Hvordan kan du kjøpe CVS Health-aksjer?

CVS Health er et stort selskap som er aktivt i helsemarkedet. aksjen ser ut til å fungere rimelig bra selv under middelmådige økonomiske omstendigheter. En investering i CVS Health-aksjer kan derfor absolutt lønne seg. Men hva er den beste måten å kjøpe CVS Health-aksjer på, og hva er den gjeldende aksjekursen?

Hvor kan du kjøpe CVS Health-aksjer?

CVS Health har opparbeidet seg en sterk posisjon som kan gjøre det attraktivt å kjøpe CVS Health -aksjer. Ønsker du å kjøpe CVS Health-aksjer? Du kan trade direkte i CVS Health-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt CVS Health-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs på CVS Health?

Er du nysgjerrig på hvordan aksjekursen i CVS Health utvikler seg? I grafen nedenfor kan du se til hvilken pris du kan kjøpe og selge CVS Health-aksjer:

Selskapsinformasjon om CVS Health

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet CVS Health.

Analyse av CVS Health-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge CVS Health-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan CVS Health har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for CVS Health de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til CVS Health de siste 5 dagene:

Hvordan vil CVS Health prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener CVS Health vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til CVS Health, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er det lurt å investere i CVS Health?

Når du kjøper CVS Health-aksjer, investerer du i et fleksibelt og stort selskap. Butikkene til CVS Health er bare delvis ansvarlige for omsetningen: om lag 7 prosent av inntekten realiseres her. Selskapet er også aktivt i Medicare-pakken og tilbyr ulike helsetjenester for samfunnet.

En annen attraktiv grunn til å kjøpe CVS Health aksjer er utbyttepolitikken. Fra 2008 til 2017 økte utbytteutbetalingene med hele 733%. Selvfølgelig kan denne veksten ikke fortsette: spesielt i økonomisk usikre tider. Likevel har selskapet opparbeidet seg en god posisjon og vet hvordan de skal reagere på markedet for helsemessige fordeler. En investering i CVS Health er derfor definitivt verdt å vurdere.

kjøp CSV Health-aksjer

Om selskapet CVS Health

Det amerikanske selskapet CVS Health, tidligere CVS Corporation eller CVS Caremark Corporation, er aktivt i helsebransjen. Selskapet eier selskapene CVS Pharmacy, CVS Care Mark og Aetna.

CVS Pharmacy er en apotekkjede, CVS Caremark er et selskap innenfor apotek kompensasjon og Aetna er et selskap innenfor helseforsikring. CVS ble enige i desember 2017 om å kjøpe Aetna for 69 milliarder dollar. Oppkjøpet ble fullført i november 2018. Dette amerikanske selskapet har hovedkontor i Woonsocket, Rhode Island.

Selskapets historie

De tre partnere grunnla (CVS) i 1963. Brødrene Stanley og Sidney Goldstein og Ralph Hoagland bygde selskapet sammen. Morselskapet hett Mark Steven, Inc., et selskap som hjalp forhandlere med å håndtere produksjonslinjene sine for helse- og skjønnhet verktøy. Ved starten av selskapet var det en kjede av helse- og skjønnhet butikker, og noen år senere ble det omgjort til apotek.

Selskapet begynte i Melville Corporation for å muliggjøre vekst og ekspansjon. Dette selskapet ledet en rekke detaljhandelsvirksomheter. I løpet av 1980- og 1990-årene opplevde selskapet vekst. I 1996 forlot CVS Corporation Melville, som ble et frittstående selskap. På New York Stock Exchange ble selskapets aksjer bedre kjent under tickeren CVS.

Etter sammenslåingen med Caremark Rx, et apotek forvaltningsselskap, ble navnet på selskapet endret til CVS Caremark Corporation. I 2014 ble det besluttet å fjerne tobakkvarer fra hyllene til CVS Pharmacy, hvoretter navnet på selskapet ble endret til CVS Health. Selskapets eiendeler inkluderer CVS Pharmacy, CVS Caremark, CVS Specialty og detaljhandel klinikken MinuteClinic. Som du kan se er det flere merker under selskapet, så risikoen spres litt mer. Dette gjør en investering i CSV Health relativt tryggere.

Et selskap involvert i samfunnet og filantropi

CVS Caremark Charitable Trust ble grunnlagt av selskapet, og donerer penger til initiativer innen helse, utdanning og samfunnsengasjement. Siden 1978 har CVS Samaritan Vans tilbudt gratis bilhjelp til bilister og samfunnet i mange byer. Disse hjelpe bilene patruljerer motorveier. CVS Caremark Charity golfklubb i Rhode Island har allerede samlet inn mer enn 8 milliarder dollar til veldedighet. Hvis du synes det er viktig at et selskap tar hensyn til og samfunnsansvar, kan det være en god idé å kjøpe CSV Health-aksjer.

CVS Health satser på Covid-19

Selskapet CVS Health kunngjorde i oktober 2020 at det vil ansette cirka 15 000 mennesker. Disse menneskene vil bli utplassert i kampen mot coronaviruset. I mars 2020 hadde selskapet allerede kunngjort å ansette 50 000 mennesker. Selskapet, som også forventer en økning i antall influensatilfeller om vinteren, sysselsetter derfor mange mennesker i kampen mot coronaviruset.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar