Investere i CyberMiles

I tillegg til å investere i aksjer og obligasjoner, er investering i kryptovaluta for tiden ekstremt populær. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at dette markedet er kjent for den høye avkastningen som oppnås fra tid til annen. Et av prosjektene som er på denne listen er Cyber ​​Miles. Er du nysgjerrig på å vite hva Cyber ​​Miles holder på med, og om det også vil være lurt å investere i det? Husk å lese denne artikkelen, for i dag vil vi diskutere alt!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade CyberMiles?

Å invistere CyberMiles kan være fornuftig i framtiden. Blockchain har mange interessante applikasjoner for e-handel, og der bitcoin kommer til kort, kompletterer CyberMiles det. CyberMiles lar deg foreta titusenvis av transaksjoner per sekund, og dets mange smarte kontrakter kan hjelpe e-handelsselskaper med å desentralisere virksomheten.

Du kan trade i CyberMiles på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle CyberMiles ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av CyberMiles.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg CyberMiles
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe CyberMiles for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes CyberMiles på kontoen din!

Hva er Cyber ​​Miles? – mål for prosjektet

Det er nyttig å starte med å zoome inn på hva Cyber ​​Miles-prosjektet er. Cyber ​​Miles er en spesiell blockchain-basert plattform designet for å lette raske e-handelstransaksjoner. Det er et prosjekt på 5miles, et kjent e-handelsselskap fra USA. Med Cyber ​​Miles håper 5miles å lage protokollene og et bibliotek med smarte kontrakter for fremtiden for e-handel. De prøver å gjøre dette mulig gjennom bruk av bevis på stake consensus, en unik protokoll innen krypto.

Et unikt delegert proof of stake-protokoll

CyberMiles bruker delegert proof of stake-protokoll. Dette gjør det til et spesielt prosjekt sammenlignet med andre. I en proof of stake-protokoll mottar brukere en viss mengde CMT som sikkerhet i bytte mot muligheten til å validere transaksjoner i en ny blokk av CyberMiles blockchain. EOS er et eksempel på et prosjekt som også bruker en slik protokoll. På mange måter er Cyber ​​Miles derfor en konkurrent til EOS.

Med delegert bevis på innsatsen utpeker nettverket flere ‘vitne koder’ som spesielle parter for å hjelpe til med å ta bestemte beslutninger på høyt nivå raskere uten å avstemme hele nettverket. Selv om denne metoden innebærer noe mer sentralisering, har det blitt bevist at Blockchains som EOS kan behandle 50000 transaksjoner per sekund i testmodus. Dette betyr at Cyber ​​Miles er mye raskere enn Bitcoin, for eksempel. Det er her de prøver å sette sitt preg.

Bibliotek for smarte kontrakter

Et stort problem innen e-handel via blokkjede er kompleksiteten. Å skrive en smart kontrakt trenger faktisk ikke være så vanskelig. Imidlertid er det mange e-handelsmarkeder som gjør det altfor komplisert. Dette er hva CyberMiles vil forhindre. CyberMiles løsning er et bibliotek med smarte kontrakter som dekker alle aspekter av blockchain e-handel. Dette er et spesialbibliotek som klarer å pakke alle smarte kontrakter på en enkel måte for raskere behandling.

Mange av disse avtalene er direkte mellom brukerne. Imidlertid er det et stort område som CyberMiles kaller «mellomvare». Dette er alle dataene i midten som lar forskjellige kodestykker snakke med hverandre. Standardisering og deling av modulære smarte kontrakter for alle deler av e-handels opplevelsen er et av CyberMiles ‘hovedmål. Det er en stor oppgave som virkelig vil ta mye arbeid. Men hvis teamet lykkes, kan CyberMiles godt bli den største aktøren innen e-handel.

Bruker CMT-token

Som mange andre krypto prosjekter har Cyber ​​Miles et spesielt token. CMT er det viktigste token i selskapet. I likhet med Bitcoin og Ethereum betales denne valutaen til de som støtter nettverket ved å validere transaksjoner. For å tjene CMT må nettverk deltakere utføre en bestemt handling. Dette kan omfatte følgende:

● Gjøre kjøp eller ta opp lån

● Foreta en betaling via plattformen

● Validering og implementering av smarte forretningskontrakter i nettverket

Netthandelsselskaper kan bruke CyberMiles smarte kontraktinfrastruktur til å lansere sine egne unike tokens på plattformen. På mange måter kan du sammenligne dette med de velkjente ERC-20-tokens fra Ethereum-plattformen. De spesielle tokens opprettet av e-handel nettsteder kan deretter brukes til å kjøpe varer på selve plattformen. Hvis du vil investere i CyberMiles selv, vil du alltid investere i CMT-token.

Hvorfor kan investering i CyberMiles være interessant?

Å investere i kryptovaluta CyberMiles kan være veldig spennende. Blockchain har mange nyttige applikasjoner for e-handel: med blockchain er det mulig å gjøre forretninger med ukjente mennesker mens du blir verifisert. Problemet med den nåværende blockchain-teknologien er imidlertid dens skalerbarhet: antall transaksjoner per sekund er for lavt, noe som betyr at du ikke kan bruke teknologien optimalt til en nettbutikk.

CyberMiles tilbyr en løsning på dette problemet, da denne mynten kan behandle ti tusen transaksjoner per sekund. Videre vil smarte kontrakter være vidt distribuerbare, noe som kan gjøre CyberMiles veldig interessant for nettbutikker. Har du tro på fremtiden til CyberMiles? I så fall kan det være interessant å investere i CyberMiles ved å kjøpe kryptovalutaen.

Oppbevar CyberMiles i en spesiell lommebok

Hvis du, etter å ha lest det ovennevnte, ser en mulighet i CyberMiles, er det ikke en dårlig idé å vurdere å investere i den. Hvis du har kjøpt myntene på børsen, anbefaler vi deg å gjøre følgende: Overfør myntene dine til en spesiell lommebok så snart som mulig. Dette er den eneste måten å være trygg mot online hackere som ønsker å få tilgang til pengene dine.

Den beste måten å lagre investeringene dine i CyberMiles er på en maskinvare bolokk som Ledger. Denne hardware-lommeboken kan tas med hvor som helst og ser ut som en slags USB-flash-rive. Fordi denne lommeboken ikke er koblet til internett, er pengene dine alltid trygge. Du kan også velge en programvare lommebok. Disse lommebøkene kan installeres på datamaskinen din. Med disse lommebøkene har du alltid mer beskyttelse enn på selve børsen.

Konklusjon – bør du investere i CyberMiles?

Hvis vi skal tro forkjemperne for CyberMiles, kan kryptovalutaen være den mest valgte blockchain innen e-handel. Spørsmålet er selvfølgelig om dette er for optimistisk. Selv om laget absolutt har et stort mål, gjenstår det å se om de faktisk kan oppnå det. Hvis du tror dette prosjektet kan vokse videre, er det lurt å konvertere en liten del av kapitalen din til CyberMiles. Hvem vet hvilken vekst de vil oppnå!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar