Hvordan kan du kjøpe Acer-aksjer?

På elektronikk er Taiwans Acer en av de største produsentene i verden. Selskapet er kjent for å produsere bærbare datamaskiner med et sterkt forhold mellom pris og kvalitet. I tillegg til bærbare datamaskiner produserer selskapet mange flere forskjellige produkter. Vurderer du en investering i Acer? I denne artikkelen kan du lese alt du trenger å vite før du kjøper Acer-aksjer.

Hvordan kan du kjøpe Acer-aksjer?

Har du troen på fremtiden til Acer? Da kan det være smart å legge Acer-aksjer til porteføljen din. Det er viktig å gjøre en god analyse først. På den måten kan du være sikker på at selskapet kommer til å fortsette å gjøre det bra i fremtiden. Ønsker du å kjøpe Acer-aksjer? Du kan trade direkte i Acer-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Acer-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva gjør Acer?

Acer er best kjent for sine bærbare datamaskiner. Disse bærbare datamaskinene er kjent for sin gode verdi for pengene. Acer lager imidlertid ikke bare bærbare datamaskiner. Andre elektroniske Acer-produkter inkluderer datamaskiner, smarttelefoner, skjermer, projektorer og LCD-TVer. Denne store aktøren på elektronikkmarkedet selger millioner av produkter hvert år. Selskapets hovedkontor ligger i Taipei, Taiwan.

Acer selger datamaskiner over hele verden. Likevel har markedsandelen i Nord -Amerika falt noe. I Europa går det imidlertid fortsatt veldig bra med selskapet og er en ledende aktør innen salg til selskaper og offentlige myndigheter. Selskapet fikk verdensomspennende berømmelse ved å sponse vinter-OL i Vancouver.

Acer prøver å forbedre servicekvaliteten ved ikke lenger å outsource kundeservice. Som et resultat håper de å tiltrekke seg flere kunder, noe som selvfølgelig kan gjøre en investering i aksjen mer attraktiv.

Kjøp acer-aksjer

Sterk konkurranse

Når du investerer i Acer-aksjen, er det viktig å holde et godt øye med konkurransen. Dette fordi konkurransen i elektronikk-segmentet er hard. Følgende sleskaper kan sees på som selskapets viktigste konkurrenter:

Når du vurderer en investering i Acer, er det lurt å undersøke hvordan selskapet presterer i forhold til disse konkurrentene. Ved å unngå dette unngår du å kjøpe en aksje som ikke fungerer så godt som andre selskaper i samme sektor.

Acers historie

I 1976 ble Acer grunnlagt i Taipei av Stan Shih. På tidspunktet for stiftelsen ble det ikke laget noen bærbare datamaskiner av selskapet. Selskapet hadde ikke navnet Acer helt ennå heller. Under navnet Multitech fokuserte selskapet på å produsere mikroprosessorer.

På begynnelsen av 1980-tallet utviklet Multitech de første datamaskinene. Den første PC-en som ble utviklet for forbrukere var Microprocessor 2. Navnet på selskapet ble endret til Acer i 1986. Dette navnet gjorde selskapet tilgjengelig for et bredere publikum. Acer fikk en plass i det raskt voksende markedet for datamaskiner. Selv før den kjente datamaskinprodusenten IBM, ga Acer ut en 32-bit datamaskin.

Acers bærbare datamaskiner

Texas Instruments kjøpte den bærbare virksomheten i 1997. Denne overtakelsen var ikke uten konsekvenser. Acer markedsførte bærbare datamaskiner for forretningsfolk. Acer Travelmate appellerte til business kunder. I 1999 begynte Acer å lage Acer Aspire-serien for forbrukere. Den første bærbare datamaskinen i denne serien var Acer Aspire 1511. Denne bærbare datamaskinen var utstyrt med en Intel Pentium-prosessor på 200 MHz.

Nye forretningsenheter

I 2010 ble forretningsenheten Acer Smartphones lagt til selskapet. Forretningsenheten Acer New LED/multimedia TV ble anskaffet. Med dette trekket flyttet selskapets hovedfokuset bort fra datamaskiner og bærbare datamaskiner.

2016: nye produkter

I 2016 viste Acer nye produkter. Acer Spin bærbar PC kan åpnes lengre enn vanlige bærbare datamaskiner. Ved å brette bærbare datamaskinen opp til 360 grader, blir den faktisk et nettbrett. Dette kalles Acer Switch, selv om det er et nettbrett kan man ved å klikke på tastaturet, forvandle det til en datamaskin.

Acer viste også Acer Swift i 2016. Tykkelsen på dette flaggskipet blant bærbare datamaskiner er mindre enn 10 millimeter på det tykkeste punktet. Den bærbare datamaskinen var den tynneste bærbare datamaskinen i verden under introduksjonen.

Innovasjoner av Acer

Selskapet jobber kontinuerlig med innovasjoner. For eksempel utviklet Acer produkter relatert til den bærbare datamaskinen. Slik markedsførte Acer Chromebook. Acers første Chromebook var C620. Acer ble den største produsenten av Chromebooks. En annen innovasjon var en bærbar datamaskin med forskjellige bruksfunksjoner. I 2001 ble en bærbar datamaskin utviklet med en horisontalt roterende skjerm. Dette gjorde det mulig å enkelt vise skjermen til andre mennesker.

Tror du Acer vil bringe enda flere teknologiske innovasjoner til markedet i fremtiden? Da kan det være attraktivt å kjøpe Acer-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar