Hvordan investere i 0x

Vurderer du å kjøpe 0x? Forståelig, fordi det er et interessant alternativ. Ønsker du vite mer om hva 0x nøyaktig er, hvordan det fungerer og hva spådommene er for fremtiden til 0x? I denne artikkelen diskuterer vi mulighetene til 0x.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade 0x?

Du kan trade i 0x på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle 0x ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av 0x.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.


Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg 0x
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe 0x for
  5. Trykk på kjøp knappen

Da kjøpes 0x på kontoen din!

Hva er 0x?

0x er en kryptovaluta (med token ZRX) som gjør det mulig å desentralisere børser gjennom den såkalte ‘Zero Exchange’ -protokollen. Den er bygget på de grunnleggende prinsippene i Ethereum blokkjeden og er derfor tilgjengelig for alle ERC20-tokens. Dette kan høres litt teknisk ut for deg, så vi vil kort forklare fordelene.

Fordelen med 0x-protokollen er at flere sentraler kan bruke den, noe som reduserer kostnaden per transaksjon. Det er rett og slett et høyere volum som handles. De forskjellige børsene, som er bygd på 0x-protokollen, deler likviditeten og på denne måten reduserer de individuelle transaksjonskostnadene ved å behandle et høyere handelsvolum i fellesskap. Tjue små sentraler kan dermed behandle samme volum som en stor sentral. Samtidig drar de fordel av de lavere kostnadene.

0x er også lik Waves-kryptovalutaen. Imidlertid samarbeider ikke denne kryptovalutaen spesifikt med Ethereum.

invester i 0X

Hvordan ble 0x til?

Amir Bandeali og Will Warren grunnla dette prosjektet i oktober 2016. De tror begge på en fremtid der alt av verdi omsettes gjennom tokens. Enten det er aksjer, kunstverk, biler, kan hvert objekt få sitt eget token. De handles deretter på et desentralisert nettverk.

Hvordan fungerer 0x i praksis?

På en børs reguleres eierskapet til kryptovalutaer av såkalte Smart Contracts. Dette gir fordelen at du som eier alltid er i besittelse av tokenet i stedet for en mellommann (for eksempel en bank). Når du utfører transaksjoner med disse smarte kontraktene, for eksempel når du selger en token, belastes et lite transaksjonsgebyr for tjenesten.

Små børser har ulempen at denne avgiften ofte er mye høyere enn på en stor børs. Dette er fordi disse børsene har et mindre handelsvolum. 0x omgår dette problemet ved å slå sammen små børser og la det fungere som en stor børs med større handelsvolum. På denne måten er kostnadene for en transaksjon mye lavere, og det er derfor billigere å bruke denne sentralen.

Blokkjede & 0x

Bruken av Blokkjede-teknologi er også endret litt av 0x for å oppnå lavere kostnader. For eksempel er kjøps- og salgsordrer plassert utenfor blokkjeden. De plasseres bare på blokkjeden når de blir gjennomført. Dette betyr at blokkjeden er mindre belastet, da det kreves færre data overganger. På den annen side vil en kryptoeier ha tilgang til en bestillingsbok.

For å gi dette har 0x utviklet ‘reléer’. Videresendere er desentraliserte børser som holder oversikt over alle kjøpsordrer og deler informasjon med brukere, for eksempel ikke utførte ordrer. De betaler for tjenestene de tilbyr i ZRX-token. I tillegg tilbyr 0x-protokollen et alternativ å selge tokens direkte til enkeltpersoner til en forhåndsavtalt pris. Dette er uavhengig av markedspris og kalles også en «punkt-til-punkt-ordre».

Bruk av ZLX

ZLX er symbolet som tilhører 0x-protokollen. Som tidligere nevnt, brukes det i transaksjoner innen blokkjeden for å betale for datautveksling gebyrer. I tillegg brukes mynten til kontroll innenfor protokollen. På denne måten kan en storaksjonær i ZLX også styre fremtidige planer for plattformen. Tilpasninger og innovasjoner kan dermed presses gjennom og implementeres av enkeltpersoner.

Det er totalt 1 milliard ZLX-mynter, hvorav over 500 millioner for tiden er i omløp. I januar 2021 vil ZLX ha en verdi på € 0,5186 per token. Den har en markedsverdi på nesten 400 millioner USD. Mynten handles i store volumer, noe som gir raskere kjøp og salg.

Kjøp av ZLX

Å kjøpe ZLX-token, som bruker 0X-protokollen, er enkelt. Du kan kjøpe den gjennom de fleste store kryptobørsene. Som vil bli forklart nedenfor, holdes dette tokenet gjennom en lommebok. 0x-systemet kan tilpasse seg mange Dapps.

Dapps er programvare systemene bak Blokkjede-teknologien som gjør det mulig å foreta betalinger i form av andre kryptovaluta. 0x er fullt forpliktet til å gjøre systemet enklere for brukerne. Dette betyr at du kan betale med forskjellige mynter på 0x-plattformen, og at det ikke er nødvendig å konvertere alle tokens til ZLX-mynten fra 0x i seg selv, noe som er veldig praktisk!

Hva du må passe på når du investerer med ZLX-lommeboken

ZLX-mynten, basert på 0x-protokollen, kan lett holdes av vanlige krypto lommebøker. ZLX-lommeboken er den mest passende for dette, da den er utstyrt med en personlig kryptering. For eierne av lommeboken garanterer dette fullt eierskap av kryptoene i lommeboken.

Vær forsiktig: du må huske på denne personlige krypteringen. Denne lommeboken er veldig trygg og vanskelig å hacke, men hvis du glemmer krypteringen, blir lommeboken som inneholder krypto valutaen verdiløs. Sikkerhet og pålitelighet er avgjørende i kryptoverdenen, og 0x utnytter dette. De har satt opp et veldig pålitelig system og løst problemet med lave transaksjonsvolumer for små børser på en god måte.

Bør du investere i 0x?

Fremtiden for 0x ser lys ut. De tilbyr en innovativ og sikker blokkjede-protokoll som gjør det mulig å kommersialisere teknologien. Det er en desentralisert sentral som bruker en smart kombinasjon av mindre sentraler for å redusere transaksjonskostnadene uten å gå på akkord med påliteligheten.

Vi kommer aldri med anbefalinger om kjøp av om blokkjede-teknologi med hensyn til mulige fremtidige verdier av mynter eller protokoller. Men 0x har allerede vist at det er en stor etterspørsel etter slik teknologi. Videre er det fortsatt mye i horisonten for denne plattformen.

Det er derfor interessant å se på dette og se om det kan være en god investering. Det er også viktig å alltid lese seg opp på dette før du kjøper denne valutaen eller lignende kryptovaluta. På denne måten kan du være sikker på at du er klar over utviklingen og fremtidige planer for plattformen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

1 kommentar

Legg inn en kommentar