Hvordan investere i ETC?

Hvis du vil investere i kryptovaluta, er det på tide å tenke nøye over hvilke typer mynter du velger for investeringen din. Siden det er tusenvis av prosjekter å velge mellom, er det nyttig å gjøre et valg. En av myntene mange mennesker har sett er Ethereum Classic. Er du også nysgjerrig på om det er smart å investere i Ethereum Classic, og vil du vite hva du kan gjøre med Ethereum Classic? Les videre, i denne artikkelen vil vi vise deg alt.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Ethereum Classic?

Ethereum Classic er en spin-off av Ethereum-kryptovalutaen. Ethereum er helt klart større og mer populært enn Ethereum Classic. Imidlertid er det fortsatt et stort samfunn som støtter Ethereum Classic. På grunn av dette kan prisen på Ethereum Classic fortsatt svinge mye, noe som kan gjøre det attraktivt å investere i valutaen.

Du kan trade i Ethereum Classic på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ethereum Classic ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Ethereum Classic.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Ethereum Classic
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Ethereum Classic for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Ethereum Classic på kontoen din!

Hva er Ethereum Classic – målet for prosjektet

Først må vi ta en titt på hva Ethereum Classic er. Ethereum Classic er faktisk ikke noe annet enn den originale Ethereum blokkjeden med noen mindre modifikasjoner. Ethereum (ETH) er en oppfinnelse av Vitalik Buterin. I 2015 bygde han en spesiell plattform basert på blokkjede-teknologi og kalte den Ethereum. Denne blokkjeden tillater implementering av desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter.

I 2016 foreslo utviklere innen Ethereum en kompleks smart kontrakt kalt Decentralized Autonomous Organization (DAO). Denne implementeringen vil gjøre utviklingen av desentraliserte applikasjoner (dApps) på Ethereum blokkjede mye enklere enn før. Mindre enn to måneder etter lanseringen av DAO ble $ 50 millioner stjålet av en hacker. I etterkant av angrepet møttes Ethereum Foundation og bestemte at nødvendige endringer måtte gjøres i nettverket. Herfra ble Ethereum Classic født.

“Hard Fork” av Ethereum Classic

Ethereum Classic er faktisk en spin-off fra Ethereum selv. En rekke utviklere ønsket ikke å gjøre noen endringer i Ethereum-nettverket. De motsto disse endringene og bestemte seg for å fortsette uavhengig. Dette teamet fortsatte den opprinnelige blokkjeden og ble skilt helt fra Ethereum i juli 2016. Det ble spådd at den opprinnelige blokkjeden ville forsvinne etter splittelsen, bare dette viste seg ikke å være tilfelle. I dag eksisterer prosjektet fortsatt, og det er fortsatt mulig å investere i Ethereum Classic.

Forskjell fra selve Ethereum – gruvedrift av blokker

ETC har en rekke viktige forskjeller sammenlignet med ETH selv. Disse forskjellene gjenspeiles godt i gruvedriften av myntene. Ethereum har gjort det vanskeligere å lage blokker etter hvert som flere blokker utstedes. Dette vil til slutt tvinge alle gruvearbeidere til å bytte til bevise innsatsen. Dette er en spesiell algoritme der det ikke lenger er nødvendig å løse formler for å utvinne blokkene.

Imidlertid planlegger ETC å holde seg til gruvene og ønsker ikke å bevege seg vekk fra dem i det hele tatt. Fordi sperretidene i ETC er ekstremt korte, er også transaksjonskostnadene veldig lave. Dette gjør det til et mer fordelaktig alternativ for utviklere som ønsker å gjennomføre transaksjoner på plattformen. Dette er grunnen til at ETC har opplevd en så enorm vekst.

Emerald Software Development Kit (SDK)

En av de unike komponentene til Ethereum Classic er Emerald Software Developer Kit. Dette er et spesialverktøy for å bygge dApps. SDK inneholder alle viktige komponenter for utviklere som er nødvendige for utviklingen av disse appene.

Siden Ethereum Classic er en plattform, er målet selvfølgelig å tiltrekke så mange utviklere til plattformen som mulig. Ethereum Classic ønsker å fokusere på tingenes internett. Dette er forbindelsen mellom hverdags enheter, for eksempel et kjøleskap som er koblet til telefonen din. Den spesielle blokkjede-teknologien gjør at disse enhetene kan kobles sikkert til hverandre.

Ethereum Classic Team

Det er alltid nyttig å vite mer om teamet til et bestemt prosjekt. Dette er ikke annerledes når du vil begynne å investere i Ethereum Classic. Ethereum Classic-teamet har vært under radaren i lang tid. Mangelen på en leder som er mye i nyhetene passer virkelig med deres syn på at Ethereum Classic er desentralisert. Dette betyr at de ikke tror at noen skal ha så stor innflytelse på plattformen.

For tiden administreres Ethereum Classic av ETC Labs og IOHK Grothendieck-teamet. Dette er folk som har mye erfaring og ekspertise, noe som betyr at du har å gjøre med en veldig pålitelig kryptovaluta.

Investering i Ethereum Classic gjennom en børs

Hvis du ønsker å investere i Ethereum Classic selv, vil du i mange tilfeller havne på en spesiell kryptobørs. På børsen kan du konvertere Bitcoin eller kroner til Ethereum Classic. Ved å velge en kjent børs som Bitvavo kan du trygt handle Ethereum Classic. Etter kjøpet er det mulig å legge igjen myntene dine på selve børsen. Dette betyr at det ikke lenger er nødvendig å ha lommeboken din.

Konklusjon – bør du investere i Ethereum Classic eller ikke?

Denne artikkelen burde ha lært deg alt om hva Ethereum Classic er, og om det også er lurt å investere i dette prosjektet. Om du er lurt å investere i Ethereum Classic, avhenger helt av din visjon om fremtiden til kryptomarkedet. Hvis du tror at Ethereum Classic vil gi mange fordeler sammenlignet med Ethereum, bør du definitivt investere i det. Men hvis du tror at Ethereum i seg selv er bedre, er det bedre å ignorere Ethereum Classic.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar