Hvordan investere i Gnosis (GNO)?

Hvis du ønsker å jobbe med å utvide eiendelene dine, er investering avgjørende. Å legge igjen pengene dine på en sparekonto skaper liten fortjeneste. Nå er det sant at det er mange ting du kan investere i. Hva er de beste investeringene å gjøre? Investering i digitale valutaer er en av mulighetene du kan velge. Et av prosjektene du kan investere i er Gnosis.

Vil du vite hva Gnosis er og hva du kan forvente av dette prosjektet? I så fall vil det være nyttig å lese denne artikkelen nøye, fordi vi har oppsummert den viktigste informasjonen for deg. Ved å lese denne artikkelen vil du ikke bli konfrontert med noen ubehagelige overraskelser!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Gnosis?

Du kan trade i Gnosis på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Gnosis ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Gnosis.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Gnosis
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Gnosis for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Gnosis på kontoen din!

Hva er Gnosis? – mål for prosjektet

Senere vil vi se på hovedkomponentene. Men før det må vi ta en titt på hva dette prosjektet er. Gnosis er en dedikert plattform for prediksjonsmarked bygget som en desentralisert applikasjon (dapp) på Ethereum nettverket. Dette er ganske bra utgangspunkt, men det betyr også at i utgangspunktet er Gnosis et prosjekt som kjører på selve Ethereum plattformen.

Plattformen inneholder både en lommebok og en Exchange. Vi vil ikke gå nærmere inn på dette, da det ikke er fokus for selve prosjektet. Gnosis er utstyrt med et komplett infrastruktur lag som du kan bruke til å lage appen din for å forutsi markedet.

Hva er et spådomsmarked, og hvorfor er det nyttig å sette opp et? Et spådom marked bruker bruker spådommer for å samle informasjon om fremtidige hendelser. Brukere på markedet handler med tokens som representerer resultatet av en bestemt hendelse. Fordi noen utfall er mer sannsynlig enn andre, ender disse med å ha forskjellige verdier på det åpne markedet.

Etter hvert som tiden går eller relaterte hendelser inntreffer, kan visse utfall forekomme oftere. Dette får verdien til å øke. Når hendelsen har skjedd, vil tokens som representerer det endelige resultatet ha full verdi. Resten av tokenene blir verdiløs.

Kjøp Gnosis

Det spesielle styrings grensesnittet

Den neste fasen av Gnosis er Management Interface. Teamet ga ut en betaversjon i desember 2017. men de har ikke kunngjort en dato for hoved utgivelsen av plattformen ennå. Management Interface er i utgangspunktet ditt dashbord for Gnosis ‘prediksjonsmarkeder. Det er her du kan se balansen din og delta i å forutsi resultater selv.

Siden lansering av Apollo (versjon 1.0 av prediksjons markeds protokollen) i mai 2018, har Gnosis-teamet skiftet fokus til Gnosis Safe. Safe er i utgangspunktet ikke annet enn en kryptovaluta-lommebok som du kan bruke til tokens. Samlet sett fungerer lommeboken bra, selv om den fremdeles er i test fasen.

Invester i Gnosis gjennom en børs

Hvis informasjonen ovenfor gjør deg interessert i å investere i Gnosis, vil du sannsynligvis lure på hvordan du kan gjøre dette best. For å kunne investere vil du faktisk alltid havne på børsen. Børsen kan betraktes som en børs der kjøpere og selgere av digital valuta kommer sammen.

Det er viktig å velge en børs med et pålitelig rykte. Dette er fordi dette er den eneste måten du også kan begynne å investere trygt i et prosjekt som Gnosis. Du kan for eksempel velge en børs som Bitvavo. Påliteligheten til Bitvavo bidrar til høyest mulig sikkerhet når man investerer i krypto. Hvis du velger å investere i Gnosis, er det mulig å overføre de til en lommebok, selv om du også kan ha de på børsen.

Møt Olympia

Olympia er for øyeblikket testversjonen av prosjektet. På en gang organiserte de gratis turneringer i dette produktet. Dette ga deg som bruker sjansen til å prøve det uten å bruke penger. Annenhver dag ga teamet deg et visst antall Olympia (OLY) tokens som du kan bruke til å satse på forskjellige prediksjonsmarkeder. Hvis du gjorde det bra i markedet, ville du få et visst antall Gnosis (GNO) tokens. Disse tokens kan deretter selges for ekte penger.

Selv om det ikke var mye penger involvert, var det første gang prosjektet faktisk ble brukt. Det ser ut til at Gnosis-teamet siden har tatt Olympia av markedet. Det er ennå ikke klart når den kommer tilbake.

Konklusjon – bør du investere i Gnosis?

Selv om Gnosis er noe mindre kjent enn de andre prosjektene på markedet, er det absolutt et prosjekt som kan oppleve mye vekst. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at Gnosis er et av få prosjekter som fokuserer på å etablere sitt eget prediksjonsmarked. Det er et selskap som derfor er unikt i sitt slag.

Nå er det også mennesker som mener at Gnosis egentlig ikke har mange fordeler, og at du ikke bør investere. Så er det eller er det ikke lurt å kjøpe Gnosis? Dette er et personlig valg å ta. Det kommer helt an på hva du synes om teamet og prosjektet. Vi er bare her for å gi deg nyttig informasjon som hjelper deg å ta din egen avgjørelse.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar