Kjøpe marihuanaaksjer: hvordan investere i cannabis?

Hvordan kan du kjøpe Aphria-aksjer?

Hvordan kan du kjøpe Aphria-aksjer?

Weed eller cannabis er litt av en hype blant investorer. Et eksempel på et selskap som har hatt stor nytte av denne trenden er Aphria . Det kanadiske selskapet produserer, leverer og selger medisinsk cannabis i Canada og andre regioner. Selskapet har hatt en offisiell lisens siden 2014, deretter har aksjekursen tidoblet seg. Er du trygg på fremtiden til selskapet? I så fall kan det være et interessant alternativ å kjøpe Aphria-aksjer. Du kan se gjeldende aksjekurs for selskapet på denne siden.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Aphria-aksjer?

Noen liker å aktivt handle aksjer. Ved å handle aktivt drar du nytte av en større grad av fleksibilitet. Men med denne metoden for å investere er det ekstra viktig å holde seg på toppen av markedene. Hver nyhetshendelse kan få prisen til å stige eller falle med én prosent, og som daytrader prøver du naturligvis å tjene på dette.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Aphria-aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Aphria-aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
Plus500-trade-stocksSpekuler med CFD-er i økende og fallende priser på Aphria-aksjer!
80% av detaljhandelens CFD-kontoer taper penger.
AvatradeHandle aktivt Aphria-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den nåværende aksjeprisen til Aphria?

Er du nysgjerrig på den nåværende prisen på Aphria-aksjer? Nedenfor finner du den siste CFD-prisinformasjonen om Aphria. Du kan også bruke kjøp og salg-knappene til å handle Aphrias CFD-aksjer direkte.

Selskapsinformasjon om Aphria

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Aphria.

Aksjepriser for Aphria de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Aphria de siste 5 dagene:

Er det lurt å investere i Aphria?

Aphria er et relativt stabilt og trygt cannabis selskap. I motsetning til mange konkurrenter har Aphria klart å oppnå lønnsomme resultater. Under korona-pandemien var også Aphrias resultater negative, men sammenlignet med konkurrentene var ikke skaden så ille. Hvis du er ute etter en investering i et relativt stabilt cannabis selskap, kan Aphria være et interessant alternativ.

Det er imidlertid viktig å være oppmerksom når du skal investere i Aphria ved å kjøpe aksjene. Selskapet har annonsert at det vil fusjonere med Tilray. Tilrays rykte er annerledes: dette selskapet er mye mer aggressivt og har ennå ikke tjent noe. Dessuten er det Tilrays aksjonærer som vil få en premie i fusjonen.

Sammenslåingen av de to selskapene er likevel ikke nødvendigvis en dårlig utvikling for selskapene. Bedriftene kan dele visse prosesser, noe som reduserer kostnader og øker effektiviteten i produksjonsprosessen. Dessuten vil Aphria få tilgang til det lukrative amerikanske hamp markedet gjennom Tilray. En investering i Aprhia er derfor ikke nødvendigvis uklokt, men absolutt risikabelt.

Om selskapet Aphria

Aphria er et lisensiert produkt av medisinsk cannabis. Den medisinske cannabisen dyrkes utelukkende i drivhus. Cannabisen vokser med sollys og skaper de beste naturlige vekstforholdene for å produsere trygge medisinske cannabisprodukter. Det er mulig å dyrke plantene under de beste forhold i drivhuset.

Aphria går også utover industristandarder. De sikrer at pasientene får de beste, reneste medisinske cannabisproduktene som er tilgjengelige på markedet. Pasienten kommer først i hele prosessen med å lage produktene.

Investering i Aphria

Hvordan oppsto Aphria?

Selskapet Aphria har eksistert siden 2014, da det ble grunnlagt av Cole Cacciavillani og John Cervini. I begynnelsen ble selskapet notert på Toronto Venture Exchange. I 2017 fikk selskapet en mer prestisjetung notering under Toronto Stock Exchange.

2014 var et viktig år for Aphria. Selskapet lyktes i å få en lisens til å handle cannabis. Denne lisensen ble gitt av Health Canada. I 2015 fikk Aphria sin første større ordre og har siden kunnet øke produksjonen ved å investere i drivhus.

Deretter har selskapet jobbet hardt. Aphria undersøkte mulighetene for å ekspandere til Amerika. Det kjøpte også opp Broken Coast og Nuuvera, selskaper som allerede var aktive i cannabis sektoren. Tror du Aphria vil fortsette å gjøre en imponerende utvikling i fremtiden? I så fall kan en investering i denne cannabis produsenten absolutt være interessant!

Investering i Aphria

Det kanadiske selskapet Aphria har mottatt en investering på 100 millioner kanadiske dollar fra en institusjonell investor. Investoren har kjøpt 14 millioner aksjer i selskapet. Pengene skal brukes til internasjonal ekspansjon og til å skaffe mer arbeidskapital. Tror du Aphria vet hvordan man bruker denne kapitalen effektivt? I så fall kan det være attraktivt å kjøpe Aphria-aksjer på nett.

Endring av lover i Nord-Amerika

I Nord-Amerika ser vi at reglene og lovene rundt medisinsk cannabis og også for hjemmebruk er i endring. Cannabis blir lovlig på flere og flere områder, og et selskap som Aphra er godt rustet til å dra nytte av denne utviklingen.

Selvfølgelig gjelder strenge regler. Cannabis Produktene må først godkjennes av de rette myndighetene. Det betyr imidlertid muligheter for Aphria, ettersom markedet blir større og mer tilgjengelig.

Et større marked betyr et potensielt større salgsmarked. Tror du Aphria kan utnytte dette markedet? I så fall bør du absolutt vurdere å investere ved å kjøpe aksjer.

Aphria som en indikator for markedet

Aphria har blitt et viktig børs barometer for hele cannabis sektoren. Men sentimentet rundt cannabis aksjer er fortsatt veldig blandet. Aphria har foretatt kutt og aksjekursen har falt som svar. Aksjonærene ser nå ut til å ha en avventende holdning og beholder aksjene i sine porteføljer.

Tror du nedskjæringene vil ha en positiv innvirkning på Aphrias virksomhet? Ved å investere aktivt kan du hele tiden forutse den siste utviklingen. Ved å gjøre det kan du ta den riktige avgjørelsen selv ved dårlige nyheter.

En sterk aktør i markedet

Aphria er fortsatt en sterk aktør innen marihuana markedet. Det er ikke nødvendigvis den beste eller den største, men det er en sterk spiller med et smart spill. Det er andre aksjer innen sektoren som potensielt kan gi høyere avkastning. Det er viktig å undersøke disse konkurrentene nøye: Noen cannabis selskaper tar også store risikoer.

Spesielt fra et risiko- og belønning perspektiv virker aksjen veldig attraktiv. Balansen er sunn og Aphria har til og med penger nok til å overta andre selskaper.

Det er imidlertid lurt å holde øye med konkurrentene. Når andre selskaper dominerer markedet for mye, kan det hende at aksjekursen ikke gjør det så bra.

Konkurransen

Aphria regnes ikke som en så sprudlende aksje som konkurrentene. Aurora har et stort globalt nettverk mens Cronos, Tilray og Canopy har nok av kontanter til rådighet.

Apria kan imidlertid være en interessant investering. Selskapet klarte å holde en god andel av markedet, noe som er et tegn på at det er et godt selskap i denne sektoren. Det er derfor en aksje som gir muligheter. Det er selvsagt greit å følge godt med på markedet og utviklingen innad i selskapet selv. Uansett er Aphria absolutt et alternativ hvis du vurderer en investering i cannabis.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.