Hvordan kan du kjøpe Eldorado Gold-aksjer?

Vil du investere i selskapet Eldorado Gold ? Det er mulig! I denne artikkelen kan du lese hvordan du kjøper Eldorado Gold-aksjer. Du kan også se den gjeldende aksjekursen her.

Hvor kan du kjøpe Eldorado Gold-aksjer?

Gull er fortsatt veldig populært, spesielt i usikre tider. Du kan velge å kjøpe gull selv. Et annet alternativ er å kjøpe aksjer i et selskap som er sentrert rundt gull. Ønsker du å kjøpe Eldorado Gold-aksjer? Du kan trade direkte i Eldorado Gold-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Eldorado Gold-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs på Eldorado Gold?

Er du nysgjerrig på gjeldende aksjekursen på Eldorado Gold-aksjer? I grafen nedenfor kan du se gjeldende verdi på Eldorado Gold-aksjen. Du kan også bruke knappene til å åpne en ny posisjon:

Selskapsinformasjon om AAA

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet AAA.

Analyse av AAA-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge AAA-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan AAA har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for AAA de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til AAA de siste 5 dagene:

Hvordan vil AAA prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener AAA vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til AAA, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er det lurt å investere i Eldorado Gold?

Om det er lurt å investere i Eldorado Gold-aksjer, avhenger sterkt av den økonomiske situasjonen. Når det er mye usikkerhet rundt den økonomiske fremtiden, kan det være smart å investere i et selskap som driver med gull. Fortjenestemarginene på varen vil da øke, slik at et selskap som Eldorado Gold kan tjene mer.

Det er også viktig å holde et øye med utviklingen av nye gruver. For eksempel setter Eldorado Gold opp et prosjekt iSkouriesmin i Hellas. Denne gruven inneholder 140.000 ounces gull. De undersøker også en gruve i Canada som inneholder 150 000 ounces gull. Hvis Eldorado Gold lykkes med å etablere og utnytte denne typen nye gruver, kan det øke lønnsomheten til selskapet. Dette kan være en god grunn til å kjøpe Eldorado Gold-aksjer.

Imidlertid er det også viktige sidenoter: for eksempel må den greske regjeringen være åpen for å fortsette samarbeidet med Eldorado Gold. Byggekostnadene til en gruve er også veldig høye: kostnadene løper opp i hundrevis av millioner. Det er derfor tilrådelig å sammenligne selskapet med konkurrerende gullgruver: noen andre gullgruver betaler utbytte som kan gjøre det til en mer attraktiv investering.

Om selskapet Eldorado Gold

Eldorado Gold er en kanadisk produsent av gull og uedle metaller. Selskapet har over 25 års erfaring med å bygge og drive gruver i Europa, Asia og Amerika. Selskapet opererer over hele verden. Eldorado Gold har gruver i Canada, Tyrkia, Hellas, Romania, Serbia og Brasil. Selskapet er involvert i alle fasetter av gruvedrift: forskning, utvikling, produksjon og gruvedrift. Selskapet ble grunnlagt i 1992 og har hovedkontor i Vancouver, Canada.

eldorado gold

Et desentralisert selskap

Selskapet består av en rekke desentraliserte forretningsenheter. Selskapet har derfor kontorer i flere land. Selskapets ansatte og ledelse stammer vanligvis fra landet der kontoret ligger.

Anskaffelser

Eldorado Gold har overtatt noen selskaper. I desember 2011 kunngjorde selskapet oppkjøpet av det europeisk fokuserte kanadiske gruveselskapet European Goldfield. Selskapet ble kjøpt opp i februar 2012. Oppkjøpet brakte selskapet i besittelse av Sertej-gruven i Romania og Sartoni-gruven i Hellas.

I mai 2017 kunngjorde selskapet å kjøpe det kanadiske junior selskapet Integra Gold Corp. Dette oppkjøpet ble fullført i juni 2017. Oppkjøpet brakte selskapet i besittelse av Lamaque Mine i Canada.

Tror du at selskapet vil gjøre flere interessante oppkjøp i fremtiden? Dette kan bare påvirke prisen på Eldorado Gold-aksjen.

2015: skatteunndragelse

I 2015 hjalp Nederland selskaper med å unngå skatt i Hellas. For eksempel gjorde selskapet Eldorado Gold bruk av tomme nederlandske brevkasse selskaper. Dette er selskaper som ikke ansetter personell og ble opprettet utelukkende for å unngå skatt. Renteinntekter fra et gresk datterselskap flyttes til Barbados via det nederlandske brevkasse selskapet førte til en mindre skatteutgift.

2017: produksjon

I 2017 vil Eldorado Gold produsere cirka 393 000 ounces gull. Ved utgangen av 2017 har selskapet en påvist og sannsynlig gullreserve på omtrent 17,3 millioner ounces. Den største gullgruven i Tyrkia utnyttes av Eldorado Gold. I Hellas er selskapet en av de største utenlandske investorene.

Eldorado Gold er et vellykket selskap

Hvorfor er selskapet vellykket? Selskapet har dedikerte og høyt utdannede ansatte og jobber trygt og ansvarlig. Selskapet har en portefølje av gruver av høy kvalitet. Selskapet har også langsiktige partnerskap med samfunnet i landene der selskapet opererer. Synes du det er smart å investere i Eldorado Gold?

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar