Hvordan kan du kjøpe Cisco Systems Inc.-aksjer?

Cisco Systems er en stor og verdifull amerikansk produsent av rutere. Med en verdi på mer enn 200 milliarder dollar kan en investering i denne giganten absolutt være interessant. I denne artikkelen vil vi diskutere hvor og hvordan du kjøper Cisc -aksjer. På denne siden kan du også finne den siste Cisco -aksjekursen.

Hvor kan du kjøpe Cisco Systems-aksjer?

Det kan også være attraktivt å kjøpe Cisco Systems-aksjer på lang sikt. Spesielt hvis du tror at selskapet kan øke salget ved å dra nytte av ny teknologi. Ønsker du å kjøpe Cisco Systems-aksjer? Du kan trade direkte i Cisco Systems-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Cisco Systems-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Cisco Systems?

Lurer du på hvordan kursen på CFD Cisco Systems har utviklet seg? Grafen nedenfor viser prisen du kan kjøpe og selge CFD Cisco -aksjer til:

Selskapsinformasjon om Cisco Systems

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Cisco Systems.

Analyse av Cisco Systems-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Cisco Systems-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Cisco Systems har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Cisco Systems de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Cisco Systems de siste 5 dagene:

Hvordan vil Cisco Systems prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Cisco Systems vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Cisco Systems, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er en investering i Cisco Systems interessant?

En investering i Cisco Systems kan absolutt være interessant: markedet for nettverk og IT løsninger vokser fortsatt og selskapet tilbyr solide produkter for dette markedet. For eksempel leverer selskapet produkter som gjør de nyeste standardene som 400G, 5G og WiFi6 tilgjengelig. Bedrifter ønsker å oppdatere systemet til disse nye standardene og må derfor kjøpe produkter fra leverandører som Cisco Systems Inc.

Selskapet utvikler også nok nye produkter. For eksempel kom Cisco med Qwilt som er en videostreaming plattform, og SecureX-sikkerhetsprogrammet er også en suksess. Siden Cisco Systems allerede er stor, trenger du som investor ikke å forvente enorm relativ vekst. Men hvis du er ute etter en relativt sikker og stabil investering, kan Cisco Systems Inc. være et godt valg.

Kjøp Cisco Systems-aksjer

Om Cisco Systems

Det amerikanske selskapet Cisco Systems spesialiserte seg opprinnelig i rutere. Nå produserer Cisco alle typer nettverksutstyr for små og store selskaper. Selskapet, som har bygget et sterkt rykte for nettverksutstyr og nettverksløsninger, produserer rutere, svitsjer, brannmurer og servere.

Selskapet tilbyr også forskjellige sertifiseringsprogrammer. Disse sertifiseringsprosessene gjør at IT -fagfolk som spesialiserer seg på et bestemt felt, kan bevise at de har den nødvendige spesifikke kunnskapen og ferdighetene. Selskapet er basert i San Jose. California, i sentrum av Silicon Valley.

Selskapets historie

Cisco Systems ble grunnlagt i 1984 av Sandra Lerner og Leonard Bosack som begge jobbet i datamaskin avdelingen ved et universitet. En kollega av Leonard Bosack hadde skrevet programvaren som ble brukt ved Stanford University for den såkalte ‘blå boksen’. Takket være denne multiprotokoll ruteren kan datasystemene ved Stanford University kommunisere med hverandre.

Bosack tilpasset programvaren skrevet av sin kollega. Ruteren utviklet av Cisco Systems var den første vellykkede flere protokoll ruteren som tillot tidligere inkompatible datamaskiner å kommunisere med hverandre.

Fra midten av 1990-tallet brukte datamaskiner IP-protokollen til å kommunisere med hverandre. Med introduksjonen av produkter som modem hyller og kjerne GS-rutere, ble Cisco Systems en viktig aktør i det markedet. Tidlig i 2000, med en markedsverdi på 500 milliarder dollar, var selskapet det mest verdifulle selskapet i verden.

For å vokse videre, overtok selskapet mange andre selskaper. I perioden 1995-1996 ble 11 selskaper overtatt. På denne måten skaffet selskapet alle slags produkter og talentfulle ansatte. Oppkjøpet av Lynksys i 2003, en populær produsent av nettverksutstyr, ga selskapet en ledende posisjon på markedet for små kontorer og hjemmekontorer.

Cisco Systems har vært notert på Nasdaq-børsen siden 1990.

Cisco Systems: kontroverser

I april 2001 ble det anlagt søksmål mot selskapet. Selskapet ble anklaget for innsidehandel og villedende aksjekjøpere. Cisco nektet alle påstander, men betalte over 90 millioner dollar for å avgjøre søksmålet.

Cisco ble kritisert for sitt engasjement i sensur i Folkerepublikken Kina. Internett-utstyret levert av Cisco og andre nettverks utstyrsleverandører ble angivelig brukt av den kinesiske regjeringen for å overvåke brukernes online aktiviteter og for å blokkere nettsteder. Cisco hevder ikke å ha tilpasset eller utviklet noen unike filtreringsfunksjoner som gjør at den kinesiske regjeringen kan blokkere nettsteder.

Kontroverser og skandaler kan sette Ciscos aksjekurs under press. Det er derfor tilrådelig å følge denne utviklingen nøye når du vurderer en investering i Cisco.

Cisco Systems advarer mot hackere

I 2018 kunngjorde Cisco Systems at russerne hadde infisert minst en halv million rutere og lagringsenheter med spionprogramvare. Selskapets sikkerhets forskere er overbevist om at den russiske regjeringen er involvert i denne spredningen av ondsinnet programvare. Programmet inneholder programvare som også har blitt brukt i tidligere cyberangrep på USA. Disse cyberangrepene var også knyttet til den russiske regjeringen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar