Et besøk på kontoret til Plus500

I fjor sommer reiste jeg gjennom Israel, de palestinske områdene og Jordan. Nå skal ikke jeg plage deg her med reisehistorier. Tilfeldigvis, er Plus500 sitt hovedkvarteret i Haifa i Israel, og de var så snille å ta imot meg og noen kollegaer. I denne artikkelen vil jeg gi deg et kort inntrykk av Plus500 sitt kontor.

Det som umiddelbart slo oss er at de er veldig gjestfrie hos Plus500. De betalte ikke bare for middagen vår, men også for drosjer til og fra kontoret, og de arrangerte en omfattende lunsj for oss i konferanserommet.

IMG 0020

Deretter fikk vi en omvisning i noen av avdelingene i selskapet. Det som umiddelbart merkes er at alle ansatte er veldig blide. Dette er forståelig når du tenker på at alle kan spise gratis is på kontoret.

På et tidspunkt møtte vi også administrerende direktør i Plus500 og grunnleggerne av selskapet. Det er hyggelig å se hvordan hele atmosfæren på Plus500 er uformell; selv eierne av selskapet, som eier hundrevis av millioner i Plus500 -aksjer, går ganske enkelt rundt i vanlige skjorter. Den eldste medarbeideren er 35; Det er derfor helt klart et ungt selskap.

IMG 6608

Alt i alt er det imponerende hva Plus500 har oppnådd, spesielt når du tenker på at de bare har eksistert siden 2008 og allerede har en markedsverdi på hundrevis av millioner. Besøket i selskapet var hyggelig, og det ga meg enda mer tillit til påliteligheten til Plus500.

Nå som jeg har sett hvem som jobber for Plus500, vil jeg jobbe enda mer med dem. Nedenfor kan du se et bilde av selskapets kundeserviceteam.

IMG 0036

Klikk her for å åpne en (demo) konto på Plus500 >>
80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar