Hvordan investere i Aelf?

Med økningen av kryptovaluta blir økningen av den underliggende Blokkjede-teknologien også stadig viktigere. Aelf hopper inn i dette fremvoksende markedet. I denne artikkelen kan du lese hvordan Aelf fungerer. Du kan også lese fordeler og ulemper for å avgjøre om det er smart å investere i Aelf ved å kjøpe mynten.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Aelf?

Du kan faktisk se Aelf som et operativsystem for blokkjede: du kan kjøre dApps (desentraliserte applikasjoner) på den. På grunn av noen forbedringer kan transaksjoner utføres mye raskere. Denne applikasjonen kan gjøre det interessant å kjøpe Aelf, men hva er den beste måten å gjøre dette på?

Du kan trade i Aelf på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Aelf ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Aelf.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Aelf
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Aelf for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Aelf på kontoen din!

Hva er Aelf?

Aelf støtter blockchain-systemer som kan oppleve problemer av forskjellige årsaker. Det er dermed et operativsystem for blockchain-teknologi.

Ideen bak Aelf er fokusert på kommersialisering av blockchain-teknologi og tar sikte på å skape et nettverk av desentralisert cloud computing. Transaksjons Hastigheten på bitcoin er for øyeblikket ett sekund per 8 BTC. Til sammenligning behandler et system som Visa over 250 000 transaksjoner per sekund.

Ser man på behandlings hastigheten, er det tydeligvis fortsatt mye arbeid som skal gjøres for å videreutvikle det nåværende blockchain-systemet. Dette er den eneste måten det kan bli den økonomiske fremtiden. Et problem som blockchain står overfor er den begrensede skalerbarheten.

Data er også oppdelt, og hele opererer på en konsensus algoritme. Denne algoritmen sjekker begge sider av en transaksjon for å finne sannheter for å gjøre transaksjons boken offentlig. Med riktig konsensus blir svindel umulig.

Aelf: hvordan fungerer det?

Aelf er altså et operativsystem for blockchain med sikte på å kommersialisere denne teknologien. Det er en skybasert tjeneste som tillater bruk av parallelle prosesser for informasjonsdeling. For å oppnå dette består Aelf av flere kjeder.

Først av alt er det hovedkjeden med noen sidekjeder. Ved å bruke disse sidekjedene er koblingen med hovedkjeden mindre belastet. Dette gjør systemet som helhet mer motstandsdyktig mot et stort antall transaksjoner. På denne måten kan det oppnå mye bedre ytelse enn det som nå forventes av dagens blokkjede-teknologi.

Den har også en AEDPos konsensus mekanisme. Dette betyr at konsensus oppnås mye raskere, noe som øker prosessen med å poste til hovedboken for å sjekke alle transaksjoner. Takket være denne mekanismen er det bygget et pålitelig nettverk som kommuniserer direkte mellom de forskjellige kjedene.

Hovedkjeden til Aelf-nettverket kan sees på som ryggraden i systemet. Herfra kommuniserer den med alle sidekjeder. Sidekjedene kan ikke kommunisere med hverandre, men de kan kommunisere med hovedkjeden. Hver bransje eller valuta kan ha sin egen sidekjede for å avlaste hovedkjeden.

For eksempel, med den nåværende Bitcoin-verdien og hypen, kan en kjede opprettes spesielt for Bitcoin. Denne kjeden vil da bli brukt til å handle alle transaksjoner i denne valutaen. En hel bransje kan også ha sin egen kjede. På denne måten brukes de nåværende mulighetene for hver kjede effektivt. På denne måten er ryggraden i systemet ubelastet av tunge transaksjonsvolumer.

investering i Aelf]

Aelf token (ELF)

Det er opptil 1 milliard Aelf-tokens tilgjengelig som er utstedt siden 2017. Disse er delt mellom forskjellige parter. Under lanseringen ble 250 millioner tokens frigitt, og andre tokens brukes til gruvedrift. Forkortelsen for mynten er ELF, og den faller inn under kategorien Altcoins.

Mynten handles på alle de store børsene, og det er mulig å ha den i en vanlig kryptowallet. I januar 2021 er mynten verdsatt til $ 0,12. Vi kommer ikke med noen uttalelser om den mulige fremtidige verdien av Aelf, men teknologien som deles nå virker lovende.

Aelf-token brukes i Aelf-nettverket til å utføre transaksjoner i kjedene. Egentlig er det et gebyr som sidekjedene betaler til hovedkjeden for bruk av rammeverket. Dette gjør systemet selvforsynt og fremtidssikkert.

Hvorfor bør du kjøpe Aelf (ELF)?

Å kjøpe og selge ELF-token (som er knyttet til Aelf-teknologien) er mulig hos mange online kryptomeglere. Mynten kan kjøpes fra alle store kryptobørser og er også tilgjengelig i store volumer. I tillegg har det blitt tydelig at mange store institusjonelle investorer har gått inn i ELF. Dette kan indikere mye potensiell verdi i fremtiden for denne mynten.

Blokkjede-nettverket som blir opprettet her er derfor av stor betydning. På grunn av skalerbarheten og sikkerheten til denne blokkjede-teknologien, kan den hjelpe mange sektorer. Tenk på finansielle tjenester, men det kan også støtte identifikasjon av digitale identiteter. I fremtiden kan også smarte byer og fremveksten av ‘tingenes internett’ bidra til veksten av teknologien.

ELF-mynten er knyttet til Ethereum i den forstand at de er basert på de samme protokollene. Dette er ERC20-standarden for smarte kontrakter. ERC betyr ‘Ethereum Request for Comment’. Denne standarden sikrer en sikker forbindelse i systemet og et pålitelig nettverk.

Det sørger også for at konsensus, som forklart tidligere, blir implementert så raskt som mulig. Dette kan øke prosessen med transaksjonen betydelig utover protokollen som Bitcoin er bygget på. ELF oppfyller alle kravene i ERC20. Så du trenger ikke å bekymre deg for dette når du kjøper ELF.

Hva bør du være oppmerksom på når du investerer i Aelf?

Aelf jobber med FBG Capital og Decentraland for å bygge en digital by i USA. I denne byen kan forskjellige blokkjede-oppstart selskaper samarbeide med hverandre ved hjelp av virtuell virkelighet. Dette kan gi en løsning på problemer for alle parter ved å gå inn i hverandres hjem via nettet. Navnet på denne byen er Crypto Valley.

For øyeblikket er det fortsatt vanskelig for de forskjellige selskapene som er involvert i blokkjede teknologi og crypto å banke på hverandres dør for å få hjelp. Det er heller ingen annen form for kommunikasjon. Crypto Valley ville derfor være en perfekt løsning. Det ville også sette Aelf på kartet enda bedre.

Bør du investere i Aelf?

Det har vært mange spådommer om Aelf-valutakursen tidligere. Spesielt innenfor krypto samfunnet og krypto påvirkerne via sosiale medier. Det forventes at prisen vil øke de kommende årene. Men som du vet nå, medfører investering i kryptovaluta risiko.

Hvis du vil legge Aelf til i investeringsporteføljen din, er det lurt å investere i Aelf i moderasjon. Å investere i kryptovaluta forblir alltid litt gambling, og det er opp til deg hvordan du takler det. Samtidig er Aelf absolutt en interessant investering for porteføljen din. På denne måten kan du spre porteføljen din og maksimere potensielle prisgevinster.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar