Hvordan investere i Aragon?

Du er mest sannsynlig klar over det faktum at det er mange kryptovalutaer du kan investere i. Disse mange alternativene gjør det vanskelig for mange mennesker å ta et valg. Hvilken kryptovaluta bør du være oppmerksom på? Et av prosjektene som har opplevd mye vekst de siste årene og månedene, er Aragon. I denne artikkelen vil vi vise deg hva slags prosjekt Aragon faktisk er, og om det er lurt å investere i det. På tide å vite alt om Aragon!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Aragon?

Aragon bør gjøre det lettere for organisasjoner å utvikle desentraliserte applikasjoner, selv når de mangler eksplisitt kunnskap om det. Aragon gjør det også mulig å løse feil i smarte kontrakter, og det gjør det mulig å bruke avgifter for å løse subjektive brudd på smarte kontrakter. Disse oppdateringene kan gjøre Aragon til en interessant kryptovaluta for ulike selskaper.

Du kan trade i Aragon på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Aragon ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Aragon.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Aragon
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Aragon for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Aragon på kontoen din!

Hva er Aragon? – mål for prosjektet

Senere vil vi utdype fremtiden for prosjektet. For nå er det nyttig å utforske hva Aragon faktisk er som et krypto prosjekt. Aragon er en desentralisert app (dApp) på Ethereum blokkjeden. Ved hjelp av denne appen er det mulig for alle å sette opp eller administrere en desentralisert organisasjon. Prosjektet er åpen kildekode, men ledes av Aragon Foundation. Til slutt håper teamet at prosjektet blir et fullt desentralisert dApp som kan brukes av alle.

Nå lurer du sannsynligvis på hva dette betyr. Normale organisasjoner har et betydelig budsjett for overhead og administrative funksjoner. Når de handler med andre organisasjoner, kan de bruke en enorm sum penger for den totale kostnaden. Disse kostnadene betyr at det er mindre penger til overs for de tingene som er essensielle. Aragons mål er å eliminere dette problemet med desentraliserte organisasjoner som jobber på en stor delt plattform.

investering i Aragon

Mange selskaper er interessert i blokkjede for gjennomføring av transaksjoner. Imidlertid er det noen hindringer som gjør det vanskelig for selskaper og organisasjoner å ta det første skrittet. Den største hindringen er mangel på kompetanse. De fleste selskaper ansetter ikke blokkjede-eksperter. Det er også større problemer forbundet med blokkjede som gjør organisasjoner litt motvillige. Ideen om en uforanderlig hovedbok kan fort bli skremmende hvis feil ikke raskt kan rettes. Når det gjelder smarte kontrakter, er det alltid en sjanse for at feil kommer inn i koden.

Aragon gjør det mulig å overvinne disse problemene enkelt. Aragons eksplisitte mål er å skape en digital delt plattform med en slags delt jurisdiksjon. Akkurat som land har jurisdiksjon over borgerne når det gjelder domstoler, ønsker Aragon å opprette den første digitale domstolen. Denne domstolen ville ikke operere på grunnlag av landegrensene, men ville gjelde for alle. Lagets visjon er å gjøre det enkelt for en organisasjon å sette opp noe på blokkjeden. Å bruke open source-verktøy og sikkerheten til Ethereum blokkjeden er et stort mål å forfølge.

Teamet bak Aragon

Aragon er et nonprofit-prosjekt med åpen kildekode. Dette betyr at hvem som helst kan jobbe med det, det er ingen sjef som kan kontrollere det. Teknisk sett har ikke prosjektet administrerende direktør eller CTO. I stedet startet det med en prosjektleder. Etter desentralisering målene for prosjektet gikk prosjektlederen av da Aragon One ble opprettet.

Luis Cuende ledet prosjektet fra begynnelsen. I 2011 mottok han prisen «Best Underage European Programmer», og mottok Forbes ’30 under 30 anerkjennelse. Han har veiledet visepresidenten for EU-kommisjonen om krypto. Han har også satt opp flere oppstartsbedrifter. Dette viser at de virkelig er et team med en visjon.

Tokenen til Aragon-prosjektet

Et spesielt token brukes i prosjektet. Dette kalles ANT og gir eieren rett til å stemme på avgjørelser angående retningen for fremtidig utvikling. Gjennom dette token er det et reelt forsøk på å gi eierne og investorene mer innflytelse i prosjektet. Hvor mye stemmerett du har, avhenger av hvor mange mynter du faktisk har. Dette skiller seg ikke mye fra den vanlige stemmeretten til aksjer. Hvis du vil investere i Aragon, kjøper du faktisk alltid en andel i ANT-valutaen.

Invester i Aragon gjennom en børs

Hvis du ønsker å investere i Aragon selv, vil du faktisk alltid havne på en børs. Børsen kan sees på som det sentrale handelsstedet for handel med kryptovaluta. Det er viktig å alltid velge en trygg utveksling, fordi dette er den eneste måten du kan investere penger i kryptomarkedet ansvarlig.

Gjennom en børs som Bitvavo det mulig å investere i Aragon med CFD-produkter. Dette sikrer at du ikke lenger trenger å oppbevare myntene i en lommebok, men at du fortsatt kan investere i de forskjellige underliggende prosjektene.

Konklusjon – bør du investere i Aragon?

Vi tror at informasjonen i denne artikkelen allerede har hjulpet deg med å forstå mer om prosjektet og teamet bak Aragon. Dette vil gi deg mer innsikt i de mulige målene dette selskapet kan oppnå. Om det er et godt prosjekt å investere i, avhenger egentlig helt av om du tror Aragon vil lykkes eller ikke. Dette er selvfølgelig tilfelle med hvert prosjekt, det er alltid spørsmålet om teamet vil innfri sine løfter. Ser vi på ekspertene, ser vi imidlertid at de ser en god fremtid for Aragon.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar