Hvordan kan du kjøpe Foot Locker-aksjer?

Foot Locker er et av de største selskapene som driver butikker innen sportsklær og sportssko. Med mer enn 3000 filialer over hele verden kan det være interessant å kjøpe Foot Locker-aksjer. Men hvor kan du kjøpe Foot Locker-aksjer og hva er den gjeldende aksjekursen? I denne artikkelen finner du all informasjon du trenger å vite om denne kjeden.

Hvordan kjøpe Foot Locker-aksjer?

Flere og flere mennesker handler på nettet. Dette kan derfor utgjøre en stor trussel mot Foot Locker-aksjen. Selskapet prøver fortsatt å tiltrekke seg nye kunder til butikkene ved å gjøre shopping til en opplevelse. De gjør dette ved å åpne temabutikker. Tror du at folk kommer til å kjøpe sportsklærne igjen fysisk? Da kan det være attraktivt å investere i Foot Locker ved å kjøpe aksjene.

Ønsker du å kjøpe Foot Locker-aksjer? Du kan trade direkte i Foot Locker-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Foot Locker-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den gjeldende Foot Locker-aksjekursen?

Er du nysgjerrig på hvordan det går med Foot Locker-aksjen for øyeblikket? Ta en titt på diagrammet nedenfor. Der kan du se den siste CFD-aksjekursen, og ved å trykke på knappene kan du umiddelbart åpne en investering.

Selskapsinformasjon om Foot Locker

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Foot Locker.

Analyse av Foot Locker-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Foot Locker-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Foot Locker har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Foot Locker de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Foot Locker de siste 5 dagene:

Hvordan vil Foot Locker prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Foot Locker vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Foot Locker, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om selskapet Foot Locker

Foot Locker, Inc. har mer enn 3000 butikker over hele verden. I sportsklær og sko butikker er selskapet den globale markedslederen. Ved å jobbe sammen med de beste merkene, kan selskapet tilby det beste, mest eksklusive produktutvalget. Hovedkvarteret til denne amerikanske sportsklær og skotøy kjeden ligger i New York i Midtown Manhattan-området.

 

Kjøp Foot locker-aksjer

Historien til Foot Locker

Foot Locker ble grunnlagt i 1974 og i 1988 ble det et uavhengig selskap. Historien går imidlertid lenger tilbake. I 1963 ble Kinney Shoe Corporation kjøpt av FW Woolworth Company. Kinney Shoe Corporation ble et datterselskap av kjøperen av selskapet. Kinney ble delt inn i flere skobutikker; for eksempel ble Stylco grunnlagt i 1967, Susie Casuals i 1968 og Foot Locker i 1974.

I 1988 startet det uavhengige selskapet Woolworth Corporation. Woolworth Corporation var morselskapet til Foot Locker og andre skobutikker. I 1998 ble navnet på Woolworth Corporation endret til Venator Group, Inc. På 1990 -tallet kom mer enn 70% av Kinney Shoe Corporation’s skobutikker fra Foot Locker. Venator Group kunngjorde i 1998 at alle andre skobutikker ville bli stengt. I 2001 skiftet Venator navn i Foot Locker, Inc.

Et stort selskap

Foot Locker har mer enn 3000 butikker rundt om i verden (2019). Butikker er tilgjengelige i Europa, USA, Canada, Midtøsten, Australia, Sør-Korea og New Zealand. I Europa har selskapet mer enn 600 butikker (2019).

Foot Locker stenger 165 butikker

Foot Locker bestemte seg for å stenge 165 butikker over hele verden i 2019. Denne beslutningen ble tatt til tross for de gode driftsresultatene i 2018: det året var omsetningen nesten 4 milliarder dollar. Sammenlignet med resultatet oppnådd i 2017, hadde fortjenesten i 2018 doblet seg. Resultatet det året utgjorde 544 millioner.

Så hvorfor ble 165 butikker stengt i 2019? Selskapet gjorde det fordi den amerikanske detaljhandelskjeden Foot Locker ønsker å oppgradere de resterende, mer enn 3200, butikkene over hele verden. Denne oppgraderingen krever en investering på flere millioner dollar. I 2018 ble 134 butikker stengt, men 45 nye butikker ble også åpnet det året.

Tror du å stenge butikker for å oppdatere de eksisterende butikkene vil bidra til selskapets resultater? Da kan det være smart å kjøpe Foot Locker-aksjer.

Foot Lockers hovedbutikker

Foot Locker åpner stadig flere hovedbutikker. Dette er butikker i storbyer. Inspirasjon til en hovedbutikk kommer fra byen der butikken ligger. I 2019 ble det planlagt et dusin hovedbutikker i byer som New York og Milano.

Disse butikkene er omtrent fire ganger så store som de vanlige Foot Locker-butikkene som ligger i kjøpesentre. New York -butikken åpnet i 2019 og har en gulvareal på omtrent 9000 kvadratmeter. I løpet av de neste årene planlegger Foot Locker å åpne dusinvis av flere slike store hovedbutikker ii USA.

Tror du at disse store store butikkene vil bidra positivt til salgsresultatene av Foot Locker? Da kan det være smart å investere i selskapet ved å kjøpe aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar