Investering i Bitcoin Cash

Flere og flere mennesker tjener penger på å investere i Bitcoin. På grunn av de enorme prisøkningene og volatiliteten kan noen tjene mye penger ved å handle Bitcoins. Nylig er det imidlertid også muligheten for å investere i Bitcoin Cash. Ved å kjøpe både Bitcoins og Bitcoin Cash kan du tjene enda mer penger ved å trade de ulike krypto valutaene. Men hvordan fungerer dette, og hva er Bitcoin Cash?

Hvordan kan du investere i Bitcoin Cash?

Det er to forskjellige måter du kan bruke til å investere i Bitcoin Cash. Den første metoden er mer aktiv: du kan spekulere i prisøkning og priseduksjon av kryptovalutaen. Den andre metoden er mer fokusert på lengre sikt: du kjøper Bitcoin Cash med håp om at det er verdt mer i fremtiden.

Trade aktivt med Bitcoin Cash

Det er bare noen få nettmeglere som lar deg trade aktivt med Bitcoin Cash. En stor fordel med aktiv trading er at du kan utnytte på små prisendringer. Prisene på Bitcoin Cash er veldig volatil. En dag kan prisen stige eller falle flere prosent. Ved å bruke markedsordre smart kan du dra nytte av disse mindre bevegelsene.

Du kan aktivt investere og utnytte prisendringer med en nettmegler. En av de beste nettmeglerne du kan gjøre dette er Binance. Med denne nettmegleren kan du investere i CFD Bitcoin Cash med en gearing på opptil to. Dette gjør det mulig å handle i denne nye valutaen med et mindre beløp. I tillegg kan du på Binance prøve mulighetene helt gratis med en demo konto.

Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis demo-konto direkte på Binance:

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Invester i Bitcoin Cash ved å kjøpe kryptovalutaen

Some other investors choose to buy Bitcoin Cash. You can actually compare this to buying shares. You then buy the Bitcoin Cash in the hope of achieving a nice gain in price.

You can buy Bitcoin Cash from various online platforms. I am a big fan of eToro. With this platform you can buy Bitcoin Cash within minutes. All other well-known crypto coins are also for sale at eToro. Use the button below to create a free account right away:

Noen andre investorer velger å kjøpe selve krypto valutaen Bitcoin Cash. Du kan faktisk sammenligne dette med å kjøpe aksjer. Du kjøper deretter Bitcoin Cash i håp om å oppnå en god prisgevinst.

Du kan kjøpe Bitcoin Cash fra forskjellige online plattformer. Jeg personlig er en stor fan av eToro. Med denne plattformen kan du kjøpe Bitcoin Cash innen få minutter. Alle andre kjente kryptovalutaer er også til salgs på eToro. Bruk knappen nedenfor for å opprette en gratis konto med en gang:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hva er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash kan sees på som en splitting av den originale Bitcoin. Når to brukergrupper er uenige om fremtiden til Bitcoin, kan en såkalt gaffel oppstå og den virtuelle valutaen splitter seg. Dette skjedde også med Bitcoin Cash. Eiere av den opprinnelige Bitcoin vil derfor motta like mye Bitcoin Cash på kontoen sin.

Bitcoin Cash har mange likheter med Bitcoin. Bitcoin Cash er også en desentralisert valuta som ikke er lett å spore. Ingen myndigheter eller sentralbanker kan kontrollere nøyaktig bruk av valutaen. Dette gjør Bitcoin Cash attraktivt for forskjellige grupper av mennesker.

Hvorfor ble Bitcoin Cash opprettet?

Som beskrevet tidligere, oppsto Bitcoin Cash fordi det var en konflikt mellom to grupper. Når dette er tilfelle, opprettes en såkalt gaffel der valutaen er delt inn i to varianter. Konflikten rundt Bitcoin handlet om størrelsen på transaksjons nettverket.

Bitcoin er relativt treg, hvor gjennomføring av en transaksjon innen såkalte blokker tar i gjennomsnitt ti minutter. Dette er selvfølgelig ineffektivt når du tenker på at Bitcoin blir mer og mer vanlig for betaling. Bitcoin Cash prøver å løse dette problemet ved å reservere mer virtuell plass for transaksjoner. Dette gjør at transaksjoner med Bitcoin Cash kan utføres raskere.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash Investerings strategi

Det er to grove strategier for Bitcoin Cash-investeringer. Den første strategien fokuserer du på hver bevegelse. Du kan for eksempel trade på både fallende og stigende priser ved å bruke CFD-er på Plus500. Hvis du vil oppnå de beste resultatene, bør du trade i øyeblikk med sterke prisbevegelser.

Den andre strategien er å kjøpe Bitcoin Cash på et attraktivt tidspunkt. Hvis du har stor tillit til fremtiden til kryptovaluta og Bitcoin Cash, kan du kjøpe den når prisen er lav. Ved å gjøre dette kan du dra nytte av fremtidige prisøkninger.

Når bør du kjøpe og selge Bitcoin Cash?

Akkurat som med å kjøpe Bitcoins, når du kjøper Bitcoins Cash timing er viktig. For å finne riktig timing kan du holde øye med nyheter og se på prisutviklingen i grafen. Det som er bra med å investere i Bitcoin Cash via en online megler som for eksempel Plus500, er at du alltid kan legge inn bestillinger for de forskjellige prisbevegelsene. Med Plus500 er det også mulig å dra nytte av priskrakk.

Med moderne nettmeglere har du muligheten til å gå short. Når du går short, tjener du penger hvis prisen synker. Dette gjør det mulig å dra nytte av store svingninger nedover. Det faktum at Bitcoin Cash er veldig ustabilt ble allerede demonstrert ved lanseringen. Hvis du gikk short ved åpningen og deretter kjøpte Bitcoin Cash, ville du ha tjent på hele turen.

Bitcoin Cash graf

Som grafen over viser, er det mange muligheter til å dra nytte av denne nye kryptovalutaen. Prisen beveger seg mye, og ved å bruke gearing kan du øke potensialet for investeringene dine ytterligere. Selvfølgelig er det viktig å huske at Bitcoin Cash er ustabilt og derfor risikabelt. Det kan derfor være lurt å øve med en demo konto først.

Bitcoin Cash kurs

Nedenfor kan du se gjeldende kurs på Bitcoin Cash. Du kan også investere direkte i Bitcoin Cash ved å trykke på kjøp eller selg-knappen.

Framtiden til Bitcoin Cash

Fremtiden til Bitcoin Cash er fortsatt usikker; om denne nye virtuelle valutaen til slutt har en rett til å eksistere, vil avhenge av antall parter som omfavner den. Foreløpig er Bitcoin fortsatt den største, og dette vil ikke endre seg snart. Likevel har Bitcoin Cash umiddelbart opparbeidet seg en god posisjon som den allerede er en av de større kryptovalutaene. Se derfor nøye på om kjøpere og selgere av digitale valutaer omfavner den nye valutaen; dette kan være en indikasjon på at Bitcoin Cash blir mer vanlig, som igjen kan være med å øke prisen.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar