Hvordan investere i Enjin?

Sjansen er stor for at du ønsker å investere i kryptovaluta, det er tross alt en grunn til at artikkelen vår fanget oppmerksomheten din. Hvis du er interessert i altcoins, er det lurt å inkludere Enjin i kryptoporteføljen din. Ikke alle vet hva Enjin er og hva du faktisk kan gjøre med det. Det er på tide å endre dette. I denne artikkelen viser vi deg alt du trenger å vite om å investere i Enjin. Hvis du leser den nøye, vil det ikke være flere overraskelser når du begynner å investere i Enjin.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Enjin?

Gaming blomstrer, og kryptovalutaen Enji utnytter dette smart. Med Enji kan spillere kjøpe produkter i spillet og virkelig eie dem. Det er da mulig å bruke disse elementene i andre spill. Et spill som Fortnite viser at man kan tjene penger ved å selge i spill artikler. En investering i Enji kan derfor slå godt ut.

Du kan trade i Enjin på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Enjin ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Enjin.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Enjin
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Enjin for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Enjin på kontoen din!

Hva er Enjin og hva er målet for prosjektet?

La oss først se på hva Enjin egentlig er. Enjin kan klassifiseres som en blokkjede-spillplattform. Denne plattformen fokuserer på å samle varer i spillet som virkelig eies av brukeren. Plattformen tilbyr mange metoder for å lage digitale eiendeler for bruk i flere videospill. Et eksempel er samlingen av en pokal i selve spillet.

Blokkjede-spill lar spillere faktisk eie elementene i spillet. De kan da bytte dem mot penger eller for noe annet. Enjin-plattformen bruker dermed veldig smart Blokkjede-teknologi. Dette gir følgende fordeler:

  • Eierskap til elementene i spillet – den største fordelen er at brukerne virkelig får eierskap til varene som er kjøpt eller opptjent i spillene. Dette gjøres fullstendig med transaksjoner som ikke kan sensureres basert på Ethereum blokkjeden.
  • Praktisk verdiutveksling – digitale varer kan handles eller selges direkte av brukerne. Dette er selvfølgelig ideelt for spillverdenen, siden det gjør det lettere å selge i spillartikler. Enjin Wallet gir brukerne tilgang til desentraliserte børser som Kyber Network og Changelly. Her kan de selge tokens for penger eller for andre typer kryptovalutaer.
  • Én lommebok for alle varer – Enjin Wallet-brukere kan lagre sine digitale eiendeler på ett sted. Dette eliminerer behovet for brukere å lage alle slags separate lommebøker. Med dette prosjektet er det mulig å enkelt holde oversikt over alt på ett sted.

Betydningen av blokkjede-spill

En av de unike fordelene med Blokkjede-spill er muligheten til å lage elementer som kan brukes i forskjellige spill fra forskjellige utviklere. Dette betyr at spillere kan ta varene sine mellom spill som om det var en enkelt verden (også kjent som Multiverse).

Multiverse-elementer er mulige fordi eiendeler er lagret i en desentralisert blokkjede – så uavhengige utviklere har alle tilgang til varen. For å oppmuntre til utvikling av kryss spillelementer kunngjorde Enjin sin nyeste ressurs Stormwall. Det er et eksempel på hva vi kan forvente med spill i framtiden.

Stormwall er et skjold som beveger seg over Enjins multivers av spill. I videoen nedenfor ser vi Stormwall som et spillbart element i 32 forskjellige spill, inkludert 9Lives Arena, Age of Rust, Cats in Mechs. Med den økende populariteten til spill kan det absolutt være interessant å investere i Enjin.

Bruker ENJ-tokenen

Enjin-prosjektet benytter seg av det spesielle Enjin-token, også kjent som ENJ. Verdien av dette tokenen er viktig for når du skal lagre myntene dine i lommeboken. Tokenen er låst når gjenstander blir opprettet og frigitt når gjenstander blir solgt. Varer lagrer en viss mengde ENJ. ENJ fra elementene i spillet kan bare hentes ut ved å selge varen.

Dette skaper en situasjon der mer og mer ENJ er låst. Som et resultat avtar det totale antallet ettersom flere spill blir brukt. Dette fører til at mynten blir mer verdifull på grunn av knapphet. Du kan tenke på det som en form for “digitalt gull”, akkurat som Bitcoin for eksempel. Den økende etterspørselen kan være en god grunn til å investere i Enjin.

Samarbeid med Enjin

Enjin samarbeider med andre prosjekter og selskaper. For eksempel har Enjin inngått et samarbeid med presidenten for Blockchain Gaming-samfunnet. De har også et partnerskap med den velkjente leverandøren Unity. Videre har de inngått samarbeid med smarttelefon produsenten Samsung Electronics som en teknologileverandør. Enjin Wallet kjører derfor helt på Samsungs egen Keystore-blockchain. Samsung planlegger å støtte Enjin-tokens, noe som er gode nyheter for fremtiden for kryptovalutaen.

Enjin

Invester i Enjin gjennom en børs

Som du sikkert vet, er børsen stedet hvor du kan kjøpe alle slags kryptovalutaer. Det er viktig å velge en pålitelig nettmegler hvis du vil handle og oppbevare myntene dine trygt. Kjente leverandører som Bitvavo gjør det mulig for deg som nybegynner å kjøpe myntene enkelt. Ved å handle CFD-produkter trenger du ikke engang å overføre myntene dine til en spesiell lommebok.

Konklusjon – bør du investere i Enjin?

Informasjonen i denne artikkelen burde ha gjort det mulig for deg å lære litt mer om fordelene ved å investere i et prosjekt som Enjin. Om du skal investere i det selv, avhenger imidlertid helt av din personlige holdning til fremtiden for denne digitale valutaen. Hvis du tror at Enjin vil gjøre det bra, er det logisk å investere i prosjektet. Hvis du tror et annet prosjekt vil gi bedre fortjeneste, så finnes det mange andre kryptovalutaer å velge mellom.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar