Investere i Dash: hvordan kan du tjene penger på å trade Dash?

Akkurat som Bitcoin er Dash en såkalt kryptovaluta. Dash er mindre kjent enn bitcoin, men dette gjør ikke nødvendigvis at denne digitale valutaen er mindre interessant. Sammenlignet med bitcoin har Dash flere unike fordeler. I tillegg er Dash også veldig volatil, og som investor kan du ha stor nytte av dette. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan investere i Dash ved å enten kjøpe kryptovalutaen eller ved å trade den aktivt.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Dash?

Du kan oppnå de beste resultatene med Dash på kort sikt. Kryptovalutaen Dash er ikke en ekstremt stabil valuta. I motsetning til valutaer som euro eller dollar, endres prisen på Dash mye. Ved å handle i Dash CFD kan du legge inn bestillinger på de forskjellige bevegelsene på kort sikt. Du kan gjøre dette med en nettmegler.

Du kan trade i Dash på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Dash ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Dash.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Dash
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Dash for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Dash på kontoen din!

Dash investing

Hva gjør Dash forskjellig fra bitcoin?

Noen ganger er det vanskelig å ha oversikt over alle kryptovalutaene. Derfor vil vi kort diskutere de største fordelene med Dash versus bitcoin. En stor fordel med Dash er at bekreftelsen av en transaksjon går gjennom med engang send-betalingssystemet, og transaksjonen blir godkjent på få sekunder. Med bitcoin kan det noen ganger ta timer før en transaksjon gjennomføres.

Det er også viktig å nevne at Dash tilbyr bedre personvern enn bitcoin. PrivateSend sørger for at hele historikken forblir privat. Som et resultat kan Dash være en enda bedre kryptovaluta for å holde transaksjonene dine trygge og skjulte.

Dessuten er det interessant at Dash bruker masternodes. Dette sikrer at ikke bare de som utvinner kryptovalutan blir belønnet. Men også de andre som sørger for lagring og validering av valutaen blir belønnet.

Til slutt er det interessant å merke seg at 10% av transaksjonskostnadene går til en generell pott. Denne potten kalles Dash Treasury. Pengene i denne potten brukes til å utvikle nye Dash-prosjekter, noe som betyr at utviklingen av Dash er mindre relatert til de frivilliges ønske om å jobbe med det. Alle disse grunnene gjør Dash kanskje en enda mer interessant investering enn bitcoin.

Framtiden til Dash

Når du vil avgjøre om du skal kjøpe eller selge Dash, er det et spørsmål om å holde øye med det generelle markedssentimentet. I 2017 var det en stor prisøkning på kryptovalutaen etterfulgt av et stort krasj. Etter krasjen ser det ut til at Dash har etablert seg på de tidligere nivåene igjen.

Spørsmålet er om denne trenden vil fortsette i framtiden. Ved å planlegge investeringene dine godt, kan du likevel oppnå god fortjeneste. Tross alt er kryptovaluta veldig ustabil, og ved å kjøpe Dash i rett øyeblikk kan du tjene penger. Les mer om investering i kryptovalutaer i denne artikkelen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar