Invester gratis i aksjer og valuta

“Invester gratis” … Dette høres kanskje ut som noe fra et eventyr for mange av oss, men det er faktisk mulig! Enkelte nettmeglere gir deg muligheten til å investere i aksjer helt gratis, uten ekstra kostnader. Andre nettmeglere og CFD-meglere lar deg også prøve å handle gratis gjennom en demokonto. Denne artikkelen kommer til å fortelle oss hvilke meglere du kan investere gratis hos.

Hvor kan du investere gratis?

Vi kommer til å se på hos hvilke nettmeglere du kan investere 100% kostnads- og kurtasjefritt. Vi kommer også til å ta for oss hvorfor disse meglerne tilbyr kostnadsfrie investeringsmuligheter.

Bitvavo: gratis investering i aksjer

De fleste aksjemeglere tar transaksjonskostnader på handlene dine. Bitvavo er et unntak og trekker ikke kostnader på transaksjonene dine. Bitvavo gir deg derfor muligheten til å handle aksjer uten faste transaksjonskostnader.

Dette gjør Bitvavo til en interessant nettmegler for dem som investerer mindre summer av gangen. I tillegg tilbyr de en risikofri og ubegrenset demokonto hvor du kan prøve ut alle de ulike funksjonene og mulighetene Bitvavo tilbyr.

Bruk lenken under for å åpne en konto:

Hvorfor tilbyr Bitvavo kostnadsfri handel?

Det er gratis å kjøpe aksjer hos Bitvavo. De gjør investering gratis fordi de håper å trekke til seg kunder som vil bruke produktene deres. Bitvavo tilbyr deg også muligheten til å aktivt spekulere i CFD’er på aksjeprisene.

Fordi handel med giring har rentekostnader, er det CFD’er Bitvavo tjener mest på. Er du ikke interessert i CFD’er? I så fall drar du nytte av Bitvavo sine gratistjenester. Har du lyst til å lære mer om Bitvavo? Les anmeldelsen vår om denne megleren.

Plus500: invester i CFD’er kurtasjefritt

Har du heller lyst til å aktivt spekulere på, for eksempel, aksjekurser? Da kan CFD’er passe godt for deg. CFD’er lar deg plassere ordre i både stigende og fallende markeder.

Derfor vil du ha muligheten til å respondere på de mest aktuelle hendelsene i markedet. Hos Plus500 betaler ikke kundene faste kurtasjer på handlene sine. Derfor kan små summer bli til en god handelsopplevelse hos denne megleren. Klikk her hvis du vil prøve ut mulighetene hos Plus500 med en gratis demokonto:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

kurtasjefri_trading_Plus500Hvorfor er investering hos Plus500 kurtasjefritt?

Plus500 tjener fremdeles penger på kundene sine. De tjener penger ved å kreve finansieringskostnader på posisjonene dine som holdes i mer enn en dag. I tillegg betaler du en såkalt “spread”, som er forskjellen på kjøps- og salgskursen. Derfor må du vurdere forholdet mellom kostnadene og avkastningen du kan få på investeringen din når du handler hos Plus500.

Er gratis investering 100% gratis?

“For godt til å være sant” … et uttrykk som ofte blir brukt om gratis nettjenester. Et uttrykk som også i mange tilfeller kan bli brukt om gratis aksjehandel. I flere tilfeller har partene som tilbyr gratis investering noen skjulte intensjoner. Mange nettmeglere tilbyr gratis investeringstjenester for å lokke kunder til andre investeringsprodukter.

Derfor er det utrolig viktig å finne disse skjulte intensjonene for hvorfor en aktør tilbyr gratis investeringstjenester. Men i noen tilfeller er det faktisk helt gratis å investere kostnadsfritt. Dog må du alltid passe på. Prøv alltid å finne ut om det finnes noen “skjulte” kostnader som blir trukket fra kontoen din, og finn ut om du har lyst til å betale denne “prisen” for gratis investering.

gratis_investering

Kan man få en gratis bonus?

Tidligere tilbød mange aksjemeglere ofte en gratis bonus for at kunder skulle prøve å investere hos dem. Disse tidene er omme. Nye lover, regler og reguleringer har forbydd det å tilby gratis bonuser til investorer. Har du likevel kommet over et gratis bonustilbud? Styr unna denne megleren. Aksjemeglere som lover gratis bonuser bryter nemlig loven, siden det er strengt forbudt å tilby investorer gratis bonuser.

Hvem passer gratis investering mest for?

Gratis investering er spesielt interessant for dem som har mindre summer å investere. Å kjøpe aksjer for små summer kan ofte resultere i svært høye transaksjonskostnader. 30kr i kurtasje på en 1000 kroners investering, gjør at du “taper” 3% på transaksjonen din. Denne prosenten faller derimot til 0,03% når du investerer 100 000 kr. Det er mye lettere å oppnå 0,03% avkastning enn 3% avkastning for å hente igjen det tapte beløpet.

Hvis du planlegger å kun investere mindre summer, er det spesielt attraktivt å finne en tilbyder som lar deg investere gratis. På denne måten kan du få fin avkastning også på mindre investeringer.

Hvorfor bør du tenke nøye gjennom kostnadene?

Det er viktig å finne en aksjemegler som ikke krever høye kostnader. Transaksjonskostnader kan ha en alvorlig innvirkning på avkastningen din. På sikt, vil en dyr megler koste deg titusener av kroner. Er du interessert i å finne ut hvilken aksjemegler som er best egnet din situasjon? Bruk sammenlignings verktøyet vårt for å umiddelbart sammenligne kostnadene hos de forskjellige aksjemeglerne:

Tips for gratis investering

Det er viktig å bruke gratistilbudet ditt på en riktig og smart måte! Disse pengene lar deg nemlig finne ut om investering på nett passer for deg, og om du kan få en god avkastning på pengene dine. Hvilken forskjell gir en avkastning på 1000 kr, 10 000 kr, eller til og med 100 000 kr for deg?

Det er derfor veldig viktig at du bruker den gratis demokontoen din ansvarlig. Prøv ut alle mulighetene plattformen tilbyr, og begynn bare å investere med ekte penger når du har bygget opp nok kunnskap. Sjekk ut kurset vårt “lær å investere profitabelt” for å utvikle ferdighetene dine. Øvelse og erfaring er nøkkelen til investeringssuksess.

Informasjon om trading på nett

Det er lurt å bruke den gratis demokontoen din hos Plus500! Ved å gjøre dette, kan du finne ut om trading på nett er noe for deg.

Derfor er det lurt at du bruker den gratis demokontoen din så ansvarlig som mulig. Ikke risiker hele balansen din med en gang. Les artikkelen “hvordan trade” og lær fra det du gjør riktig og feil. Trading er noe du lærer gjennom øvelse!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.