Investere i Dash: hvordan kan du tjene penger på å trade Dash?

Akkurat som Bitcoin er Dash en såkalt kryptovaluta. Dash er mindre kjent enn bitcoin, men dette gjør ikke nødvendigvis at denne digitale valutaen er mindre interessant. Sammenlignet med bitcoin har Dash flere unike fordeler. I tillegg er Dash også veldig volatil, og som investor kan du ha stor nytte av dette. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan investere i Dash ved å enten kjøpe kryptovalutaen eller ved å trade den aktivt.

Investere I Dash

Det er to måter å investere i Dash. Du kan velge å aktivt handle i Dash på kort sikt. Det andre alternativet er å kjøpe Dash fysisk. Nedenfor kan du lese mer om disse to investeringsmetodene.

Trading Dash: maksimal fortjeneste på kort sikt

Du kan oppnå de beste resultatene med Dash på kort sikt. Kryptovalutaen Dash er ikke en ekstremt stabil valuta. I motsetning til valutaer som euro eller dollar, endres prisen på Dash mye. Ved å handle i Dash CFD kan du legge inn bestillinger på de forskjellige bevegelsene på kort sikt. Du kan gjøre dette med en nettmegler.

En av de beste nettmeglerne å investere i Dash er Binance. Med Binance kan du enkelt legge inn bestillinger for både økende og synkende priser. Med denne megleren kan du også velge å gå kort på Dash. Når du går kort spekulerer du i en fallende pris på Dash. Ved å spekulere i Dash på denne måten, kan du også håndtere reduksjonene slik at du har flere sjanser til å oppnå et godt resultat.

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Dash investing

Å kjøpe Dash på lang sikt

På lang sikt kan kryptovalutaer være en god investering. Med tanke på de alvorlige prisfallene i 2017, må du likevel være forsiktig. Kjøp derfor bare en begrenset mengde Dash og sørg for at du nøye vurderer det perfekte tidspunktet for kjøp av kryptovaluta.

Flere og flere ser på kryptovalutaer som en god langsiktig investering. Noen indikerer til og med at de anser nye digitale valutaer, som bitcoin og Dash, for å være det nye gullet. Tross alt er disse digitale valutaene ofte utenfor direkte kontroll av en sentralbank, og de har også de nødvendige personvernfordelene. Dette gjør digitale valutaer enda mer attraktive som sikkerhetskopi.

Det er relativt enkelt å kjøpe Dash på lang sikt. På Internett finner du forskjellige meglere som gir deg muligheten til å kjøpe Dash på lang sikt. Et perfekt eksempel på en så pålitelig megler er eToro. Med et museklikk kan du kjøpe Dash på eToro. Du trenger ikke krypto-lommebok, og du kan bare betale med den valutaen du bruker til vanlig.

Bruk knappen nedenfor for å umiddelbart åpne en eToro-konto:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hva gjør Dash forskjellig fra bitcoin?

Noen ganger er det vanskelig å ha oversikt over alle kryptovalutaene. Derfor vil vi kort diskutere de største fordelene med Dash versus bitcoin. En stor fordel med Dash er at bekreftelsen av en transaksjon går gjennom med engang send-betalingssystemet, og transaksjonen blir godkjent på få sekunder. Med bitcoin kan det noen ganger ta timer før en transaksjon gjennomføres.

Det er også viktig å nevne at Dash tilbyr bedre personvern enn bitcoin. PrivateSend sørger for at hele historikken forblir privat. Som et resultat kan Dash være en enda bedre kryptovaluta for å holde transaksjonene dine trygge og skjulte.

Dessuten er det interessant at Dash bruker masternodes. Dette sikrer at ikke bare de som utvinner kryptovalutan blir belønnet. Men også de andre som sørger for lagring og validering av valutaen blir belønnet.

Til slutt er det interessant å merke seg at 10% av transaksjonskostnadene går til en generell pott. Denne potten kalles Dash Treasury. Pengene i denne potten brukes til å utvikle nye Dash-prosjekter, noe som betyr at utviklingen av Dash er mindre relatert til de frivilliges ønske om å jobbe med det. Alle disse grunnene gjør Dash kanskje en enda mer interessant investering enn bitcoin.

Framtiden til Dash

Når du vil avgjøre om du skal kjøpe eller selge Dash, er det et spørsmål om å holde øye med det generelle markedssentimentet. I 2017 var det en stor prisøkning på kryptovalutaen etterfulgt av et stort krasj. Etter krasjen ser det ut til at Dash har etablert seg på de tidligere nivåene igjen.

Spørsmålet er om denne trenden vil fortsette i framtiden. Ved å planlegge investeringene dine godt, kan du likevel oppnå god fortjeneste. Tross alt er kryptovaluta veldig ustabil, og ved å kjøpe Dash i rett øyeblikk kan du tjene penger. Les mer om investering i kryptovalutaer i denne artikkelen.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar