Sammenlign meglere: Hvilken megler er best?

Leter du etter den beste megleren? I denne sammenligningen kommer du til å finne den megleren som passer deg best. Du kan åpne en gratis (demo)konto, eller du kan lese våre utfyllende anmeldelser. Ved å sammenligne meglere kan du finne ut hvilken handelspart som passer deg best!

Hva er de beste meglerne for å kjøpe aksjer direkte?

MeglerInformasjonRegistrere
eToro* Minimum innskudd: 50 USD/EUR.
* Velg blant hundrevis av aksjer
* Gratis demokonto
* 76% av private investorkontoer taper penger ved investeringer med CFD-er
Degiro* Gebyr på €2,50 på alle europeiske aksjer
* Gratis handel i aksjer fra kjerneutvalget
* Oversiktlig og brukervennlig nettside
* Mest omfattende aksjetilbud
Bitvavo* Handle krypto for €1000 gratis
* Betal maksimalt 0,25 % i transaksjonskostnader
* Utvalg av 200+ ulike kryptovaluta
* Fullstendig engelsk og fransk kryptomegler

De beste meglerne å aktivt trade med

Du kan også velge å aktivt trade i kursutviklingen på aksjer. Du kan gjøre dette ved å bruke CFD-er. Med CFD-er kan du gjøre noen spesielle ting:

  • Shortsalg: Du kan spekulere med CFD-er på både stigende og fallende priser
  • Leverage: Du kan bruke gearing med en CFD, som lar deg ta større posisjoner.

Du kan aktivt trade eller prøve å handle 100 % gratis med en demo. Se direkte med hvilke leverandører dette er mulig:

MeglerInformasjonRegistrere
eToro* Kopier andre tradere
* Spekuler på fallende priser
* Gratis handel med en demokonto
* 76% av private investorkontoer taper penger ved investeringer med CFD-er
Plus500* Spekuler på stigende og fallende priser
* Begynn å handle fra € 100 og bruk gearing
* Prøv gratis med en ubegrenset demo
*80% av CFD-kontoer innen detaljhandelen taper penger

Sammenlign aktører for aktiv trading

I denne seksjonen kommer du til å få mer informasjon om de aktørene hvor du kan handle aktivt gjennom CFD’er.

eToro: gratis investering & sosial trading

Hos eToro kan du investere i aksjer gratis og uten transaksjonskostnader. Dette er spesielt interessant for dem som bare tenker å investere mindre summer. Dette lar deg tjene små og gode indre investeringer i bare en aksje. Et annet alternativ er å investere med giring gjennom CFD’er. Da kan du åpne større posisjoner.

En annen interessant funksjon ho eToro, er sosial investering. Hos eToro kan du følge andre brukere. Åpner en investor du følger en ny posisjon? Da kan du automatisk kopiere handelen hans! Dette gjør det mulig å dra nytte av andres kunnskap og erfaring. Du kan prøve ut alle funksjonene risikofritt gjennom en demokonto.

Klikk her for å åpne en demokonto hos eToro >>

eToro_sammenlign_meglere

Plus500: brukervennlig og omfattende.

Plus500 er en av de mest populære CFD-leverandørene på nettet — og av god grunn! Plus500 skiller seg fra konkurrentene gjennom den enkle programvaren deres som kan brukes både online og offline. Hos Plus500 kan du åpne posisjoner i både stigende og fallende markeder. Ved å bruke deres gratis ubegrensede demo kan du øve på trading uten å risikere ekte penger.

Hvorfor Plus500 Veldig brukervennlig programvare Omfattende utvalg av verdipapirer Gratis demokonto Hos Plus500 kan du åpne en gratis demokonto med $40 000.

Takket være deres innovative demoprogramvare, kan du prøve ut alle mulighetene ved trading gratis hos Plus500 uten risiko. Åpne en konto nå >>>.

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Plus500_tradingprogramvare

Programvaren hos den mest populære leverandøren, Plus500.-Illustrerende priser-

Meglere sammenlignet: Hvordan velge den beste megleren for deg

Det er et personlig valg å velge megler. Likevel er det noen ting man bør vurdere når man sammenligner meglere. For eksempel kan meglere variere veldig på brukervennlighet, avgifter og funksjonaliteter. For å gjøre det beste valget, bør man derfor vurdere hvilke faktorer man leter etter i sitt valg av megler.

Når du har identifisert hvilke funksjoner det er du leter etter, kan det være lurt å sette opp en tabell for sammenligning. Da kan du gi hver megler relative scorer basert på hvor viktige funksjonene er for deg. Du kan da bruke scoren for å finne ut hvilken part som passer deg best.

Hva kjennetegner en megler av høy kvalitet?

  • Avgifter: Er megleren billig? Pass på at du får maksimert avkastningen på investeringen din!
  • Muligheter: Har megleren nok analyseverktøy for å passe handelsstilen din?
  • Bredde: Har megleren et stort nok utvalg av verdipapirer sammenlignet med andre meglere?
  • Brukervennlighet: Er programvaren lett å bruke?
  • Support: Kan du kontakte megleren hvis du trenger hjelp?

Avslutningsvis kan det gi mening å prøve forskjellige meglere. Man kan enkelt åpne gratis demokontoer hos flere meglere og finne ut hvilken som passer best!

Sammenlign meglere basert på funksjoner

Hvis du leter etter en aksjemegler som er spesielt god på et spesifikt område, kan du bruke denne checklisten. Vi har laget en liste over de beste meglerne på hvert område.

Hvor kan du investere med lave kostnader?

Når du har lyst til å investere på en smart måte, gir det mening å finne en megler med lave kostnader. Hvis du handler aktivt, er to av de beste valgene eToro (CFD-leverandør) eller Plus500. Hvis du ønsker å handle aksjer direkte, er eToro det beste valget.

“Jeg vil ha en brukervennlig programvare”

Hvis du setter pris på tilgjengelig og brukervennlig programvare, bør du velge en megler basert på dette. Hvis du handler aktivt, er ett av de beste valgene Plus500 (CFD-leverandør). Hvis du ønsker å handle aksjer direkte, er eToro det mest brukervennlige valget.

“Jeg har lyst på god kundeservice”

Hvis du ikke har noe imot å bruke live-chat, er både eToro og Plus500 veldig gode alternativer.

“Jeg har lyst på profesjonell programvare”

Hvis du planlegger å gjøre mye analyse, er det viktig å bruke en omfattende programvare. Hvis du har tenkt å handle aktivt, er Plus500 sin programvare et veldig solid og omfattende alternativ for enhver trader. Hvis du ønsker å handle aksjer langsiktig, er eToro sin programvare det bedre valget.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.