Hvordan kan du kjøpe aksjer i Discovery, Inc.?

Når jeg pleide å være syk, så jeg noen ganger på programmene laget av Discovery i timevis. De er fortsatt populære i dag, og med kunngjøringen av deres strømmetjeneste kan selskapet forbedre lønnsomheten i fremtiden. Men hva er den beste måten å investere i Discovery på? I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du best kan kjøpe Discovery-aksjer.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Discovery aksjer?

Discoverys aksjekurs kan svinge mye, avhengig av siste nytt. Det er derfor lurt å holde øye med populariteten til TV-programmene og strømmetjenesten. Selv om Discoverys ytelse går ned, kan du utnytte dette ved å åpne en short posisjon.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Discovery aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Discovery aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Discovery-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Discovery akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Discovery? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Discovery har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Discovery:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Discovery.

Analyse av Discovery:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Discovery-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Discovery-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Discovery for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Discovery gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Discovery vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Discovery, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i Discovery?

Når du skal investere i Discovery er det viktig å følge nøye med på utviklingen innad i selskapet. Du ser at folk i økende grad sier opp kabel-TV-abonnementene sine. Innenfor dagens forretningsform får selskapet fortsatt mesteparten av pengene sine gjennom denne typen nettverk.

Dette kan endre seg hvis Discovery klarer å oppnå vellykkede resultater med strømmetjenesten. På kort sikt er det ingen grunn til bekymring: det er fortsatt nok folk som ser på fjernsyn på gammeldags vis. Men når man vurderer en langsiktig investering i Discovery, er det viktig å ta hensyn til dette.

buy discovery shares

Om Discovery-selskapet

Selskapet Discovery, Inc., er tidligere kjent som Discovery Communications, er et multinasjonalt masse medieselskap. Selskapet driver en gruppe fakta- og livsstils-TV-merker, som Discovery Channel, Animal Planet og TLC. Etter oppkjøpet av Scripps Networks International i 2018, ble nettverk som Food Network og Travel Channel lagt til.

Discovery, Inc. har hovedkontor i Silver Springs, Maryland.

Historien til selskapet

Selskapet ble grunnlagt i 1981. Da selskapet ble stiftet startet det med én kanal, Discovery Channel. I 1991 kjøpte eierne av Discovery Channel The Learning Channel. Navnet på selskapet ble endret til Discovery Communications i 1994.

I 1996 lanserte Discovery Communications en rekke nye nettverk, inkludert Animal Planet og de digitale kabelkanalene Discovery Kids, Discovery Civilization og Science Channel. I 1997 kjøpte Discovery Channel en 70% eierandel i Travel Channel. I 1998 skaffet Discovery Channel en interesse i den urolige kanalen CBS Eye on People.

Discovery kunngjorde i juli 2017 at de kjøpte Scripps Network International. Oppkjøpet, som ble fullført i mars 2018, kostet hele 14,6 milliarder dollar. Etter fullføringen av oppkjøpet ble selskapets navn endret til Discovery, Inc.

Selskapets avdelinger

Discovery Inc. har fire avdelinger: Discovery Networks USA, Discovery Networks Europe, Discovery Education og Discovery Commerce.

Discovery Networks USA administrerer sytten engelskspråklige og to spanskspråklige kanaler.

Hovedkanalene til Discovery Networks International er Discovery Channel og Animal Planet. Disse kanalene kan mottas nesten hvor som helst i verden. Denne divisjonen har totalt rundt 100 forskjellige nettverk på mer enn 40 språk. Når du ønsker å investere i Discovery Inc., er det smart å undersøke hvordan populariteten til disse nettverkene utvikler seg. Ser flere på programmene deres? I så fall kan det være interessant å kjøpe Discovery Network amerikanske aksjer.

De pedagogiske videoene som Discovery Education fokuserer på kan sees på nettet.

Discovery Commerce-avdelingen selger produkter knyttet til selskapets nettverk.

Egen strømmetjeneste

I januar 2021 lanserer Discovery Inc. sin egen strømmetjeneste. Strømmetjenesten Discovery, som lanseres i 25 land, vil også være tilgjengelig i Nederland fra januar. På denne nye strømmetjenesten vil abonnenter få tilgang til et omfattende tilbud av reality-tv fra Nederland og utlandet og til sport. Dessuten vil innholdet til Eurosport være tilgjengelig på denne strømmetjenesten.

Stadig flere bedrifter viser at det kan tjenes mye på strømmetjenester. Alle kjenner selvfølgelig til Netflix, men også strømmetjenestene til Apple, Disney og Amazon viser gode resultater. Når streamingtjenesten til Discovery oppnår gode resultater, kan det være en god grunn til å kjøpe aksjene.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar