Hvordan kan du kjøpe Foot Locker-aksjer?

Foot Locker er et av de største selskapene som driver butikker innen sportsklær og sportssko. Med mer enn 3000 filialer over hele verden kan det være interessant å kjøpe Foot Locker-aksjer. Men hvor kan du kjøpe Foot Locker-aksjer og hva er den gjeldende aksjekursen? I denne artikkelen finner du all informasjon du trenger å vite om denne kjeden.

Hvordan kjøpe Foot Locker-aksjer?

Flere og flere mennesker handler på nettet. Dette kan derfor utgjøre en stor trussel mot Foot Locker-aksjen. Selskapet prøver fortsatt å tiltrekke seg nye kunder til butikkene ved å gjøre shopping til en opplevelse. De gjør dette ved å åpne temabutikker. Tror du at folk kommer til å kjøpe sportsklærne igjen fysisk? Da kan det være attraktivt å investere i Foot Locker ved å kjøpe aksjene.

Ønsker du å kjøpe Foot Locker-aksjer? Du kan trade direkte i Foot Locker-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToro€0 i kostnad per Foot Locker-aksjer. Minimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Foot Locker-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den gjeldende Foot Locker-aksjekursen?

Er du nysgjerrig på hvordan det går med Foot Locker-aksjen for øyeblikket? Ta en titt på diagrammet nedenfor. Der kan du se den siste CFD-aksjekursen, og ved å trykke på knappene kan du umiddelbart åpne en investering.

Om selskapet Foot Locker

Foot Locker, Inc. har mer enn 3000 butikker over hele verden. I sportsklær og sko butikker er selskapet den globale markedslederen. Ved å jobbe sammen med de beste merkene, kan selskapet tilby det beste, mest eksklusive produktutvalget. Hovedkvarteret til denne amerikanske sportsklær og skotøy kjeden ligger i New York i Midtown Manhattan-området.

 

Kjøp Foot locker-aksjer

Historien til Foot Locker

Foot Locker ble grunnlagt i 1974 og i 1988 ble det et uavhengig selskap. Historien går imidlertid lenger tilbake. I 1963 ble Kinney Shoe Corporation kjøpt av FW Woolworth Company. Kinney Shoe Corporation ble et datterselskap av kjøperen av selskapet. Kinney ble delt inn i flere skobutikker; for eksempel ble Stylco grunnlagt i 1967, Susie Casuals i 1968 og Foot Locker i 1974.

I 1988 startet det uavhengige selskapet Woolworth Corporation. Woolworth Corporation var morselskapet til Foot Locker og andre skobutikker. I 1998 ble navnet på Woolworth Corporation endret til Venator Group, Inc. På 1990 -tallet kom mer enn 70% av Kinney Shoe Corporation’s skobutikker fra Foot Locker. Venator Group kunngjorde i 1998 at alle andre skobutikker ville bli stengt. I 2001 skiftet Venator navn i Foot Locker, Inc.

Et stort selskap

Foot Locker har mer enn 3000 butikker rundt om i verden (2019). Butikker er tilgjengelige i Europa, USA, Canada, Midtøsten, Australia, Sør-Korea og New Zealand. I Europa har selskapet mer enn 600 butikker (2019).

Foot Locker stenger 165 butikker

Foot Locker bestemte seg for å stenge 165 butikker over hele verden i 2019. Denne beslutningen ble tatt til tross for de gode driftsresultatene i 2018: det året var omsetningen nesten 4 milliarder dollar. Sammenlignet med resultatet oppnådd i 2017, hadde fortjenesten i 2018 doblet seg. Resultatet det året utgjorde 544 millioner.

Så hvorfor ble 165 butikker stengt i 2019? Selskapet gjorde det fordi den amerikanske detaljhandelskjeden Foot Locker ønsker å oppgradere de resterende, mer enn 3200, butikkene over hele verden. Denne oppgraderingen krever en investering på flere millioner dollar. I 2018 ble 134 butikker stengt, men 45 nye butikker ble også åpnet det året.

Tror du å stenge butikker for å oppdatere de eksisterende butikkene vil bidra til selskapets resultater? Da kan det være smart å kjøpe Foot Locker-aksjer.

Foot Lockers hovedbutikker

Foot Locker åpner stadig flere hovedbutikker. Dette er butikker i storbyer. Inspirasjon til en hovedbutikk kommer fra byen der butikken ligger. I 2019 ble det planlagt et dusin hovedbutikker i byer som New York og Milano.

Disse butikkene er omtrent fire ganger så store som de vanlige Foot Locker-butikkene som ligger i kjøpesentre. New York -butikken åpnet i 2019 og har en gulvareal på omtrent 9000 kvadratmeter. I løpet av de neste årene planlegger Foot Locker å åpne dusinvis av flere slike store hovedbutikker ii USA.

Tror du at disse store store butikkene vil bidra positivt til salgsresultatene av Foot Locker? Da kan det være smart å investere i selskapet ved å kjøpe aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar