Hvordan kan du kjøpe Activision Blizzard-aksjer?

Activision Blizzard er en velkjent spillutvikler. Spill blir stadig mer populært: de årlige inntektene er over 160 milliarder dollar! Ved å kjøpe Activision Blizzard-aksjer kan du dra fordel av dette interessante markedet. Men hvor kan du investere i denne aksjen? Og hva gjør selskapet? I denne artikkelen kan du lese alt om det!

Hvor kan du kjøpe Activision Blizzard-aksjer?

Tror du Activision Blizzard vil fortsette å prestere bra? Da kan det være lurt å kjøpe Activision Blizzard -aksjer. Det er imidlertid viktig å analysere konkurrentene nøye. Utforsk om selskapet kan forbli konkurransedyktig med spillene som er utviklet av andre utviklere. Hvis dette er tilfellet, kan du enkelt legge til noen aksjer i porteføljen din.

Ønsker du å kjøpe Activision Blizzard-aksjer? Du kan trade direkte i Activision Blizzard-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Activision Blizzard-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er Activisions nåværende aksjekurs?

Er du nysgjerrig på hvilken pris Activision-aksjen handles på nå? I grafen nedenfor kan du se hvordan aksjen har utviklet seg den siste perioden. Knappene lar deg umiddelbart åpne en CFD -posisjon på aksjen:

Selskapsinformasjon om Activision Blizzard

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Activision Blizzard.

Analyse av Activision Blizzard-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Activision Blizzard-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Activision Blizzard har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Activision Blizzard de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Activision Blizzard de siste 5 dagene:

Hvordan vil Activision Blizzard prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Activision Blizzard vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Activision Blizzard, og det kan hende det ikke blir realitet.

Tips for å investere i Activision

En stor fordel med å investere i et selskap som Activision er at spill er ikke-sykliske. Selv i dårlige tider spiller folk mange spill. Noen ganger spiller folk enda flere spill når de føler seg engstelige. Som for eksempel under koronakrisen måtte folk for eksempel holde seg mye innendørs. Som et resultat var folk mer interessert i underholdningsmuligheter som kan brukes innendørs.

En aksje som Activision kan reagere sterkt på resultatene av nye utgivelser. Når et spill er utmerket og selger godt, kan det gi aksjekursen et godt løft. Det er derfor lurt å holde et øye med hvilke prosjekter selskapet er involvert i. Er spillene Activision jobber med mer interessante enn spillene konkurrentene jobber med? Da kan det definitivt være lurt å kjøpe noen aksjer.

Activision Blizzard Aksjer

Hva gjør Activision Blizzard?

I 1979 ble det amerikanske dataspill firmaet Activision grunnlagt. Dette selskapet har banet vei for andre selskaper i denne sektoren. Hvorfor? Fordi dette selskapet var den første uavhengige utvikleren og distributøren av underholdningsprogramvare. Activision lanserer populære spill. Ved å fokusere på populære spill som Call of Duty -serien, oppnår selskapet gode resultater. Selskapets hovedkvarter ligger i Santa Monica, California.

Opprettelsen av Activision

Selskapet ble grunnlagt i 1979 av en rekke tidligere ansatte i Atari. Selskapet begynte å lage spill for Atari-2600. Atari ønsket å forhindre Activision i å markedsføre spillene sine for Atari -konsollene. De anla et søksmål som de tapte.

Activision fikk markedsføre spill for hver spillkonsoll, fra Atari eller fra en annen produsent. Andre data spillselskaper fikk også lov til å gjøre det samme. Activision var det første selskapet som laget spill for forskjellige konsoller. De ga ut spill for Commodore 64, MSX og Sega Master System.

Dataspill Selskaper går konkurs

Det var et overforbruk av dataspill på begynnelsen av 1980-tallet. På grunn av den lave kvaliteten på mange spill, mistet forbrukeren tilliten. Som et resultat gikk mange dataspill selskaper konkurs. Activision gikk også gjennom vanskelige tider. Selskapet gikk konkurs i 1983. Selskapet ble kjøpt opp av Robert Kotick. Han klarte å gjøre selskapet til en suksess.

Fusjon med Blizzard Entertainment

Activision bestemte seg for å slå seg sammen med Blizzard Entertainment. Dette ble kunngjort i desember 2009. Dataspill Selskapet Blizzard Entertainment er kjent for dataspillene World of Warcraft og StarCraft. Fusjonen er et smart trekk. Hvorfor? Fordi begge selskapene har en sterkere posisjon i dataspillmarkedet som følge av sammenslåingen. Activisions dataspill kan nå også spilles på Blizzards online plattform Battle-net.

Tror du at denne fusjonen vil føre til økt lønnsomhet i fremtiden? Da kan det være attraktivt å kjøpe Blizzard Entertainment-aksjer.

Mange kjente spill

Activision har gitt ut flere populære spill. En stor suksess er Call of Duty-serien. Andre spill som er kjent for publikum inkluderer Spider-Man og Guitar Hero. Spillene utviklet av selskapet kan vanligvis spilles på forskjellige konsoller. Dette er et smart trekk, fordi det sikrer et høyt salgstall. Kvaliteten på spillene øker. Ved å bruke nyere teknikker kan stadig bedre spill utvikles.

En lønnsom virksomhet

Activision er et lønnsomt selskap. Dette er gunstig for aksjonærene. I perioden 2014-2019 økte både omsetning og nettoresultat hvert år. Aksjekursen har steget betraktelig i denne perioden.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar