Vær oppmerksom på kryptovaluta svindel som for eksempel bitcoin code

Det er mange som velger å begynne å investere i kryptovaluta . Selv om de fleste meglere og børser er trygge å bruke, er det dessverre noen leverandører som ikke er det. En av disse leverandørene er Bitcoin Code.

Mange klager på Bitcoin Code

Bitcoin Code lover at du kan tjene mye penger med deres programvare. Dette selskapet lover mye, men det viser seg at det er mange mennesker som har en veldig negativ opplevelse med selskapet. Hvordan er dette mulig? Og hvorfor blir så mange lurt med Bitcoin Code? For å finne ut av det kan du lese denne artikkelen nøye slik du selv ikke blir utsatt for svindel.

Ankomsten av Bitcoin-svindlere

Mange som nettopp har begynt å investere i krypto og som ikke vet mye om markedet, kan lett bli lokket i en felle av svindlere. Dette skyldes hovedsakelig den desentraliserte naturen til bitcoin og mangelen på kunnskap rundt den for nybegynnere. Med bitcoin er det ingen å henvende seg til, om du blir svindlet.

Bitcoin tilhører ikke noen. Derfor er det ikke mulig å sende inn en klage eller noe lignende. Løfter om enorm avkastning takket være veiledning fra en skyggefull “bitcoin-eksperter” eller programvare for automatisk handel er dessverre fortsatt vanlige på internett. Den gamle tommelfingerregelen gjelder fortsatt: hvis det høres for bra ut til å være sant, er det sannsynligvis det.

Bitcoin-code – en gruppe svindlere

Bitcoin Code er et svindelselskap og nettsiden er i stadig endring. Som mange svindlere, tilbyr nettstedet en tjeneste som angivelig forutsier markedstrender og automatiserer handel for brukere, noe som gir latterlig fortjeneste på tusenvis av pund i løpet av få timer.

Noen mennesker lurer på hvordan noen med rett sinn kan falle for en slik skandaløs påstand. Men dette er ikke uvanlig. Folk som ikke vet noe om bitcoin, vil fort tro at internett kan generere så mye penger på veldig kort tid. Mange mennesker er redde for å gå glipp av handlingen og for ikke å kunne delta i valutaens suksess.

Du trenger bare å gjøre et raskt søk på Internett for å se at Bitcoin Code faktisk er et falskt nettsted som prøver å svindle folk. For eksempel har den et falskt fotografi av skaperen av Bitcoin Code. Skaperen, “Steve Mckay”, eksisterer ikke. Bildet er rett og slett kopiert fra internett og har ingenting å gjøre med Bitcoin Code-teamet. Det er også en salgsfremmende video for Bitcoin Code der en skuespiller resiterer en tekst. Denne skuespilleren later som de jobber for Bitcoin Code, men dette er bare noen som ikke har noe med kryptovaluta å gjøre.

Bitcoin-kode

Tips – ikke stol på anmeldelsene på Google

En av grunnene til at mange fortsatt faller for Bitcoin Code, er at selskapet bruker mye penger på å få skrevet gode anmeldelser. Selv de beste Google-søkeresultatene gir fortsatt gode anmeldelser av Bitcoin Code og hevder at det er en virkelig pålitelig programvare. Det er viktig å huske at et topp søkeresultat ikke betyr at et innhold er pålitelig. Faktisk kan du enkelt komme til toppen av søkeresultatene hvis du har et stort budsjett.

Faktisk er Bitcoin Code ikke det eneste selskapet som prøver å svindle folk. Denne programvaren har blitt brukt til å svindle folk før. For eksempel er Bitcoin Revolution en lignende type programvare som prøver å svindle deg og stjele pengene dine. Det er viktig å holde seg borte fra disse tull bedriftene og alltid velge en pålitelig megler eller børs. Vi vil vise deg hvordan du gjør dette senere i denne artikkelen. Dette vil gjøre det mulig for nybegynnere å finne de rette nettstedene i fremtiden.

Hvordan fungerer svindelen?

For det første er det nyttig å ta en titt på hvordan Bitcoin Code fungerer. Måten disse svindlerne går på, er ved å oppnå menneskers tillit. Etter det er resten ganske enkelt, spesielt hvis offeret vet lite eller ingenting om det aktuelle emnet. Bitcoin Code sier at du med noen hundre kroner kan bli utrolig rik. Ifølge nettstedet er det nok å gjøre et lite innskudd for å komme i gang. Når du har satt inn penger på kontoen din, er det veldig sannsynlig at du mister alt. Å ringe Bitcoin Code kundesupport er ubrukelig, da de ikke eksisterer eller ikke svarer i det hele tatt.

Konklusjon – hold deg unna Bitcoin Code

Vi håper informasjonen i denne artikkelen har gitt deg en bedre ide om Bitcoin Code og risikoen det medfører. Du bør ikke velge denne leverandøren. Hvis du gjør det, er det en god sjanse for at de tar pengene dine, og du mister alt. Derfor er det nyttig å velge en pålitelig leverandør som Bitvavo hvis du vil begynne å handle kryptovalutaer trygt. Når du skal velge en god megler, er det derfor nyttig å ta hensyn til følgende forhold:

  • Se etter uavhengige anmeldelser
  • Se over om at det ikke er noen store klager på selskapet
  • Undersøk teamet bak selskapet og megleren
  • Ikke bare sett inn et beløp, men sjekk alt nøye
  • Start med et lite innskudd (noen få hundre kroner) for å se om nettstedet er ekte

Ved å ta hensyn til disse tingene er det ikke så vanskelig for noen å holde svindlere i sjakk og å kunne investere trygt. Husk å besøke dette nettstedet hvis du vil lære mer om å investere i kryptovalutaer og hvordan du kan gjøre dette trygt og ansvarlig!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar