Handel av Litecoin – Hvordan kan man investere i Litecoin?

Kryptovalutaer er i vinden! Utenom de mest kjente kryptovalutaene som Bitcoin, er også Litecoin svært populær. Mange spekulerer i at Litecoin kan bli Bitcoins etterfølger. Men hvordan kan man tjene penger på å handle Litecoins på nettet? I denne artikkelen kommer du til å lære alt du trenger å vite om å investere i Litecoin.

Hvordan kan man investere i Litecoin?

Det finnes to forskjellige måter å handle Litecoins på. Noen investorer velger å aktivt handle Litecoins. Ved å handle aktivt, kan du tjene penger på kortsiktige prisbevegelser. Andre investorer velger å kjøpe Litecoins for å holde dem langsiktig. Vi kommer her til å diskutere hvordan du kan bruke begge metodene.

Langsiktig investering i Litecoin

Det er mulig å investere langsiktig i Litecoin. Da kjøper man Litecoin i håp om at verdien vil stige over tid. Enkelte tror så sterkt på kryptovalutaer at de har solgt verdipapirene sine og erstattet dem med krypto. Andre tror derimot på en mørkere fremtid for krypto, og at man kan få nye krasj i fremtiden.

Har du lyst til å kjøpe Litecoin? I så fall kan eToro være for deg. Du kan umiddelbart kjøpe Litecoin på nettsidene deres ved å bruke, for eksempel, kredittkortet ditt. Bruk lenken under for å opprette en gratis konto:

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Kjøp_Litecoin_eToro

Litecoin: Tjen på kortsiktige prisbevegelser gjennom trading

Litecoin, som Bitcoin, er et veldig volatilt aktivum. Prisen kan raskt bevege seg med så mye som 10% eller mer i løpet av få minutter. Dette gjør Litecoin svært attraktiv svært attraktiv for spekulanter. Hvis du åpner og stenger posisjoner i Litecoin på rett tidspunkt, kan du tjene mye penger!

Hos en nettmegler, kan du enkelt kjøpe og selge Litecoin. Du kan også tjene penger enkelte steder ved å shorte Litecoin. Når du åpner short-posisjoner, kan du tjene penger på kursfall.

Hvis du har lyst til å trade Litecoin, er det lurest å prøve seg med en demokonto først. Hos CFD-tilbyderen eToro, kan du gjøre dette. Her kan du plassere fiktive posisjoner og teste strategiene dine uten risiko. Bruk lenken under for å åpne en demokonto hos eToro:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

trade-litecoin-eToro

Hva er Litecoin?

Litecoin er kjent for å være en av de første altcoinene. En altcoin er et navn for alle andre coins enn bitcoin. Målet til Charlie Lee, utvikleren av Litecoin, var å utvikle en coin som ville være raskere og billigere enn Bitcoin. Akkurat som med Bitcoin, kan du bruke Litecoin som betalingsmåte uten å trenge en tredjepart.

Hvordan vite når å selge eller kjøpe Litecoin

Siden Litecoin er såpass volatil, kan du tjene penger i løpet av minutter … eller tape mye penger. Det er derfor viktig at du vet hvordan du kan time handlene dine. En måte å gjøre dette på, er ved å følge nyhetsbildet.

På grunn av den store volatiliteten, er det mange profesjonelle tradere som spekulerer i den. Markedet består derfor i stor grad av spekulanter — folk som ønsker å tjene penger på å spekulere i kursbevegelser.

Spekulanter er vanligvis ikke eksperter, og de har tendens til å respondere sterkt på nyheter. En negativ nyhet kan derfor være devesterende for Litecoin-prisen. Hvis du ser på trenden til Litecoin, kan du se at ekstreme fall ofte følges av ekstrem oppgang.

Litecoin-investering

Tjen penger på ustabile kurser

Som trader kan du tjene penger på andres ignoranse og manglende erfaring ved å gjøre det motsatte av massene. Når det er negative nyheter, trenger du ikke å holde deg unna Litecoin, men heller shorte og tjene penger på de fallende kursene!

Så snart kursen har falt nok, kan du begynne å kjøpe Litecoin. På denne måten kan du maksimere gevinsten din. Det er vesentlig at du bruker en stop loss, slik at du ikke taper alle pengene dine på en dårlig handel.

Litecoin, som Bitcoin, er et veldig interessant finansielt instrument. Litecoin er fremdeles i skyggen til Bitcoin, men dette kan endre seg! Hold et øye med Litecoin og tjen penger på volatiliteten ved å kjøpe og selge Litecoin på rett tidspunkt.

Prisen til Litecoin

Under kan du se den aktuelle prisen på en Litecoin-CFD. Du kan også åpne en posisjon ved å bruke lenkene under.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.