Hvordan kan du kjøpe Cloudfare-aksjer?

Skytjenester brukes mer og mer. På grunn av globaliseringen besøker folk flere og flere internasjonale nettsteder. Et selskap som Cloudfare kan utnytte dette, noe som gjør det til en potensielt interessant investering. Men hva er den beste måten å investere i Cloudfare-aksjer, og hva er den siste aksjekursen? Du kan lese alt om det i denne artikkelen.

Hvor kan du kjøpe Cloudflare-aksjer?

Har du tillit til fremtiden til Cloudflare? Uansett er det viktig å holde et godt øye med konkurransen. Selskaper som Amazon og Microsoft tilbyr lignende tjenester, og de kan ta fra markedsandeler fra selskapet.

Ønsker du å kjøpe Cloudflare-aksjer? Du kan trade direkte i Cloudflare-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Cloudflare-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen til Cloudfare?

Er du nysgjerrig på hvordan Cloudfares aksjekurs har utviklet seg i det siste? Diagrammet nedenfor viser prisen du kan kjøpe og selge aksjen til nå.

Selskapsinformasjon om Cloudfares

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Cloudfares.

Analyse av Cloudfares-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Cloudfares-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Cloudfares har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Cloudfares de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Cloudfares de siste 5 dagene:

Hvordan vil Cloudfares prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Cloudfares vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Cloudfares, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om selskapet Cloudfare

Det amerikanske selskapet Cloudflare tilbyr tjenester som gjør nettsteder raskere og sikrere. Eksempler på tjenestene som tilbys av DNS er Domain Name System (DNS) og et Content Delivery Network (CDN). For tiden brukes Cloudflare av mer enn 26 millioner nettsteder. Mer enn 1 milliard IP -adresser håndteres hver dag. Cloudflare er derfor veldig populært.

Kjøp Cloudflare-aksjer

Historien til Cloudflare

Cloudflare ble grunnlagt i 2009 av trioen Lee Holloway, Matthew Prince og Michelle Zatlyn. Målet deres er å lage et bedre internett. For å nå dette målet tilbys flere tjenester som er gratis eller mot betaling. Trioen gjør det bra og i 2019 omsatte selskapet for 287 millioner dollar.

Løsninger utviklet av Cloudflare

Anta at du besøker et nettsted, hva kan gå galt? Når du besøker et nettsted, sender nettstedet en forespørsel til serveren om å hente innhold og vise det til deg. Hvis det kommer mange forespørsler til serveren samtidig, kan serveren bli overbelastet. Nettstedet blir deretter tregt eller slutter å fungere.

Selvfølgelig ønsker ikke eieren av nettstedet du besøker at dette skal skje. Derfor kom Cloudflare med følgende løsning: mellom webserveren og nettstedet plasserte Cloudflare tjenesten. Denne tjenesten har form av et stort verdensomspennende nettverk. Besøker du nettstedet? Da har du ikke lenger kontakt med serveren, men med Cloudflare-nettverket. Dette nettverket har allerede lagret all informasjon en gang, så den lastes per side.

Et stort nettverk over hele verden

Cloudflare tilbyr et stort nettverk av servere over hele verden. En forespørsel om innhold trenger ikke lenger å reise en stor avstand mellom nettstedet og serveren. Hvis du ønsker å besøke et nettsted fra Tyskland i Amerika, trenger du ikke lenger koble deg til serveren i Tyskland. Tross alt kan du koble til den nærmeste Cloudflare-serveren i Amerika. Dette reduserer lastingstiden til nettstedet for internasjonale besøkende sterkt.

Et stort DDoS -angrep

Cloudflare fokuserer også på å motvirke DDoS-angrep. I februar 2014 måtte selskapet selv håndtere et stort DDoS-angrep. Mer enn 400 gigabit per sekund ble stoppet på selskapets nettverk.

I november 2014 var det et angrep på flere nettsteder i Hong Kong. Det var et DDoS -angrep på 500 Gigabits som var det største DDoS-angrepet som noen gang er målt. Cloudflare bestemte seg deretter for å starte Galileo-prosjektet. Enkelte grupper, for eksempel journalister, artister og aktivister, kan beskytte nettstedene sine gratis mot slike angrep.

Negativitet rundt Cloudflare

Selskapet ble miskreditt fordi det nektet å slutte å gi teknisk støtte til nettsteder som LulzSec, The Daily Stormer og 8chan. I 2017 blir partnerskapet med The Daily Stormer avviklet. 8chans nettsted ble tatt av nettet i 2019 på grunn av tre skytinger.

Et selskaps rykte er viktig for resultatene på børsen. Derfor bør du følge nøye med på hvordan Cloudflare blir beskrevet i nyhetene før du kjøper aksjen!

Cloudflare på aksjemarkedet

I august 2019 kunngjorde internett sikkerhetsfirmaet Cloudflare sin børsnotering. Selskapet er nå notert på New York Stock Exchange (NYSE). Selskapet håpet å skaffe rundt 3,5 milliarder dollar fra børsnoteringen. Både i 2018 og 2017 gikk selskapet på flere millioner i tap. Børsnoteringen var derfor en velkommen økonomisk innsprøytning. Siden introduksjonen i september 2019 har aksjekursen hovedsakelig vist en oppadgående trend.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar