Hvordan kan du kjøpe Colgate-Palmolive-aksjer?

Colgate-Palmolive er det perfekte eksempelet på en kjedelig aksje som yter veldig bra. Selskapet har økt utbyttet i 50 år og folk vil alltid måtte ta vare på tennene og vaske hendene. Men hvordan kan du faktisk investere i dette suksessrike selskapet?

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Colgate-Palmolive aksjer?

Er du ute etter en stabil aksje med god utbytteutbetaling, kan Colgate-Palmolive være et godt valg. Begge merkenavnene er godt posisjonert i markedet, og folk velger ofte sine produkter tankeløst. Dessuten produserer selskapene produkter som faktisk alltid er nødvendige: derfor kan en investering i Colgate-Palmolive fungere godt under alle økonomiske forhold.

Hvis du vil tjene på alle kurssvingningene til Colgate-Palmolive-aksjene, er det lurt å handle aktivt på prisutviklingen. Du kan gjøre dette ved å bruke et derivat som en CFD. Med en Short-posisjon kan du til og med oppnå et gunstig resultat når aksjekursen faller.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Colgate-Palmolive aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Colgate-Palmolive aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Colgate-Palmolive-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Colgate-Palmolive akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Colgate-Palmolive? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Colgate-Palmolive har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Colgate-Palmolive:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Colgate-Palmolive.

Analyse av Colgate-Palmolive:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Colgate-Palmolive-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Colgate-Palmolive-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Colgate-Palmolive for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Colgate-Palmolive gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Colgate-Palmolive vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Colgate-Palmolive, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om Colgate-Palmolive Company

Det amerikanske multinasjonale markedet markedsfører merkevarer innen områdene personlig pleie, munnpleie og husholdnings pleie. Den produserer også kjæledyrmat. Selskapet, som er aktivt over hele verden, oppnår halvparten av omsetningen sin, eksklusive kjæledyrfôr, i Nord og Latin-Amerika. Europa står for en sjettedel av salget. Beholdningen av dyrefôr som selges utgjør 15 prosent av den totale omsetningen.

Kjøp Colgate-aksjer

Selskapets historie

I USA grunnla William Colgate, en såpe- og stearinlys firma, William Colgate & Company i 1806. Dette selskapet, som da lå på Dutch Street i New York, laget stivelse, stearinlys og såpe. William Colgate døde i 1857.

Hans sønn, Samuel Colgate, tok over virksomheten. Navnet på selskapet ble endret til Colgate & Company. I 1873 produserte selskapet sin første duftende håndkrem. I 1896 lanserte selskapet sine første tannkremtuber.

Den første Palmolive-såpen laget utelukkende av palme- og olivenolje ble produsert i 1896 av BJ Johnson Soap Company. Selskapet var basert i Milwaukee, Wisconsin. Fordi såpen var veldig populær, ble navnet på selskapet endret til The Palmolive Company.

Etter en fusjon i 1926 med såpe produsenten Peet Brothers, endret selskapets navn til Palmolive-Peet Company. I 1928 ble Colgate & Company kjøpt. Selskapets navn ble endret til Colgate-Palmolive-Peet Company. I 1953 forsvant Peet fra selskapets navn. Så navnet på selskapet ble Colgate-Palmolive Company.

Gaba Group og Palmolive

Det sveitsiske selskapet Gaba Group lager tann- og munnpleie produkter. Kjente merker fra dette selskapet er Elmex, Meridol og Aronal. Siden 2004 har Gaba Group vært en del av Colgate-Palmolive Group.

Mer etterspørsel etter produkter fra Colgate-Palmolive

I 2020 vil Colgate-Palmolive, som blant annet produserer såpe, sjampo og tannkrem, dra nytte av den økende etterspørselen etter produkter for personlig pleie. Såpe salget vil for eksempel øke på grunn av frykten for koronaviruset. I andre kvartal 2020 vokste selskapets omsetning i Europa med 17 prosent. Det er sannsynlig at denne økningen i salg delvis er et resultat av forbruker hamstring.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar