Hvordan kan du kjøpe Bacardi-aksjer?

Bacardi Limited er nå en stor amerikansk privateid familiebedrift. Opprinnelig var det et cubansk brennevin. Vi kjenner merkevaren hovedsakelig på grunn av den velkjente romen de lager. Likevel produserer og selger drikke varemerket mange andre forskjellige drinker. Vil du investere i dette velkjente drikkevare selskapet? I denne artikkelen finner du ut hva mulighetene er!

Hvordan kan du investere i Bacardi?

Det er dessverre ennå ikke mulig å investere i Bacardi. Bacardis aksje er ikke notert på børsen. Selskapet er i dag et privat selskap. Ønsker du fortsatt investere i et drikkevarer relatert selskap? Da kan du for eksempel velge å investere i Heineken-aksjer. Ønsker du å kjøpe Heineken-aksjer? Du kan trade direkte i Heineken-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Heineken-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Om Bacardi

Bacardi er best kjent for sin rom. I tillegg til rom, leverer selskapet gin, vodka og blandede drikker. Selskapet eier også merkevaren Cazadores tequila. Selskapet har for tiden mer enn 200 ulike merker og etiketter. De mer enn 200 millioner flaskene selskapet selger årlig, produseres på 29 steder. Disse flaskene selges i mer enn 150 forskjellige land. Bacardi Limited har hovedkontor i Hamilton, Bermuda.

Kjøp Bacardi-aksjer

Hvordan Bacardi ble grunnlagt

Bacardi ble grunnlagt på Cuba av Don Facondo Bacardi Masso. I 1862 lykkes han med å lage klar rom. Rommen hans tiltrakk seg stor oppmerksomhet. Brennevinet han laget vant flere premier når det gjaldt smak og kvalitet. Sønnene til Don Facondo spiller fortsatt en viktig rolle i familiebedriften.

I 1900 åpnet Bacardi en filial i Barcelona, ​​Spania. Dette gjorde selskapet til Cubas første multinasjonale firma. Kort tid senere åpnet de en filial i New York. Dette etterfølges av en filial i Los Angeles. Takket være disse plasseringene ble selskapets fremtid sikret utenfor cuba.

Bacardi og Fidel Castro

1960-tallet er svarte sider i selskapets historie. Fidel Castros diktatoriske regime tok alle firmaer i besittelse. Eiendommer som fabrikker og andre viktige gjenstander beslaglegges. Heldigvis klarer ikke regimet å ta Bacardi-merkenavnet.

På den tiden i Cuba ble ikke lenger navnet Bacardi benyttet. En flaske Bacardi-rom ble kjent som Havana Club. Heldigvis klarer Bacardi familien å flykte med båt og bosette seg på Bermuda. Der etablerer de sitt nye hovedkvarter samt de bestemmer seg for å bare gjøre forretninger med leverandører utenfor Cuba. På denne måten klarer familiebedriften å begrense Fidel Castros innflytelse på den daglige driften.

Drikke varemerker kjøpt av Bacardi

Selskapet klarte å vokse ved å utvide produktsortimentet og ved å overta andre selskaper. I 1993 skjedde det en fusjon mellom Bacardi Limited og Martini & Rossi SpA. Det italienske selskapet som produserer Martini Vermouth. Oppkjøpet av Martini gjorde det mulig for Bacardi å bygge et sterkt nettverk i Europa. Bacardi overtok også andre drikke varemerker, som Bombay Sapphire Gin og Eristoff Vodka.

Noen artige fakta om Bacardi

Mer enn 8 millioner Bacardi Rom-cocktailer blir drukket hvert år. Ikke mindre enn 228 Bacardi-cocktail drikkes hvert sekund. En Bacardi-rom er perfekt hvis den inneholder 6 isbiter. Logoen til Bacardi -merket er en flaggermus. Hvorfor? I 1862, da selskapet ble grunnlagt, betydde flaggermusen god helse og lykke i familien.

Bacardi-aksjer

Bacardi er et privat selskap. Derfor kan man ikke investeres i Bacardi-aksjer. Det kan hende at det skjer en børsnotering i fremtiden men en børsnotering er bare mulig hvis eierne av selskapet ønsker det. En børsnotering i 2003 ble kansellert fordi eierne var uenige.

Når selskapet blir offentlig, kommer vi til å gi deg beskjed!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar