en Bitcoin. På et annet eksempel, ING-aksjen, tilsvarer den for øyeblikket 50 aksjer.

For øyeblikket koster 50 ING-aksjer deg rundt 250 euro. Du kan imidlertid bruke en 1-til-5 innflytelse. Dette betyr at du trenger minimum 50 euro for å åpne en CFD-investering på ING-aksjen.

Pålitelighet og støtte

I den siste delen av denne anmeldelsen diskuterer vi påliteligheten til denne megleren. Plus500 er en pålitelig megler som har vært i drift i mange år. Først skal vi diskutere og begrunne hvorfor det er så mange negative anmeldelser på nett på Plus500. Deretter vil vi fortelle deg alt om hvordan du bruker en margin og når du skal bruke den, og vi vil også dykke dypt inn i Plus500-lisenser. Til slutt vil vi også sjekke om pengene dine er trygge, og vi vil vurdere Plus500 kundeservice.

Negative anmeldelser

Mange investorer som har brukt Plus500 la ut negative anmeldelser på Internett. Hovedårsaken bak denne negativiteten er det faktum at mange mennesker egentlig ikke forstår hva det å investere i CFD-er handler om. Nedenfor finner du et tydelig eksempel på en kundeanmeldelse lagt ut av en klient som tapte penger ved å bruke Plus500:

negativ anmeldelse av Plus500

En investering kan få deg til å tape pengene dine … ingen triks, ingen løgner, ingen falske løfter … bare bare virkelighet. Folk som begynner å investere uten erfaring eller uten skikkelig forberedelse har en stor sjanse til å tape deler av investeringen. Det er derfor av avgjørende betydning å øve for å forstå alle ins og outs ved CFD-investeringer. Øvelse er nøkkelen til suksess og kan enkelt gjøres ved å bruke Plus500-programvaren.

Forstå deg på margin

Mange investorer klarer ikke å tjene penger på Plus500 fordi de ikke forstår inn og ut av en margin. En margin kan brukes på investeringene dine. En fordel med å bruke en margin på investeringen din er det faktum at du bare trenger en liten sum penger for å ta en større posisjon. Når du setter inn 1000 kr og du bruker en 1-til-10 gearing, kan du handle 10.000 kr i CFD-aksjer. Ved å gjøre det går både fortjeneste og tap raskere:

 • En investering på 1 kr betyr en fortjeneste på 10 kr når det er en prisøkning.
 • En investering på 1 kr betyr et tap på 10 kr når det er en prisnedgang.

En 1-til-10 giring vil gjøre at du mister hele investeringen din hvis det er 10 % prisnedgang. Når kontoen din har gått tom for penger, blir det referert til som en margin call. I så fall vil posisjonen din automatisk bli stengt. Å oppnå et dårlig resultat er åpenbart ikke meglerens feil. Heldigvis kan vi hjelpe deg med å unngå denne typen situasjoner så mye som mulig. Bruk følgende tips for å oppnå bedre investering resultater hos Plus500:

 • Øv først med en demo inntil du får en full forståelse hvordan man investerer.
 • Øv deg ved å lese om investering og sørg for at du forstår hvordan CFD-er fungerer.
 • Vær forsiktig når du bruker en margin.
 • Bruk alltid en stop loss og om nødvendig ta fortjeneste.
 • Tenk alltid to ganger før du åpner en posisjon.

Plus500-lisens

Pålitelige meglere har alltid de nødvendige lisensene. Plus500 har også lisens. Lisensen er et bevis på at megleren overholder alle viktige regler og forskrifter.

Plus500UK er regulert av British Financial Conduct Authority. Det er en av de strengeste veilederne. FCAs primære rolle er å beskytte kunder mot upålitelige finansselskaper.

Plus500 er et internasjonalt opererende selskap. Derfor sikrer flere parter at Plus500 alltid følger reglene. Nedenfor finner du en oversikt over alle veiledere som holder et øye med Plus500-pålitelighet:

 • Plus500UK Ltd autorisert og regulert av FCA (#509909).
 • Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14).
 • Plus500SG Pte Ltd, lisens av MAS (#CMS100648-1) og IE Singapore (#PLUS/CBL/2018).
 • Plus500AU Pty Ltd (ACN 153301681), lisens av: ASIC i Australia, AFSL #417727, FMA i New Zealand, FSP #486026; autorisert finansiell i Sør-Afrika, FSP #47546

Plus500 er også et offentlig selskap. Plus500 er notert på den engelske børsen. En annen indikator som viser at Plus500 er en pålitelig megler. Vil du vite mer om påliteligheten til Plus500? Vennligst les denne artikkelen!

Er pengene dine beskyttet hos Plus500?

Alle klientmidler holdes på adskilte klientbankkontoer i samsvar med klient reglene til Cyprus Securities and Exchange Commissions (CySEC).

I verste fall er Plus500UK koblet til det såkalte Financial Services Compensation Scheme eller FSCS. Om en finansinstitusjon går konkurs, vil de kompensere investorer opp til 85 000 britiske pund.

Plus500 sikkerhetspenger

Kundeservice hos Plus500

Plus500-kundeservicen er et av de moderate gjennomgang punktene. Når du har et problem, vil det alltid bli løst … det er den gode delen. Dessverre tilbyr Plus500 kun e-post eller live chat-støtte. Noen ganger vil det være fint å snakke med noen personlig på telefon. Når det gjelder tilgjengelighet, kan Plus500 derfor fortsatt forbedres.

Vi har åpenbart bekreftet om spørsmålene våre ble besvart av kundestøtten. Live Chatten er veldig rask. Det tar bare noen sekunder før noen svarer på spørsmålet ditt. Å sende en e-post er mindre effektivt. Noen ganger kan det ta noen dager før du får svar. Det sier seg selv at i dette tilfellet er tålmodighet helt klart nødvendig..

Plus500 live chat anmeldelse

Plus500 live chat er rask til å svare

Konklusjon gjennomgang Plus500

Plus500 er en god megler for aktivt å investering for eksempel på aksjer. Spesielt når markedet er svært volatilt, er Plus500 stedet å være for å handle. Hva er styrkene til denne megleren?

 • Plus500 tilbyr en brukervennlig plattform.
 • Plus500 er strengt overvåket av CySEC og FCA.
 • Kundene sine penger settes på separate kontoer.
 • Plus500 handel er kurtasjefri.
 • Mer enn 2000 forskjellige aksjer kan omsettes.
 • Siden oppstarten har selskapet hatt over 23 millioner registrerte kunder.

Vi anbefaler derfor Plus500 i denne anmeldelsen. Ønsker du å prøve alle mulighetene 100 % risikofritt med en demo? Bruk knappen nedenfor og åpne en konto:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar