Hvordan investere i XRP / Ripple

Kryptovaluta er i vinden for dagen! De fleste vet hva Bitcoin er, men det finnes også andre digitale valutaer som for eksempel Ripple. Disse valutaene blir ofte oversett, og det er synd. Spesielt på grunn av når du investerer i flere kryptovalutaer kan du spre sjansene dine. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan investere i Ripple.

Hva er Ripple?

I likhet med Bitcoin eller Ethereum, er Ripple også en kryptovaluta. Likevel er det noen viktige forskjeller. For eksempel er Ripple ikke helt desentralisert: det er en gruppe som bestemmer hvor mange Ripple-tokens som kommer på markedet. For øyeblikket frigjøres en milliard Ripples eller XRP hver måned. Det er fortsatt 55 milliarder XRPs reservert på en sperret-konto. Hvis de ny utgitte XRP- tokens ikke selges, vil de gå tilbake til den kontoen.

Men hva er unikt med Ripple ved siden av at denne valutaen er sentralt kontrollert? Ambisjonen til Ripple er unik. Med XRP-tokens blir det forsøkt å bygge broer mellom forskjellige fysiske og ikke-fysiske valutaer. Dette er mulig fordi med Ripple er det mulig å overføre en transaksjon umiddelbart til hele verden med en ekstremt lav transaksjonskostnad. Det er få kryptovalutaer og ingen tradisjonelle valutaer som har så lave transaksjonskostnader som XRP.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Ripple?

En av de beste måtene å investere i Ripple er ved å investere på kort sikt. Du gjør dette ved å lage deg en konto hos en megler. Deretter kan du raskt kjøpe eller selge XRP, noe som betyr at du også kan dra nytte av korte markedsbevegelser. Ripple er ganske ustabil, noe som gjør det til en attraktiv måte å tjene penger kortsiktig på.

Du kan trade i Ripple på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ripple ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Ripple.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Ripple
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Ripple for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Ripple på kontoen din!

Ripple investering

 Hvor stor er Ripple?

Ripple er mindre kjent enn Bitcoin. Imidlertid bør ikke denne valutaen undervurderes. Det er mange flere XRP’er i omløp enn det er Bitcoins i omløp. Prisen på en individuelt Ripple-token er åpenbart lavere, men den totale markedsverdien er mye høyere. Ripple er derfor en av de største digitale valutaene på markedet.

Det som bidrar til suksessen til Ripple er det faktum at Ripple-nettverket støttes av mange store banker. Muligheten for å sende penger nesten gratis internasjonalt er veldig attraktiv for store internasjonale banker. Denne oppmerksomheten kan være med å øke oppmerksomheten til Ripple på lengre sikt.

Hvorfor kjøpe Ripple?

Hvis du allerede har Bitcoins, kan du lure på hvorfor i all verden du også bør kjøpe XRP? Svaret er enkelt! Ripple og Bitcoin utfyller hverandre! Ripple har forskjellige fordeler som ikke finnes på Bitcoin. Det er også mulig å gjennomføre en peer-to-peer-transaksjon direkte, noe som vil gjøre det mulig å koble en bankkonto til Ripple-nettverket.

Videre blir transaksjoner innen Ripple-nettverket nesten umiddelbart validert og utført, slik at bankene raskt kan godkjenne transaksjonen. Dette øker brukervennligheten til nettverket.

Det at valutaen utstedes sentralt gir også noen fordeler. Dette betyr at tiltak kan iverksettes raskere i tilfelle det oppstår problemer. Innen Bitcoin-nettverket er det behov for en et flertall på 95% før tiltak kan iverksettes. Dette gjør algoritmen bak vanskelig å utvikle. Med Ripple finnes det ikke slike problemene, fordi valutaen styres fra et sentralt punkt.

Alle disse unike egenskapene til Ripple gjør det attraktivt å kjøpe XRP. Du kan også dra nytte av valutasvingninger på grunn av volatiliteten.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar