Hvordan kan du kjøpe Bank of America-aksjer?

Bank of America ble grunnlagt i 1928 og er den største finansbanken i USA. Det er et av de største selskapene i verden. Denne ledende finansinstitusjonen tilbyr tjenester til individuelle forbrukere og til små, mellomstore og store selskaper. Banken har et bredt spekter av bank-, investerings- og kapitalforvaltning. Vil du også investere i denne enorme banken? Les deretter hvordan du kjøper Bank of America-aksjer!

Hvordan kan du kjøpe Bank of America-aksjer?

Bank of America er den største banken i Amerika. På verdensbasis hører Bank of America til og med hjemme på listen over de største selskapene. Selskapet har overlevd flere kriser og ser ut til å omfavne nye teknikker. En langsiktig investering i Bank of America kan derfor fungere godt.

Ønsker du å kjøpe Bank of America-aksjer? Du kan trade direkte i Bank of America-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Bank of America-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen i Bank of America?

Ønsker du å vite hvordan Bank of America aksjekursen utvikler seg? Ta en titt på diagrammet nedenfor. Her kan du umiddelbart se CFD-prisen på Bank of America-aksjer. Du kan også bruke knappene til å åpne en investering i aksjen umiddelbart.

Selskapsinformasjon om Bank of America

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Bank of America.

Analyse av Bank of America-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Bank of America-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Bank of America har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Bank of America de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Bank of America de siste 5 dagene:

Hvordan vil Bank of America prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Bank of America vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Bank of America, og det kan hende det ikke blir realitet.

Veikart for å investere i Bank of America-aksjer

Før du kan kjøpe en Bank of America-aksje, må du gå gjennom noen få trinn. Først må du komme med en god strategi. Uansett må en strategi inneholde følgende komponenter:

  • Start strategi: når går du inn og kjøper aksjen?
  • Slutt strategi: når går du ut igjen og selger aksjen?

Mange nybegynnere investorer velger disse øyeblikkene ganske tilfeldig. Dette er imidlertid ikke tilrådelig! Forskning har vist at investorer som tenker seg godt om hvorfor de handler oppnår bedre resultater. Det er derfor lurt å utføre en analyse først. Du kan velge mellom to velkjente strategier:

Etter at du har etablert en god strategi, må du åpne en konto hos en megler. En megler er et selskap som lar enkeltpersoner kjøpe og selge aksjer. Viktigst av alt, vær nøye med kostnadene og påliteligheten til megleren du vil åpne en konto hos. Vi har laget en liste over gode og pålitelige parter der du kan kjøpe Bank of America-aksjer:

Til slutt vil jeg gi deg tipset om å gå trinnvis. Det er vanskelig å avgjøre om en aksje vil stige ytterligere eller om den vil falle kraftig først. Når du setter inn et fast beløp hver måned, sørger du for at du får mer stabile resultater med investeringene dine.

Kjøp Bank of America aksjer

Muligheter og innovasjoner

Bank of America ser ut til å gå i en god, strategisk retning. Etter flere oppkjøp satser de nå på stabil vekst. På den måten kan de omfavne moderne teknikker. Et godt eksempel på dette er den digitale assistenten Erica som har eksistert siden 2017. Kunder kan be om råd og betale regninger ved å bruke stemmen sin.

I dag er det viktig at en bank vet hvordan de skal håndtere ny teknologi. Bank of America ser ut til å gjøre en god jobb på dette området. Dette kan være en god grunn til å kjøpe aksjene.

Krise Sikkert

Et annet godt argument for en investering i Bank of America er bankens krise motstand. Banken overlevde finanskrisen i 2008. Corona -pandemien ser heller ikke ut til å være et problem for banken. Selskapet låner ut vesentlig mer penger i denne perioden. Selskapets digitale tilstedeværelse tillater fortsatt banken å tilby sine vanlige tjenester. Selv i disse dårlige tider betaler selskapet fortsatt utbytte. Alt i alt kan en investering i Bank of America fungere godt.

En stor bank

Tallene viser at Bank of America er en stor bank. For eksempel har banken 4400 finans handelssentre. De betjener 47 millioner forbrukere og små forretningsforbindelser. Mer enn 46 millioner mennesker bruker aktivt nettbanken. Bank of America har rundt 16 000 minibanker.

Mange produkter og tjenester er online. Ved å bruke innovative, enkle og online tjenester og produkter, støttes mer enn 3 millioner eiere av små bedrifter. Det er også kunder utenfor USA. Selskapet opererer i 35 land.

Bank of America investering

Oppkjøp La Salle Corporation

I 2007 mottok Bank of America tillatelse fra Central Bank of the United States of America til å kjøpe La Salle Corporation fra ABN-AMRO. En nederlandsk dommer klarte ikke å blokkere avtalen. Bank of America betalte 21 milliarder dollar for oppkjøpet. På grunn av denne avtalen ble Bank of America mer tilstede i Illinois, Michigan og Indiana. Avtalen brakte inn 411 filialer, 17 000 kommersielle kunder, 1,4 millioner privatkunder og 1500 minibanker. I tillegg gjorde avtalen med 117 filialer selskapet til den største banken i Chicago.

Oppkjøp av Merrill Lynch

I 2008 kjøpte Bank of America Merrill Lynch. Ervervet betales i aksjer. Beløpet som skal betales er omtrent 50 milliarder dollar. Dette forhindret sammenbruddet av denne investeringsbanken under finanskrisen. Investeringsbanken skulle egentlig ha avskrevet mer enn 40 milliarder dollar på risikofylte boliglån produkter.

Tror du at disse oppkjøpene vil bidra til Bank of America forbedrer sine resultater? Da kan det være attraktivt å kjøpe Bank of America-aksjer.

Bankens åtte bransjer

Bank of America retter seg mot alle. Banken gjør dette ved å jobbe med åtte forretningsklasser. For enkeltpersoner jobber banken med detaljhandel og små bedrifter samt Merrill Lynch formuesforvaltning. For selskaper er det en for forretningsbank, verdensomspennende kommersiell bank og global bedrifts- og investeringsbank. For institusjonelle investorer jobber banken med kundene i det globale markedet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar