Hvordan kan du kjøpe Burger King-aksjer?

Det amerikanske selskapet Burger King er en internasjonal kjede av hurtigmatrestauranter. Selskapets hovedkvarter ligger i Miami, Florida. Disse gatekjøkkenene selger hovedsakelig pommes frites, burgere, ulike snacks og brus. Du kan investere i Burger King ved å kjøpe Restaurant Brands International-aksjer. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan dra fordel av en investering i Burger King aksjer.

Hvordan kan du kjøpe Burger King-aksjer?

Du kan ikke umiddelbart kjøpe Burger King-aksjer ettersom Burger King er en del av selskapet Restaurant Brands International. Før du kjøper disse aksjene, er det viktig å studere hvordan hele selskapet fungerer. Hvis Burger King presterer bra, men Tim Horton gjør det dårlig, kan en investering fortsatt være dårlig. Så du bør ikke investere i Burger King uten å undersøke selskapet godt først.

En risiko for investeringer i fastfood-selskaper er økt fokus på sunt liv. Hurtigmat forårsaker mange helseproblemer over hele verden. Flere og flere mennesker er klar over farene ved hurtigmat. Samtidig er det god plass til at Burger King kan finne kunder i nye utviklingsregioner som Afrika. I tillegg reagerer selskapet på de nye, mer bevisste kundene ved å introdusere vegetariske retter.

Ønsker du å kjøpe Burger King-aksjer? Du kan trade direkte i Burger King-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToro€0 i kostnad per Burger King-aksjer. Minimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Burger King-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er Burger Kings aksjekurs?

Burger King er en del av selskapet Restaurant Brands International. I grafen nedenfor kan du studere CFD-prisendringen på Restaurant Brands International. Bruk knappene for å åpne en investeringsposisjon.

Opprettelsen av Burger King

Burger King Corporation ble grunnlagt i 1954 av to studenter Jim McLamore og David Edgerton. De gikk på Cornell University School of Administration. Ideen om å åpne en hurtigmatrestaurant kom til etter et besøk av Jim McLamore i et McDonald’s hamburgers utsalg i San Bernardino, California. 4. desember 1954 ble den første Burger King åpnet i Miami, Florida.

Burger King

Det er til stede i mange land

Burger King hadde 11 700 lokasjoner i mer enn 100 land i 2016. Av disse stedene er litt over halvparten utenfor USA. Det er også filialer i Belgia, Nederland, Norge og Australia. Utslagene i Australia har et annet navn: de kalles Hungry Jack’s. Av disse 11 700 filialene er det bare 71 som eies direkte. Alle andre restauranter eies av franchisetakere.

Burger King ønsker å ekspandere i Afrika

De første butikkene i Sør-Afrika ble først åpnet i 2013. I 2018 kunngjorde Burger King sitt ønske om å ekspandere i Afrika. I 2018 ble det diskutert om åpningen av nye restauranter i Nigeria. Afrika er utvilsomt et sterkt ekspanderende marked. Befolkningen på kontinentet vokser raskt og levestandarden øker. Den hovedsakelig unge befolkningen passer også innenfor kundesegmentet til Burger King. Ved å ekspandere i Afrika, forventer Burger King også å kunne konkurrere bedre med McDonald’s 37.000 filialer.

Synes du dette er et smart trekk? Da kan det være attraktivt å kjøpe Burger King-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar