Hvordan kan du investere i Komodo?

Fremveksten av blokkjede-teknologi har ikke gått ubemerket de siste årene. Teknologien og de underliggende kryptovalutaene får mer og mer oppmerksomhet, og verdien av bitcoin stiger raskt. Komodo er neste trinn i blokkjede-revolusjonen. Komodo blir ofte referert til som blokkjede 2.0.

Alt dette høres veldig spennende ut, og derfor vil vi se nærmere på Komodo i denne artikkelen. Vi vil diskutere hvordan kryptovalutaen oppsto, og vi vil undersøke om det er interessant å investere i Komodo.

Hvordan kan du kjøpe Komodo?

Komodo er en kryptovaluta som har personvern øverst på listen. Mange brukere verdsetter kryptovalutaer for deres privatliv. Derfor kan en investering i Komodo vise seg å være lønnsomt.

Ønsker du investere i Komodo ved å legge kryptovalutaen til porteføljen din? Du kan gjøre det på Binance. Binance er en pålitelig nettmegler hvor du kan kjøpe og selge Komodo-kryptomynter til lave priser (maksimalt 0,25%). Når du åpner en konto med knappen nedenfor, betaler du heller ingen transaksjonsgebyrer for de første 10000 kronene du handler:

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Ønsker du å aktivt trade med Komodo?

Da kan du åpne en konto på eToro. eToro er en megler som er ideell for en trader som aktivt ønsker å svare på den siste markedsutviklingen. For eksempel kan du åpne short posisjoner, slik at du også kan tjene på fallende priser. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto på eToro umiddelbart:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hva er Komodo?

Som nevnt tidligere er Komodo en blokkjede 2.0-teknologi. Komodo er derfor et desentralisert nettverk der transaksjoner av data eller penger må sendes. Disse desentraliserte transaksjonene bruker høyest mulig form for anonymitet. For eksempel har pseudonymer til og med blitt brukt for utviklerne. Ingen vet derfor nøyaktig hvem som har utviklet selskapet og teknologien.

Fraværet av en mellommann (for eksempel en bank eller myndighet) i hver transaksjon bør være til fordel for brukernes privatliv. Videre tilbys brukerne maksimal sikkerhet ved hjelp av en ‘Delayed Proof of Work’ -protokoll. Dette systemet kan ikke hackes. Hvordan dette fungerer nøyaktig, vil bli forklart senere i denne artikkelen under overskriften funksjoner til Komodo.

Hvordan kom Komodo til?

Komodo ble grunnlagt i 2016 som et resultat av anonymitet problemet med den da allerede store Bitcoin-plattformen. Komodo er derfor et derivat av blokkjede-nettverket som Bitcoin også bruker. I tillegg til at anonymitet var i forkant av Komodos utvikling, var også skalerbarhet avgjørende.

Problemet med blokkjeder, som ble utviklet frem til 2016, er at de ikke var skalerbare. Systemet var ikke i stand til å håndtere store mengder transaksjoner på kort tid. Dermed forble kostnaden per transaksjon ganske høy. Ved å øke volumet på transaksjoner kan transaksjonskostnadene reduseres. Komodo fant en løsning på dette problemet i form av parallelle transaksjoner kalt ‘Multichain Syncing Technology’. Vi vil forklare dette nærmere i neste avsnitt.

Hva er målene med Komodo?

Komodos funksjoner fokuserer på å øke anonymitet og skalerbarhet sammenlignet med Bitcoins blokkjede-nettverk. Komodo gjør dette gjennom bruk og utvikling av Delayed Proof of Work og Multichain Syncing Technology.

Først begynner vi med litt forklaring om forsinket bevis på arbeid. Denne teknologien sørger for at det er et ekstra beskyttelseslag rundt Komodo blokkjeden, i form av en Bitcoin blokkjede. Denne blokkjeden danner et figurativt skjold rundt Komodo-kjernen. Hackere må først hacke Bitcoin-blokkjeden før de får tilgang til Komodos data. Dette gjør Komodo-plattformen til et av de sikreste systemene i feltet.

For det andre bruker den ‘Multichain Syncing Technology’. Dette sikrer skalerbarhet. Ved å utføre parallelle transaksjoner blir det mulig å utføre mange flere transaksjoner samtidig. Dette kompromitterer ikke systemets sikkerhet og pålitelighet. Videre reduserer det kostnaden per transaksjon betydelig.

Hva er fordelene med Komodo?

  •  Skalerbarhet gjennom flere kjede synkroniserings teknologi
  •  sikkerhet gjennom forsinket bevis på arbeid
  •  lavere kostnader per transaksjon
  •  raskere gjennomføring av transaksjoner

Som du kan se, er det fordeler med Komodo-kryptovalutaen. Du bør derfor vurdere om en investering i denne kryptovalyten er noe for deg.

Hva er ulempene med Komodo?

I tillegg til de mange fordelene Komodo tilbyr, er det også en ulemper. Produsentenes utgangspunkt for å sette anonymitet først har vært avgjørende i utviklingen. For eksempel nevnes ikke utviklerne direkte ved navn, men de bruker ulike pseudonym. Dette er gunstig for personvernet, men kan også tiltrekke seg svindlere eller kriminalitet.

Tidligere studier har vist at kriminelle gjerne bruker krypto og blokkjeder for å dele data anonymt. Dette utgjør derfor en risiko for den normale brukeren som verdsetter hans eller hennes personvern.

Kjøp av Komodo

Komodo har også sin egen krypto kalt KMD. Du kan enkelt handle KMD gjennom en nettmegler for kryptovalutaer. I januar 2021 sto prisen på KMD på 0,59. Dette er en stor forskjell sammenlignet med toppen i desember 2017 på nesten $ 10 per KMD.

Vi vil aldri komme med uttalelser om den fremtidige verdien av kryptovalutaer, men KMD og Komodo-teknologien bak ser ut til å ha mye potensial. Når Komodo-nettverket brukes av mange individer, og det blir mainstream, kan verdien av KMD øke betydelig i nær fremtid.

Hva bør du være oppmerksom på når du investerer i Komodo?

Når man investerer i Komodo, eller KMD i dette tilfellet, bør man være spesielt oppmerksom på kriminaliteten som ofte er forbundet med slike systemer. Forskning har vist at mange kriminelle bruker blokkjede plattformer for å utveksle data anonymt. Komodo er nå ekstra sikker takket være protokollen ‘Delayed Proof of Work’.

Videre er Komodo veldig rask på grunn av ‘Multichain Syncing Technology’. Videre var brukerens anonymitet avgjørende for produsentene under utviklingen av KMD. Alt i alt gjør dette det til en perfekt plattform for kriminelle å misbruke. Som investor bør du ikke ønske å være en del av dette i form av en fallende prisverdi på KMD.

Å investere i Komodo eller ikke?

Investering i Komodo ser ut til å tilby mye potensial. Plattformen garanterer optimal anonymitet, høy sikkerhet, lave transaksjonskostnader og raske transaksjoner. Det desentraliserte nettverket eliminerer behovet for en mellommann i hver transaksjon.

I tillegg til de mange styrkene til Komodo og KMD, har denne artikkelen også sett på viktige punkter å passe på som bruker. Stadig flere kriminelle ønsker å bruke en blokkjede-plattformer, og dette er derfor en risiko. Har du tro på potensialet til Komodo og KMD? Da kan KMD være en veldig interessant investering. Gjør alltid din egen undersøkelsere før du investerer i en kryptovaluta.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar