Hvordan kan du kjøpe EasyJet-aksjer?

Med et blomstrende marked kan det være interessant å investere i et flyselskap som EasyJet . Men hva er den beste måten å kjøpe EasyJet-aksjer på? Og hva er EasyJets nåværende aksjekurs? På denne siden kan du finne all informasjonen du trenger for din investering i EasyJet-aksjer!

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i EasyJet aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i EasyJet aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i EasyJet aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt EasyJet-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på EasyJet akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til EasyJet? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til EasyJet har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om EasyJet:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til EasyJet.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til EasyJet for de siste 5 dagene:

Er det lurt å investere i EasyJet?

Hvorvidt det er lurt å investere i EasyJet avhenger sterkt av den økonomiske situasjonen. Folk kutter ofte ned på luksusprodukter når økonomien ikke går bra.

Likevel virker selskapet krise sikkert: under koronakrisen ble det meste av EasyJets flåte satt på bakken. Selskapets gode økonomiske stilling gjorde at EasyJet holdt seg flytende. Likevel kan du se at slike perioder med dårlig ytelse legger press på resultatene. Det kan ta lang tid før flyselskapet kommer tilbake til positive resultater.

Likevel er EasyJet i en sterk posisjon. Flyselskapet selger seter til billigere priser enn mange konkurrenter. Spesielt i økonomisk usikre tider leter forbrukerne etter billigere posisjoner: EasyJet er mer robust og vil kunne komme seg fra en økonomisk krise raskere enn andre flyselskaper. En investering i EasyJet er derfor mindre risikabel enn en investering i andre luftfartsselskaper.

Om EasyJet

EasyJet er et lavprisflyselskap som opererer i Europa. De leter etter måter å holde kostnadene så lave som mulig for å tilby sine kunder lave priser. EasyJet gjør dette uten å redusere tjenesten til sine kunder. Flyreiser blir enkelt og rimelig og dette skaper vekst. Tror du EasyJet kan fortsette å vokse? Da kan det være attraktivt å kjøpe EasyJet-aksjer.

EasyJet

EasyJets suksess

Selskapets suksess avhenger av flere faktorer. EasyJet har en sterk kapitalbase med en markedsverdi på 4 milliarder innen 2020. De har også en sunn kontantposisjon. Basert på kredittvurderinger ser vi at selskapet er blant de sterkeste i flybransjen.

EasyJet flyr moderne Airbus-fly. EasyJet flyr Airbus A320 som kan frakte 186 personer. Det er et fly som kan vedlikeholdes godt og er også ideelt for kunder.

EasyJet sysselsetter mer enn 10 000 personer. Omtrent en fjerdedel er piloter, og resten er kabinansatte. De er dedikerte mennesker som elsker å jobbe for EasyJet.

Kjøpe EasyJet-aksjer

Teknologi, innsikt og kundelojalitet

EasyJet bruker ulik teknologi for å øke inntekter og kundelojalitet. Ved å utnytte de tilgjengelige dataene optimalt, er det mulig for dem å bygge en god relasjon til kunden langsiktig. Tror du smart bruk av data kan bidra til EasyJets resultater? Da kan det være smart å kjøpe EasyJet-aksjer.

En sterk posisjon på europeiske flyplasser

EasyJet utvikler og forbedrer aktivt sine sterke posisjoner på europeiske flyplasser. Dette gjøres blant annet ved å øke fly frekvensen. For tiden konkurrerer de med tradisjonelle flyselskaper. Basert på kostnadsfordelen deres ønsker de å tiltrekke seg flere kunder.

Kostnadsfordeler for kundene

EasyJet konfigurerer flyene slik at et høyere antall personer kan reise på dem. De har en yngre flåte enn konkurrentene og derfor mindre vedlikeholdskostnader. EasyJet har også et velkjent merkenavn og en sunn balanse som de kan vokse med i fremtiden.

Farer innen bransjen

Innenfor bransjen ser vi ulike farer. I skrivende stund har koronaviruset for eksempel stor innvirkning på reiselivet. Det er andre faktorer som kan bestemme en endring i sektoren. Disse inkluderer mulige ulykker med fly og terrorangrep. Dette er alvorlige ting å vurdere når du kjøper aksjer i flyselskap.

Som en aktiv investor kan du svare på denne typen hendelser. For eksempel kunne man under angrepene på World Trade Center se at aksjene til mange flyselskaper falt kraftig. Du kan da velge å åpne en shortposisjon. Når du shortselger, tjener du penger til en fallende aksjekurs.

Når du begynner å investere aktivt i EasyJet-aksjer, er det viktig å følge nøye med på den siste utviklingen. De kan ha en sterk innvirkning på aksjekursen.

Kortsiktig horisont

Foreløpig ser vi EasyJet høste fordelene av Thomas Cooks konkurs. Flyselskapet har kunnet overta mange flyvninger og kundene velger nå også EasyJet. Når de yter en god tjeneste, er det selvsagt også en mulighet for å skape et kundeforhold for framtiden. Det er da mulig å betjene flere kunder i deres hjemmemarked og fra andre land i Europa. Med sin sunne kontantposisjon er det muligheter for å vokse. Spesielt nå som det er et gap i markedet som må fylles raskt.

Når du investerer i flyselskaper er det derfor lurt å analysere konkurransen godt. Hvordan går det for eksempel med konkurransen når det gjelder kapasitetsutnyttelse? Og tjener den gjennomsnittlige konkurrenten mer? Først når du synes EasyJet gjør det bra i forhold til konkurrentene, er det lurt å kjøpe aksjene.

Muligheter og risikoer

Å investere i et flyselskap som EasyJet kan gå bra. I fremtiden vil folk sannsynligvis bare fly mer. Global velstand øker og med det markedet til et selskap som EasyJet. Dette kan være en god grunn til å kjøpe EasyJet-aksjer.

Samtidig ser vi også at den såkalte flyskamen blir mer og mer vanlig. Folk er i økende grad oppmerksomme på virkningene av å fly på klimaet. Bevisste kunder velger i økende grad alternative transportmidler. Myndigheter kan også innføre nye lover som kan være ugunstige for flyselskapene. Alt dette kan legge press på EasyJet og andre flyaksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar