Hvordan investere i IOST?

De siste årene har veksten av blokkjede-teknologi vært enestående. IOST har blitt skapt ut av denne trenden. IOST er en blokkjede som klarer å koble enheter gjennom et desentralisert nettverk. På denne måten kan et smarthus for eksempel utformes. Teknologien virker veldig lovende.

IOST er også assosiert med en kryptovaluta kalt IOST-token. I denne artikkelen kommer vi til å se nærmere på IOST. Vi ser på opprinnelsen, utviklingen, kjøp og salg av kryptoen. På slutten vil vi diskutere om det kan være smart å investere i IOST.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade IOST?

IOST ønsker å gjøre en plattform tilgjengelig for IoS som står for Internet of Services. Med dette kan informasjon lagres sikkert og dApps samt smarte kontrakter gjør det mulig å lage tjenester og produkter på plattformen. En stor fordel med IOST er at denne blokkjede-teknologien er skalerbar, noe som er et stort problem med bitcoin. Dette er grunnen til at investering i IOST kan gi bra avkastning.

Du kan trade i IOST på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle IOST ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av IOST.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg IOST
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe IOST for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes IOST på kontoen din!

Hva er IOST?

IOST er et desentralisert blokkjede-nettverk som gjør det mulig å koble til og kontrollere eksterne enheter. Dette er en desentralisert måte å realisere et smart hjem på. For eksempel kan oppvaskmaskiner, kjøleskap, vaskemaskiner eller kaffetrakter kobles til den.

Ved å bruke en app kan alle disse enhetene fjernstyres. I tillegg er IOST-teknologien satt for å optimalisere bruken. Teknologien gjør dette ved å analysere brukerdata. Det er et system som har utviklet seg fra Internet of Things (IoT) som gjør Internet of Services (IoS) mulig. IoS gjør bruken av blokkjede-teknologi i form av en tjeneste (som IOST) realistisk.

Investering i IOST

Hvordan ble IOST til?

IOST oppsto fra begrensningen av de første blokkjede-teknologiene. Denne begrensningen skyldtes hovedsakelig det faktum at blokkjeder ikke var skalerbar. Dette holdt transaksjonskostnadene høye. I det øyeblikket en blokkeder er skalerbar, kan flere og raskere transaksjoner behandles. Dette volumet og hastigheten reduserer igjen kostnaden per transaksjon. Dette kan gjøre en investering i IOST mer attraktiv.

Ifølge IOST ligger problemet med skalerbarhet i loggen som inneholder alle transaksjonene. Dette må nå lagres og oppdateres kontinuerlig. Deretter må alle enheter i hele blokkjede-systemet også delta i transaksjonen ved å gi konsensus. Kombinasjonen av disse to funksjonene gjør tradisjonelle blokkeringer uskalerbare.

Hva er målene med IOST?

Målene med IOST fokuserer på å løse skalerbarhet problemene som tradisjonelle blokkjeder opplever. Løsningen som tilbys av IOST er basert på desentralisert utveksling av produkter, samt tjenester. IOST benytter seg av ‘Efficient Distributed Sharding’ (EDS).

Dette betyr at enhetene, som må gi konsensus, er delt inn i mindre grupper for å skape et mindre nettverk. På denne måten er ikke hele nettverket belastet av transaksjonen, og skalerbarhet kan oppnås. I tillegg til EDS, har IOST også utviklet Believable First Consensus (BFC). Her er gruppen av kontrollerende enheter i en transaksjon gruppert i ‘troverdige’ og ‘normale’ noder. Disse dannes under validering av blokkjeden. Konsensus oppnås ved en kombinasjon av troverdige og normale noder som gir konsensus. På denne måten kan opptil 100 000 transaksjoner utføres per sekund. Dette er mange ganger høyere enn det blokkeringer for øyeblikket er i stand til å behandle.

Denne høyere skalerbarheten gjør IOST mer anvendelig, noe som kan være en god grunn til å investere i kryptovalutaen.

Hva er fordelene med IOST?

  • Skalerbarhet : Utviklingen av EDS og BFC nevnt ovenfor gjør det mulig å gjøre denne blokkjede-teknologien skalerbar.
  • Sikkert og pålitelig : gjennom videreutvikling av de tradisjonelle blokkjedene er det mulig å opprette et nettverk som er like pålitelig og skalerbart. På denne måten kan enda flere transaksjoner utføres per sekund og til en lav pris per transaksjon.
  • Globale transaksjoner : globale desentraliserte transaksjoner gjøres enkelt med IOST-teknologi. Dermed vil den praktiske funksjonen med å lage et smart hjem appellere til mange forbrukere.

Hva er ulempene med IOST?

Foruten de mange fordelene som IOST tilbyr, er det også en ulempe. EDS og BFC øker volumet av transaksjoner, men noe på bekostning av kontrollen. Med tradisjonelle blokkjeder må alle i et nettverk gi konsensus, men dette er ikke tilfelle med IOST på grunn av skalerbarhet problemer. Systemet blir også litt mer utsatt for svindel.

Kjøper IOST

Du kan enkelt kjøpe IOST-krypto (IOSToken) gjennom en kryptobørs. Å holde IOSToken kan gjøres gjennom en maskinvare- eller programvare lommebok. Etter å ha opprettet en konto på en kryptobørs kan du sette inn penger. Når du har oppgradert kontoen, kan du umiddelbart begynne å handle IOSToken.

Hva bør du passe på når du investerer i IOST?

Når du investerer i IOST, anbefales det å oppbevare den i en lommebok. Dette er den tryggeste måten å holde krypto på. Det mest risikable alternativet er å holde krypto på en børs. Børsen kan for eksempel hackes av et dataangrep.

Kryptomyntene dine kan forsvinne, og du vil ikke være forsikret for dette. Dette er ulempen i forhold til tradisjonelle banker som tilbyr en slik balanse forsikring.

Finn derfor ut om du vil bruke en programvare- eller maskinvare lommebok. En hardware-lommebok gir best sikkerhet. Det er en fysisk enhet som krypto kan holdes, handles og administreres med.

Å investere eller i IOST eller ikke?

Å investere i IOST kan være veldig interessant for fremtiden. De siste årene har blokkjede-teknologi gjort store sprang og IOST kan godt bli neste trend. Hvis denne teknologien blir praktisk i stor skala, vil verdien av IOST øke dramatisk. Vi fremsetter aldri krav om hva den mulige fremtidige verdien av en finansiell enhet vil være.

IOST viser mye potensial, men vi anbefaler deg å gjør din egen underøskelse på denne teknologien før du investerer i den. Utviklingen av ytterligere blokkjede-teknologi vil gjøre det mulig å utføre mange tusen transaksjoner per sekund. På denne måten kan mye mer data deles i fremtiden.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar