eToro-opplæring: hvordan kan du investere med eToro?

Er du nysgjerrig på hvordan du kan investere vellykket med eToro? I denne opplæringen lærer du alt du trenger å vite for å handle lønnsomt på eToro innen 30 minutter. Vi kommer til å gå gjennom hvordan programvaren fungerer, og vi vil diskutere hvordan du kan ta smarte investeringsbeslutninger.

I denne opplæringen

Ved å klikke på linkene navigerer du direkte til den spesifikke delen i opplæringen:

Hvordan kan du åpne en konto med eToro?

I denne opplæringen bruker vi programvaren til eToro. eToro er en av de største nettmeglerne i Europa. Dette er delvis fordi du på eToro kan kjøpe aksjer helt uten kurtasje. Dette lar deg oppnå gode investerings resultater når du bare investerer et lite beløp. I tillegg kan du teste eToro sin programvare gratis og uten risiko gjennom en demo. Så hva er de største fordelene med eToro?

 • Du kan øve gratis med en ubegrenset demo.
 • Du kan kjøpe aksjer uten kurtasje.
 • Du kan åpne en demo på bare 3 minutter.

Ønsker du å komme i gang med en gratis demo på eToro? Klikk på knappen nedenfor for å åpne en konto direkte:

76 % av investorene taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.76 % av investorene taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

For å åpne en gratis demo-konto trenger du bare å fylle ut noen grunnleggende informasjon, for eksempel navn, e-postadresse, passord og telefonnummer. Det er til og med mulig å åpne en konto via Facebook- eller så kan du bruke Google-kontoen din.

eToro oppretting av konto

Ønsker du vite mer om eToro? I våromfattende anmeldelse der kan du lese alt du trenger å vite!

Del 1: eToro-programvaren

I denne delen av opplæringen vil vi forklare hvordan du kan åpne posisjoner med programvaren til eToro. Vi vil diskutere hvordan du kan kjøpe din første aksje innen få minutter. Ønsker du å vite noe spesifikt om eToros programvare? Ved å bruke linkene nedenfor kan du hoppe direkte til seksjonen i artikkelen:

Hvordan kjøper du en aksje på eToro?

Etter at du har åpnet en demokonto, kan du bruke eToros programvare gjennom nettleseren din. Når du vil kjøpe en bestemt aksje, trykker du på markeder. Under «markeder» kan du raskt finne aksjer å investere i. Klikk på bransjen for å filtrere etter aksjer fra en bestemt bransje, eller klikk på børsen for å finne aksjer som er notert på en bestemt børs.

filterdeling

Leter du etter en bestemt aksje? Da kan du også bruke søkefunksjonen. I denne guiden skal vi kjøpe Microsoft-aksjer. Når du bruker søkefunksjonen, vil du umiddelbart se skjermen du trenger for å åpne en posisjon. Trykk på handels knappen for å åpne en posisjon.

kjøp av eToro-undersøkelses planlegging

Etter at du har trykket på knappen, åpnes ordre skjermen. Sørg for å trykke kjøp og sørg for at innflytelsen er satt til 1X. Ved å bruke en innflytelse på en, kjøper du aksjen med pengene dine. Ikke glem å angi beløpet du vil kjøpe aksjer for. På eToro er det ikke mulig å investere i deler av en aksje. Ved å trykke på Open Trade-knappen åpnes investeringen direkte på kontoen din.

Ordre på eToro

Illustrasjonspris

Tips: Sikre både gevinster og tap

Innenfor eToros programvare er det også mulig å administrere gevinster og tap automatisk. I noen tilfeller kan det være lurt å sette en verdi der du automatisk tar tap eller fortjeneste.

Tap og gevinst sikring på eToro

Illustrasjonspris

Det er viktig å huske at disse verdiene aldri er garantert. Når markedet er veldig ustabilt, kan stopp loss eller fortjenesten bli utført mot en mindre gunstig verdi.

Du har også muligheten til å bruke et etterfølgende stopp loss. Dette er en spesiell type stopp loss som beveger seg når prisen stiger. Dette forhindrer deg i å lukke posisjonen for tidlig og gå glipp av potensielle gevinster. Samtidig beskytter du investeringen mot et potensielt fremtidig tap. Du kan enkelt velge dette alternativet i eToros programvare. Stop loss og take profit er ikke garantert og handel med innflytelse innebærer høy risiko.

etterfølgende stop loss eToro

Er det virkelig gratis å kjøpe aksjer?

Å kjøpe aksjer på eToro er 100% kurtasjefritt. Dette gjør eToro mye mer attraktivt enn konkurrentene. Ved å tilby denne tjenesten håper eToro at du også vil handle med aksjer ved å bruke CFD-er. Med CFD-er kan du aktivt invistere med girede aksjer. Ved å kreve finansieringsrenter, tjener de mye på denne typen handel. I neste del av guiden til eToro kan du lese hvordan du aktivt kan handle med CFD-er.

Aktiv handel med CFD-er

På eToro kan du også velge å ta litt mer risiko. Du kan gjøre dette ved å bruke CFD-er. CFD er finansielle derivater som lar deg bruke innflytelse. I denne delen av opplæringen vil vi diskutere hvordan dette fungerer.

Bruk belåning hos eToro

Når du legger inn en ordre, kan du velge å bruke en belåning. Når du bruker innflytelse, trenger du bare å sette inn en liten del av den totale handelen. Resten av pengene finansieres deretter av megleren. Du kan bruke en belåning ved for eksempel å flytte multiplikatoren fra X1 til x10.

I trading eToro

Illustrasjonspris

Bruk av belåning sikrer at både gevinstene og tapene dine beveger seg ekstra fort. Når du kjøper en aksje uten belåning, har prissvingninger en mindre betydelig innvirkning på resultatene:

 • En økning på 10% fører til et overskudd på 10%.
 • Et fall på 10% fører til et tap på 10%.

Når du bruker en innflytelse på X10, øker resultatene i begge retninger eksponentielt. Du vil da oppnå følgende resultater:

 • En økning på 10% fører til et overskudd på 100%
 • En nedgang på 10% fører til et tap på 100%

Ved å bruke belåning på investeringene gjør det mulig å oppnå høy avkastning på kort tid. Samtidig er denne typen investeringer også mye mer risikofylt. Det er viktig å huske at denne måten å handle på absolutt ikke er gratis.

Omkostninger ved handel med belåning

Når du handler med belåning, låner du pengene av noen. Hvis du lar handelen være åpen i mer enn et døgn, må du betale finansieringskostnader. De daglige finansierings kostnadene er lave og vises alltid under knappen «Åpen handel». Nedenfor kan du se kostnaden for en EUR/USD -posisjon verdt $ 300 000 i skrivende stund:

belånings kostnader

Det er imidlertid viktig å ta hensyn til disse kostnadene. Når du vil gjøre en langsiktig investering, er det smartere å kjøpe aksjene uten multiplikator. Du betaler ingen ekstra gebyrer, og du kan beholde posisjonen så lenge du vil.

Hvordan kan du dra nytte av fallende aksjekurser?

På eToro er det også mulig å tjene penger når aksjekursene faller. Hvis du vil dra fordel av en fallende pris, bør du trykke på salg knappen i bestilling skjermen:

Short salg eToro

Når du åpner en salgsposisjon (aka short posisjon), tjener du penger når prisen synker. Det er viktig å nevne at du bare kan spekulere i en fallende pris med CFD -er. Hvis du vil investere uten finansieringskostnader, kan du derfor ikke åpne en short posisjon på en aksje.

Hvordan legger man inn en ordre med eToro?

Det er også mulig å legge inn en ordre hos eToro. Med en ordre åpner du investeringen bare når en bestemt pris er nådd. Du kan gjøre dette ved å endre innstillingen Trade to Order på eToro handelsplattform. Deretter kan du angi prisen du ønsker å kjøpe aksjen til.

ordre hos eToro

Illustrasjonspris

Hvordan kan du sette inn penger med eToro?

Du kan sette inn penger på eToro når som helst. Det er mulig å handle med så lite som 2000 kr. For å oppnå dette, bytt fra din virtuelle demokonto til en konto for ekte penger. Etter at du byttet til en konto for ekte penger, kan du trykke på innskudd knappen:

sette inn penger hos eToro

Før du kan sette inn penger, må du først bekrefte identiteten din. EU har gjort dette obligatorisk for å bekjempe hvitvasking av penger. Du kan sette inn penger til eToro raskt ved å bruke kredittkortet ditt.

Administrere investeringene dine

Nederst på skjermen ser du alltid din nåværende kontosaldo.

cash management eToro

Illustrasjonspris

 • Tilgjengelig kreditt er beløpet du fremdeles kan bruke til å åpne investeringer.
 • Totalt tildelt er beløpet du bruker for dine nåværende posisjoner.
 • Overskuddet indikerer resultatet av dine åpne handler.
 • Egenkapitalen viser den totale verdien av kontoen din.

Du kan enkelt administrere alle dine åpne posisjoner. Du kan deretter se hver investering og hvordan den går. Du kan også justere når du skal ta fortjenesten eller tapet.

åpne en posisjon hos eToro

Illustrasjonspris

Når du investerer med belåning, må du beholde nok penger på kontoen din. Når det ikke er nok penger igjen til å finansiere dine åpne posisjoner, mister du hele beløpet på kontoen din.

Smart investering i eToro

Mange uerfarne investorer mister umiddelbart alle pengene sine på eToro. Dette er ofte fordi de opptrer for hensynsløst. Det er lurt å øve med en demokonto først. Når du forstår programvaren, kan du bestemme deg for å gjøre et første innskudd. Sett først inn et lite beløp slik at du opplever hvordan det er å tape og vinne ekte penger.

Først når du har fått nok erfaring, kan det være smart å bruke belåning på dine handler. Men det er viktig å bruke innflytelsen med måte. Spesielt på investeringsprodukter kan du raskt miste hele beløpet på kontoen din.

Et annet viktig tips er å bare åpne investeringer som gir deg et gunstig risiko-avkastning forhold. Hvis det potensielle overskuddet på en investering er 10% og det potensielle tapet bare er 5%, er dette en investering med et godt risiko-avkastning forhold. Du må gjøre det riktig i mindre enn halvparten av tilfellene for å få et godt resultat.

Når du spekulerer med CFD, er det viktig å alltid bruke et stopp loss. På grunn av innflytelsen kan du ellers miste hele beløpet på kontoen din. Det er alltid lurt å vurdere handlene dine. Ved å gjøre det kan du lære av dine feil og forbedre din handelsstrategi.

Leter du etter en mer passiv måte å investere på? Da kan eToros sosiale handelsplattform være et godt alternativ!

Del 2: sosial handel

På eToro har du også muligheten til å handle sosialt. Dette er et interessant alternativ som lar deg dra nytte av kunnskapen og ferdighetene til andre investorer. I denne delen av opplæringen ser vi på hvordan du best kan dra nytte av denne muligheten.

Snakk om aksjer

I eToro-programvaren kan du besøke nyhetsfeeden. I denne feeden er eToros sosiale medieplattform. Her deler tradere sine meninger og erfaringer. Hvis du er i tvil om en investering, kan du snakke med andre investorer der. Dette er et nyttig, i tillegg følger dette med en ansvarsfraskrivelse.

På eToro kan du finne mange amatøraktige investorer. Disse investorene tar ikke alltid hensyn til de ulike faktorene som kan påvirke en aksjekurs. Det er derfor viktig å ta investeringsbeslutninger basert på flere faktorer.

eToro trading diskusjon

Illustrasjonspris

Kopiering av investorer

Et interessant alternativ for nybegynnere, er muligheten til å kopiere andre investorer. På eToro kan hvem som helst dele sine handler med andre investorer. Investorer som er veldig vellykkede og mottar mange følgere, mottar en provisjon for arbeidet sitt.

Derfor vil investorer på eToro-plattformen bli motivert til å levere gode resultater.

eToro kopiering av investorer

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater (Illustrerende informasjon)

Du kan finne detaljer om enhver investor du kan følge. På denne måten kan du avgjøre om det er lurt å følge traderen.

Uansett er det viktig å se på følgende statistikk:

 • Statistikk: her kan du se hvordan investorens resultater er.
 • Portefølje: her kan du se hvilke verdipapirer investorer investerer i.
 • Diagram: Grafen viser investorens resultat over tid.
 • Feed: Her kan du kan lese innlegg laget av investoren selv.

Det er viktig å ikke bare kopiere tilfeldige investorer. Spesielt er det viktig å velge tradere med en lengre merittliste. Ved å velge tradere med en lang merittliste, reduserer du sjansen for å tape mye penger når traderen blir useriøs. Uansett er det fortsatt viktig å overvåke investeringene til investorene du følger.

Hvordan finne gode investorer å følge?

På samme måte kan det å velge gode investorer være en kunst. I denne delen av eToro -opplæringen dekker vi kort hva du bør se etter når du velger en god investor å følge.

Ikke følg blindt den mest populære traderen. Noen ganger har en trader blitt populær helt ved en tilfeldighet. En populær trader trenger ikke alltid å være den traderen med de beste resultatene. Sjekk derfor alltid hvor lønnsom investoren er.

Sjekk også hvor konsekvente resultatene hans er. Når investoren har et stort tap den ene måneden og et stort overskudd den andre måneden, er resultatene ikke stabile nok.

Det er også viktig å sjekke om investoren noen ganger tar tap. Å holde investeringene åpne for lenge kan fungere bra over lengre tid. Til slutt kan imidlertid én posisjon ødelegge for hele kontoen. Det er derfor viktig å velge en investor som ikke er redd for å ta tap.

Sjekk også om traderen du vurderer å følge gjør en innsats. Svarer han for eksempel på spørsmål i feeden sin? Hvis dette ikke er tilfelle, ville jeg aldri fulgt investoren. Hvis han ikke gidder å svare på enkle spørsmål, er han sannsynligvis heller ikke en pålitelig person å følge.

Til slutt må du spørre deg selv om traderen du vil følge passer inn i profilen din. Hva vil du investere i? Hvor stor risiko er du villig til å ta? Hvis du tror at traderen er riktig for deg, kan du begynne å følge ham. Det er lurt å gjøre dette med en liten sum penger i begynnelsen. Hvis resultatene forblir positive, kan du sakte øke beløpene du investerer.

riskcore eToro

Hva er maksimal risiko du vil ta på eToro? Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. (Illustrerende informasjon)

Del 3: Børshandel

Ønsker du investere med eToro? Da må du forstå hvordan aksjehandel fungerer. I denne delen av opplæringen lærer du hvordan du kan forutsi prisen på en aksje selv.

Hva bestemmer prisen på en aksje?

Før du begynner å investere i aksjer på eToro, er det viktig å huske at en aksjekurs er opprettet av mennesker som deg og meg. Aksjemarkedet balanseres alltid. Prisene på aksjemarkedet er prisen som antall kjøpere og selgere er like til.

Når antall kjøpere øker, øker prisen. Når antallet mennesker som ønsker å kjøpe aksjen faller, faller prisen. Hvis du begynner å investere i aksjer, er det derfor viktig å vurdere hva en gjennomsnittlig investor ville gjort. I denne delen av opplæringen tar vi en rask titt på hvordan du kan forutsi prisutviklingen på en aksje.

Det generelle markedet

Den første faktoren som spiller en viktig rolle for å bestemme prisen på en aksje er den generelle markedsforholdene. Når et lands økonomi ikke går bra, ser du at aksjene i selskapene i den økonomiske sonen faller. Hvis det går bra med økonomien og investorene er euforiske, kan prisene stige kraftig.

Ekstreme eksempler inkluderer korona krisen i 2020 og kredittkrisen i 2008. Dette er store hendelser som har stor innvirkning på økonomien. Mange investorer er amatører, og de får panikk raskt. I slike situasjoner ser du at folk dumper aksjene sine . Aksjekursene kan da plutselig falle enormt.

prisfall under koronakrisen

For eksempel i grafen ovenfor kan du se hvor sterkt Dow Jones krasjet etter at det ble klart at korona -krisen kom til å ha stor innvirkning på økonomien. Etter et slikt krasj ser du ofte en jevn bedring. Som en smart investor kan du tjene dobbelt på disse situasjonene. Du kan short selge aksjer på det kraftige fallet og samtidig kjøpe aksjer med rabatt.

Undersøk aksjen

Selvfølgelig følger ikke alle aksjer markedet. Det er derfor også viktig å forske på selskapet som står bak aksjen. Under koronakrisen kunne du for eksempel se at noen selskaper hadde det mye tøffere enn andre.

For eksempel gjorde selskaper som lever av turisme det helt forferdelig. Flyene sto på bakken, og det var usikkert når det vil være mulig å fly igjen. Du kan se aksjekursen for Air France KLM de første ukene av korona krisen i denne grafen:

eToro-eksempel

Samtidig kan du se at noen selskaper har stor nytte av denne krisen. Netflix-aksjer, for eksempel, gjør det veldig bra. Med flere og flere mennesker sittende hjemme, leter folk etter alternative former for underholdning. I diagrammet nedenfor kan du se at korona krisen har vært utmerket for Netflix:

Netflix utvikling på eToro

Som investor er det derfor alltid viktig å holde roen. Unngå å ta følelsesmessige beslutninger og kjøpe eller selge aksjer basert på riktig analyse. Generelt er det lurt å handle med trenden så mye som mulig. I neste del av denne opplæringen vil vi lære deg hvordan du kan håndtere de forskjellige markedsforholdene.

Del 4: markedsforhold

Før du åpner en investering, er det alltid lurt å undersøke markedsforholdene. Du kan undersøke markedsforholdene på forskjellige tidsintervaller. Når man er en aktiv trader, ser man oftere på kortere perioder enn om du er en investor på lang sikt.

Hvilke trender eksisterer?

Når du begynner å investere, må du kanskje håndtere tre type trender. Den første typen trend er stigende trend. Under en stigende trend kan du se at prisen hovedsakelig går opp.

Eksempel på stigende trend

Selvfølgelig går det ikke alltid bra. Noen ganger ser du at en aksje hovedsakelig faller. Vi snakker da om en fallende trend.

eksempel på fallende trend

I noen tilfeller er det ubesluttsomhet. Vi kaller dette en konsolidering. Aksjekursen svinger da hovedsakelig mellom to nivåer.

konsolidering

Beregn riktig tidspunktet for inngang på investeringen din

Det er viktig at timing ved en inngang i en aksje god. Selv i en stigende trend vil en aksjekurs ikke bare gå opp. En impuls opp blir alltid fulgt av et fall ned. Og nettopp i denne nedadgående bevegelsen kan det være attraktivt å kjøpe.

fallende trend

Selvfølgelig må du være forsiktig så trenden ikke snur. Ingenting stiger for alltid, og gode tider blir regelmessig til dårlige tider. Ved å bruke et stopp loss, forhindrer du deg selv fra å bli sittende fast med en dårlig investering for alltid.

Søk etter bekreftelse

Du kan oppnå bedre investerings resultater ved alltid å lete etter bekreftelse. Det er to sterke faktorer som kan hjelpe deg med å sette en posisjon.

Horisontale nivåer

Et horisontalt nivå er et kursnivå der prisen på en aksje regelmessig går opp. Når et horisontalt nivå berøres oftere uten å bli brutt, øker styrken til nivået. Når du begynner å handle, kan det være smart å se etter disse nivåene. Vil du vite hvordan du gjør dette? Les denne artikkelen for mer informasjon om dette emnet.

horisontalt nivå på eToro

Candlesticks

Candlesticks kan også hjelpe deg med å ta handelsbeslutninger. Lysestaker gir mye informasjon om kampen mellom kjøpere og selgere. Når du lærer å lese candelsticks, vil du oppnå bedre investering resultater. Ønsker du vite hvordan du gjør dette? I vår Candlesticks guide leser alt du trenger å vite!

forklaring på candlesticks

Teknisk analyse

Vi ønsker ikke å gå inn på for mange tekniske handels detaljer i denne konsise eToro-håndboken. Er du seriøs med å investere i ulike markeder? Da kan det være interessant å lære disse avanserte teknikkene og bruke dem på investeringene dine hos eToro. Bruk knappen nedenfor for å besøke vårt tekniske analysekurs:

Følg trenden

Den viktigste leksjonen jeg vil gi i denne delen av opplæringen er at det er viktig å ta hensyn til trenden. Ordtaket trenden er din beste venn eksisterer av en grunn. Investorer som er klar over trender og som vet hvordan de skal svare på dem, oppnår bedre resultater.

De mer tekniske investerings metodene er beregnet på aktive tradere. Hvis du hovedsakelig planlegger å kjøpe aksjer på lang sikt, er det bare å undersøke selskapene bak aksjene. Den nøyaktige timingen på lang sikt er mindre viktig.

I den siste delen av eToro-opplæringen vil jeg gi noen flere investerings tips som kan hjelpe deg med å oppnå bedre resultater.

Del 5: investeringstips

Det å kjøpe en aksje er ikke veldig vanskelig. Det er ofte et spørsmål om å trykke på en knapp, og før du vet ordet av det er du den stolte eieren av en Shell- eller Microsof -aksje. Denne handlingen er den samme for alle. Imidlertid oppnår ikke alle investorer det samme resultatet når de begynner å bruke eToro. Ved å følge disse siste tipsene øker du sjansen for å få fortjeneste.

Lag en plan

Det er viktig å investere etter en plan. Å kjøpe og selge aksjer vilkårlig er sjelden en god strategi. Hvis du vil gjøre dette, er det bedre å gå til et kasino. Når du spiller på casinoet, får du i det minste en gratis drink eller matbit.

Hver plan er laget for et bestemt formål. Å tjene penger som ditt eneste mål er ikke godt nok. Tenk deg hvilke resultater du forventer å oppnå med investeringene dine på eToro. Bestem hvor mye penger du vil investere og hvilken avkastning du vil oppnå. Med disse dataene kan du bestemme hvor investeringen din gir deg mest spekulere.

Uansett må en god plan inneholde klare regler. Vurder betingelsene for åpning av en investering. For hver åpen stilling er det også viktig å sette klare regler for å selge den igjen. Til hvilken pris tar du gevinsten din? Når blir det for risikabelt, og ville det være bedre å stenge posisjonen? Ved å sette opp disse investerings reglene på forhånd, slipper du å måtte gjøre dette under press senere.

Deretter er det viktig å evaluere planen din riktig. Som en regnskapsfører, sjekk investeringene dine månedlig. Følg med på hvor mye du vinner eller taper, og se hvilke feil du har gjort. Bare ved å gjøre det kritisk og regelmessig vil du bli en bedre investor.

Kontroller følelsene dine

Et annet viktig tips jeg vil gi deg i denne eToro -opplæringen, er at det er viktig å kontrollere følelsene dine så mye som mulig. Mange investorer mister en formue fordi de lar seg styre av følelser altfor mye.

Noen ganger sier de at frykt er en dårlig rådgiver. Når du begynner å investere, er dette helt sant. Investorer som ikke overvinner frykten, lar tap posisjoner stå åpne for lenge, mens de kutter lønnsomme posisjoner for tidlig.

Selvfølgelig er det ikke realistisk å investere uten følelser i det hele tatt. Følelser er menneskelige, og når du taper penger gjør det vondt. Når du vil tjene penger, må du lære å kontrollere følelsene dine. Ønsker du vite mer om hvordan man skal styre følelsene sine når man investerer? I denne artikkelen du kan lese alt du trenger å vite om dette emnet!

frykt for å investere

Godta også tap

En annen vanlig feil blant investorer er at de ikke tør å ta tap. Når du forfølger en 100% fortjeneste, ender du med et maksimalt tap. Å la tap posisjoner stå åpne kan fungere godt på kort sikt. Tross alt er sjansene for at et tap på en posisjon blir lønnsom igjen i løpet av noen få måneder veldig høy.

Men hvis en posisjon uventet tar en vending til det verre, kan du miste alt med denne strategien. Tenk derfor alltid over på hvilket nivå du bør ta et tap. Nye investorer unngår tap så mye som mulig, mens profesjonelle investorer omfavner beregnet tap. Til hvilken kategori vil du tilhøre?

Mye øving

Etter å ha lest denne omfattende eToro-opplæringen, vet du alt du trenger for å begynne å investere vellykket. Du vet nå hvordan du kjøper aksjer på eToro sin platform, og du vet hva du skal se etter for å lykkes. Likevel må jeg være erlig med deg. Etter å ha lest denne opplæringen er du absolutt ikke en ekspert. Du har fortsatt mye å lære.

Jeg vil derfor råde deg til å fortsette å øve. Selv om du handler med tusenvis eller titusenvis på et gitt tidspunkt, kan du fortsatt lære. Det beste investorene er alltid nysgjerrige på å lære nye strategier.

Har du ikke åpnet en gratis demo -konto for å øve ennå? Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis og ubegrenset demo med eToro direkte:

76 % av investorene taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.76 % av investorene taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

eToro risiko advarsel

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter med en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 76% af detailinvestorerne taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Spørg dig selv, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du kan bære den høje risiko for at miste penge.

Resultater fra fortiden er ikke en garanti for fremtidige resultater. Handelshistorik dækker de seneste 5 år og er måske ikke tilstrækkelig til at træffe en investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljeadministrations service, der tilbydes af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen udtalelser og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved hjælp af offentligt tilgængelig, ikke-enhedsspecifik information om eToro.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar