Hvordan kan du kjøpe Kraft Heinz-aksjer?

Alle kjenner Kraft Heinz . Jeg har alltid en pakke med Kraft Heinz ketchup i kjøleskapet mitt. Ønsker du investere i dette store mat- og drikke firmaet fra Nord-Amerika? Da har du kommet til rett sted! Her kan du umiddelbart finne ut hvordan du kjøper Heinz-aksjer. Du kan også finne ut hva den gjeldende aksjekurs på Kraft Heinz er i denne artikkelen.

Hvor kan du kjøpe Heinz-aksjer?

Ønsker du å kjøpe Krapf Heinz-aksjer? Du kan trade direkte i Krapf Heinz-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Krapf Heinz-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den nåværende aksjeprisen til Kraft Heinz?

Vil du vite hvordan kursen på Kraft Heinz-aksjene har utviklet seg? I grafen nedenfor kan du se gjeldende CFD-pris på Kraft Heinz.

Selskapsinformasjon om Kraft Heinz

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Kraft Heinz.

Analyse av Kraft Heinz-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Kraft Heinz-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Kraft Heinz har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Kraft Heinz de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Kraft Heinz de siste 5 dagene:

Hvordan vil Kraft Heinz prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Kraft Heinz vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Kraft Heinz, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er det lurt å investere i Kraft Heinz -aksjer?

Når folk oftere blir hjemme, gjør Heinz det ekstra godt. Selskapet selger mye komfortma tsom ost og ketchup. Derfor gjorde selskapet det ekstra godt under korona-pandemien. Så i lignende situasjoner kan det være attraktivt å kjøpe Kraft Heinz-aksjer.

Et av selskapets problemer er at ikke alle merker gjør det like bra: Jell-O og Kool Aid har for eksempel ikke fått nok oppmerksomhet og har derfor falt i glemmeboken. Når selskapets merker mister verdi, kan dette skade selskapets lønnsomhet. En investering i Kraft Heinz kan da bli mindre attraktiv.

Til tross for denne ulempen, ser mange mennesker fortsatt Kraft Heinz som en verdiaksje: For eksempel, Warren Buffet eier aksjer i selskapet gjennom Berkshire Hathaway. Det er en defensiv aksje som gir utbytte og har opparbeidet seg en stabil posisjon. En investering i Kraft Heinz er spennende og kan være et godt valg for den risikovillige investoren.

Imidlertid er det viktig å ta hensyn til de siste trendene: forbrukere synes det blir stadig viktigere å spise lokalt og økologisk. En stor multinasjonal som hovedsakelig selger unaturlig bearbeidet mat, passer ennå ikke godt innenfor denne trenden. Mange blir også mer og mer helsebevisste, så snacks kan gjøre det mindre bra i fremtiden. Når du vil kjøpe Kraft Heinz -aksjer, er det derfor viktig å følge nøye med på den siste utviklingen.

Hva gjør selskapet Kraft Heinz?

Kraft Heinz er en globalt pålitelig produsent av deilige matvarer. Selskapet leverer mat av høy kvalitet og god smak. Dette er mat til alle anledninger, på veien, på restauranter og hjemme. Når det gjelder størrelse, rangerer dette mat- og drikke firmaet tredjer størst i Nord-Amerika. I verden rangerer selskapet som nummer fem. Selskapet sysselsetter 38 000 ansatte (2018).

Kraft Heinz aksjer

Informasjon om The Kraft Heinz Company (KHC)

Det amerikanske datafirmaet The Kraft Heinz Company (KHC) er best kjent under navnet Kraft Heinz. Selskapet ble dannet ved en fusjon av Kraft Foods og Heinz. Selskapets hovedkvarter ligger i Chicago og Pittsburgh. Ikke bare merkene Kraft og Heinz tilhører selskapet: ytterligere 20 merker tilhører også selskapet. Merker som tilhører selskapet inkluderer Boca Burger, Gevalia kaffe og Philadelphia kremost.

Grunnleggelse av selskapet

I 2015 ble sammenslåingen av selskapene Kraft Foods og HJ Heinz godkjent av styret i begge selskapene. Aksjonæren godtok også sammenslåingen. Det nye Kraft Heinz Company er et stort selskap. I tillegg til hovedkontorene i Chicago og Philadelphia, har selskapet kontorer spredt over USA, Canada, Sør-Amerika, Europa, Asia og Australia.

Oppkjøpet av Unilever mislyktes

I 2007 kunngjorde Kraft Heinz at de ønsket å overta den britisk-nederlandske multinasjonale Unilever for 143 milliarder dollar. Dette selskapet er mye større enn Kraft Heinz. Den har 123 000 flere ansatte og en omsetning som er 34 milliarder dollar høyere. Unilever avviste tilbudet. Statsminister Theresa May ba om en undersøkelse av avtalen, hvoretter Kraft Heinz bestemte seg for å kansellere tilbudet.

Tror du Kraft Heinz vil gjøre en interessant overtakelse i fremtiden? Da kan gjøre en investering i Heinz mer interessant.

Introduksjon av Springboard Brands

I 2018 introduserte Kraft Heinz Springboard Brands. Dette er et foretak som fokuserer på å produsere økologiske, naturlige og gode matvarer. Senere samme år kjøpte selskapet merkevaren Primal Kitchen. Dette merket ble anskaffet for å promotere starten på Springboards Brands. Primal Kitchen -merket ble kjøpt for 200 millioner dollar i 2019. Dette merket var forventet å gi et årlig bidrag til salget på 50 millioner amerikanske dollar.

Tror du at disse oppkjøpene vil ha en positiv innvirkning på aksjekursen i fremtiden? Da kan det være interessant å investere i Kraft Heinz.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar