Hvordan kan du kjøpe eBay-aksjer?

eBay er kjent over hele verden. Med flere og flere mennesker som leter etter gode kjøp på nettet, kan et auksjonsnettsted som eBay gjøre det bra. Tenker du på å investere i eBay ved å kjøpe aksjer? Da må du lese om de ulike trinnene du må ta først!

Hvordan kan du kjøpe eBay-aksjer?

Nettauksjoner vil sannsynligvis fortsette å gjøre det bra i fremtiden. De nye generasjonene er vant til netthandel og kommer mest sannsynligvis fortsette med å kjøpe fra internett. På eBay kan du også finne originale varer som kan tiltrekke flere besøkende. Vekst perspektivet til nettsted er derfor bra.

Ønsker du å kjøpe eBay-aksjer? Du kan trade direkte i eBay-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt eBay-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den nåværende aksjekursen på eBay?

Investorer holder alltid et godt øye med gjeldende aksjekurs i et selskap. I grafen nedenfor kan du se prisutviklingen på eBay-aksjene. Du kan også bruke knappene nedenfor til å åpne en posisjon.

Selskapsinformasjon om eBay

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet eBay .

Analyse av eBay-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge eBay-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan eBay har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for eBay de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til eBay de siste 5 dagene:

Hvordan vil eBay prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener eBay vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til eBay, og det kan hende det ikke blir realitet.

Invester i eBay i 6 trinn

Du kan enkelt investere i eBay ved å følge seks trinn. Først må du sammenligne forskjellige meglerplattformer. Ved å sammenligne de forskjellige meglerne kan du finne den mest pålitelige og billige megleren som redusere handels kostnadene dine.

Etter at du har valgt megler må du åpne en konto. Dette tar ofte noen minutter. Du kan øve med en demo først, eller du kan velge å sette inn penger direkte.

Du må da finne eBay-aksjen på plattformen. Dette gjøres ved å søke etter ticker-symbolet: EBAY. Med prishistorikken kan du deretter avgjøre om når det er smart å åpne en investering i selskapet.

Etter at du har studert aksjen, må du bestemme om du vil kjøpe/selge aksjen umiddelbart eller senere. Med en begrensning ordre setter du en pris du ønsker å kjøpe/selge aksjen til. På denne måten kan du gå inn på et tidspunkt som virker attraktivt for deg.

Deretter må du bestemme hvor mange eBay-aksjer du ønsker å kjøpe/selge. Med en nettmegler som Plus500 kan du kjøpe/selge flere eBay-aksjer. Dette øker ikke de relative transaksjonsgebyrene.

Til slutt er det viktig å holde øye med investeringen din. Evaluer periodisk om investeringen din fortsatt passer inn i din samlede investeringsportefølje. Noen ganger må du si farvel til investeringen din med tap. Ta alltid dine investeringsbeslutninger basert på en strategi og ikke ut av panikk!

Kjøp eBay-aksjer

Hva er eBay’s forretningsmodell?

Internettauksjon selskapet eBay ble grunnlagt i 1995. Selskapet eBay er delt inn i de tre segmentene Marketplaces, Payments og GSI. Plattformen som tilbys av ebay.com muliggjør handel med forskjellige produkter. Denne plattformen brukes årlig av mer enn 100 millioner kontoer. Dette er kontoer for små og store selskaper så vel som privatpersoner. eBay mottar et gebyr for å tilby denne tjenesten.

En stor auksjonsside

Auksjonsstedet eBay er et av de største auksjonsstedene på internett, der kan hvem som helst tilby nye eller brukte varer. Det er en global handelsplattform. Noen ganger tilbys bisarre produkter på dette nettstedet. Denne auksjonssiden blir brukt oftere og oftere. I 2007 var omsetningen 8,1 milliarder dollar. I 2013 var den totale omsetningen på 16 milliarder dollar. Tror du denne veksten vil fortsette? Da kan det være lurt å investere i eBay.

Selskapets historie

Fra et bakrom i San Jose, California, ble eBay lansert i 1995. Grunnleggeren av eBay ønsket å bringe kjøpere og selgere sammen på én internettplattform. De lyktes. Grunnleggerens programmerings eksperiment er nå den største handelsplattformen i verden. Det vellykkede selskapet har filialer i Storbritannia, Frankrike, Nederland, Kina, India, Australia og andre land.

Oppkjøp av andre selskaper

eBay har overtatt flere selskaper. I 2001 ble for eksempel det franske selskapet iBzar overtatt. I 2002 ble det populære betaling nettstedet PayPal kjøpt. Det var på grunn det viste seg at 50% av brukerne av PayPal allerede brukte eBay. Dette gjorde PayPal mer populært enn betalingssystemet Billpoint. eBay forble eier av PayPal til 2015. I 2015 ble PayPal børsnotert.

I 2004 kjøpte eBay det velkjente nederlandske auksjonsstedet Marktplaats.nl. eBay betalte 225 millioner dollar for det. Skype ble solgt for 65% til Silver Lake Partners i 2009. I mars 2001 overtok eBay GSI Commerce for 2,4 milliarder dollar. Dette selskapet tilbyr en plattform der andre selskaper kan selge sine produkter.

Dette oppkjøpet bidro til den globale suksessen til auksjonsstedet. Som investor er det smart å holde et øye med om selskapet vurderer nye overtakelser. Hvis dette er tilfelle, kan du vurdere å kjøpe eBay -aksjer.

Verdensomspennende handel gjennom eBay

eBay gjør global handel mulig. Tross alt kan brukere av eBay kjøpe varer over hele verden. Dessverre er det ikke alltid mulig å verifisere kvaliteten på produktene og påliteligheten til selgeren under denne globale handelen. Produkter kan avvike fra beskrivelsen, eller noen ganger kommer de ikke engang. Dette kan påvirke populariteten til eBay i negativt retning.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar