Hvordan kan du kjøpe GoPro-aksjer?

GoPro hadde en spektakulær børsnotering der aksjene økte betydelig. På sitt høyeste var selskapet verdt mer enn ti milliarder dollar! Det tok imidlertid ikke lang tid før aksjen falt i verdi. I dag er selskapet bare verdt noen få prosent av den høyeste verdien. På et slikt tidspunkt kan en investering i et selskap som GoPro fungere godt. Men hvordan kan du kjøpe GoPro-aksjer, og hva er gjeldende aksjekurs i selskapet?

Hvordan kjøpe GoPro-aksjer?

Har du tillit til GoPros fremtid? Da er det viktig å undersøke posisjonen til selskapet først. Ved lanseringen var mange investorer overbevist om at selskapet ville vokse enormt. Dette viste seg å ikke stemme, og investorene mistet en stor del av investeringen.

Imidlertid elsker folk fortsatt å reise. En investering i GoPro kan derfor gå bra hvis selskapet klarer å posisjonere seg godt blant de mange konkurrentene. Ønsker du å kjøpe GoPro-aksjer? Du kan trade direkte i GoPro-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt GoPro-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den nåværende aksjeprisen til GoPro?

Er du nysgjerrig på den nåværende prisen på GoPro-aksjer? Nedenfor kan du se et diagram med den siste prisutviklingen. Du kan også bruke knappene til å åpne en posisjon direkte.

Selskapsinformasjon om GoPro

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet GoPro.

Analyse av GoPro-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge GoPro-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan GoPro har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for GoPro de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til GoPro de siste 5 dagene:

Hvordan vil GoPro prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener GoPro vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til GoPro, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er det lurt å investere i GoPro?

Mange lurer på om det er lurt å investere i GoPro. Spesielt når du tenker på at aksjen har krasjet mye tidligere, så her er det viktig å være årvåken. Likevel ser det ut til at GoPro tar en interessant vei. Den nye sosiale plattformen der brukere kan utveksle videoer, ser ut til å være en suksess. Selve plattformen genererer ikke mye inntekt, men kan begeistre brukere for å kjøpe nye GoPro-produkter og utvidelser.

Dessuten er selskapet fremdeles tilstrekkelig innovativt. Et eksempel på dette er Zeus Mini, et magnetisk lyssystem som forblir intakt under vann. Med dette systemet kan du ta vakre, godt opplyste bilder under vann. GoPro-produktene er imidlertid ganske dyre. Spesielt i økonomisk dårlige tider kan produktene være for dyre for visse brukersegmenter.

Kjøp GoPro-aksjer

Om GoPro, selskapet

Det amerikanske selskapet GoPro Inc produserer actionkameraer. Dette er robuste vanntette kameraer. Disse kameraene kan brukes når du filmer ekstremsport og andre aktiviteter. Selskapet GoPro er også fremdeles aktivt på markedet for droner.

Opprettelsen av GoPro

Surfentusiast Rick Woodman grunnla Woodman Labs, Inc. i 2002. En surfetur gjennom Australia førte ham til ideen om å starte selskapet. Underveis la han merke til at han ikke hadde et godt kamera for å fange eventyrene hans, som la grunnlaget for GoPro.

Utviklet det beste action kameraet

Woodman foretok ingen markedsundersøkelser. Han var overbevist om at mangelen på et godt kamera også føltes av andre våghalser. Målet hans var derfor å utvikle det beste kameraet for denne gruppen mennesker. Med det kameraet kunne spektakulære opplevelser fanges og deles.

Det tok ham to år å lage det første kameraet: dette var bare begynnelsen. Med Hero-kameraene som nå produseres, kan det tas bilder og video som gir seeren en intens opplevelse. Når man ser på bildene, ser seeren på seg selv som en våghals. Det er derfor logisk at slagordet til selskapet GoPro er ‘Vær en helt‘.

En vellykket virksomhet

Rick Woodman hadde rett: han solgte sitt første kamera i 2004. I det året var omsetningen $ 150 000. I 2007 slo selskapet gjennom og omsatte for 3,4 millioner dollar. I 2015 økte salget til 900 millioner dollar. Videre klarte Goodman å skaffe mer enn 425 millioner dollar med en børsnotering.

Gjenkjennelige bilder

Bilder som er laget med et GoPro -kamera er gjenkjennelige. Se for eksempel på de sylskarpe bildene fra pelotonen i Tour de France. Bilder laget av GoPro -kameraer finnes også på YouTube og Facebook. Gjenkjennelige er de sylskarpe bildene av fantastiske stuphopp, flotte bølgesurfer og vakre ski og snowboardbilder.

GoPro produkter

Hvilke produkter produseres av GoPro? GoPros produktserie inkluderer en serie med HERO-kameraer, videoredigeringsprogrammer for overvåkningskameraer og tilbehør. I tillegg kan GoPro-kameraer monteres på visse droner. Selskapet har også sin egen drone: den dronen heter Karma.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar