Hvordan kan du kjøpe Keurig Dr. Pepper-aksjer?

Et interessant kaffeselskap å investere i er selskapet Keurig Dr. Pepper . I denne artikkelen ser vi på hvordan du best kan investere i Keurig Dr. Pepper-aksjer selv, og du finner også siste aksjekurs til selskapet på denne siden.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Keurig Dr. Pepper aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i Keurig Dr. Pepper aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Keurig Dr. Pepper aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Keurig-Dr-Pepper-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Keurig Dr. Pepper akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Keurig Dr. Pepper? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Keurig Dr. Pepper har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Keurig Dr. Pepper:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Keurig Dr. Pepper.

Analyse av Keurig Dr. Pepper:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Keurig Dr. Pepper-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Keurig Dr. Pepper-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Om selskapet Dr. Pepper

Det ledende drikke selskapet Keurig Dr. Pepper er det første selskapet som samler både varme og kalde drikker med et utvalg på 125 drinker. Selskapet ble grunnlagt i 2018, etter sammenslåingen av Keurig Green Mountain og Dr. Pepper Snapple Group. Tidligere var selskapet kjent under navnene Keurig Green Mountain (2014-2018) og Green Mountain Coffee Roasters (1981-2004).

I 2019 hadde dette store selskapet en omsetning på 11 000 milliarder dollar og nesten 26 000 ansatte. Etter fusjonen i 2018 selger selskapet også brus og juice. Selskapet har hovedkontor i Burlington, Massachusetts.

kjøp dr pepper-aksjer

Selskapets historie

Selskapet startet i 1981 som Green Mountain Coffee Roasters. Bon Stiller og en partner kjøpte to tredjedeler av aksjene i en liten kaffebrenner i Waitsfield, Vermont. Dette selskapet produserte ristede bønner. Stiller bestemte seg for å utelukkende bruke Arabica-kaffebønner til å brenne kaffen.

I 2006 fullførte Green Mountain Coffee Roasters oppkjøpet av Keurig, Inc. Dette selskapet hadde et bryggesystem for én kopp kaffe. Dette tillot kundene å prøve flere merker kaffe per kopp. Salget av disse K-koppene genererer betydelig salgsvekst. Fordi selskapet solgte Keurig kaffemaskiner, ble navnet på selskapet endret til Keurig Green Mountain i 2014.

I juli 2018 kjøpte selskapet Dr. Pepper Snapple Group, noe som gjør selskapet til den tredje største drikkevareprodusenten i Nord-Amerika.

Selskapet ble børsnotert

I juli 2018 ble aksjene til Keurig Dr. Pepper (KPD) notert på New York Stock Exchange. I 2020 flyttet aksjene til Nasdaq.

Selskapet leverer miljøvennlig emballasje til produktene sine

Innen 2020 er Dr. Pepper på vei til å oppfylle sin forpliktelse til å gjøre 100 % av emballasjen resirkulerbar eller komposterbar innen 2025. Innen 2025 må 30 % av emballasjen som brukes av selskapet inneholde post-consumer resirkulert innhold (PCR) . Innen utgangen av 2020 vil alle K-cup pods som brukes i USA være laget av resirkulerbart polypropylen.

Mer og mer PCR-plast brukes i Keurig-bryggeriene. I første halvdel av 2021 starter overgangen av alle drikkeflasker til 100 % rPET-flasker. Keurig Dr. Pepper ønsker også å bidra til å forbedre resirkulering infrastrukturen, som i dag har mer enn 20 000 komplekse resirkuleringssystemer i USA.

Denne typen bærekraftig utvikling kan øke aksjekursen til Keurig Dr. Pepper. Dette kan være en god grunn til å kjøpe aksjene deres.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar