Hvordan investere i Loopring?

Det er for tiden noen få tusen forskjellige kryptovalutaer. De fleste tenker på Ripple eller Bitcoin, men det er mange andre prosjekter som har en lovende fremtid. Et av disse prosjektene er Loopring. Er du nysgjerrig på hva Loopring-prosjektet handler om, og om det er en valuta du bør investere i? Les videre, denne artikkelen vil fortelle deg alt om dette temaet!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Loopring?

Det kan være interessant å kjøpe Loopring. Kryptovalutaen kan brukes til utveksling av eiendeler mellom forskjellige børser. Fordi ordrene fra forskjellige børser kombineres, kan ordrer utføres til de beste prisene.

Du kan trade i Loopring på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Loopring ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Loopring.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Loopring
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Loopring for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Loopring på kontoen din!

Hva er Loopring – målet for prosjektet

La oss først se på hva Loopring egentlig er. Loopring (LRC) kan klassifiseres som en åpen kildekode som er en desentralisert digital valuta protokoll med et automatisert kjøresystem basert på Ethereum. Dette høres litt komplisert ut, men det betyr at det ble opprettet for å tillate brukere å utveksle eiendeler mellom forskjellige sentraler.

Loopring er ikke en desentralisert utveksling i ordets opprinnelige betydning, men bruker teknologier for å matche ordrer og dele ringer. Prosjektet har som mål å pakke order fra så mange børser som mulig. Etter det ønsker de å matche denne pakken med ordrebøker for alle børser som finnes i Loopring-nettverket.

Den unike protokollen bak Loopring

Loopring har en unik protokoll sammenlignet med andre prosjekter på kryptomarkedet. Denne protokollen gjør det enkelt å handle ERC20-tokens på Ethereum blokkjeden. For eksempel muliggjør Loopring utveksling av flere tokens. Det sikrer også en høy grad av likviditet under forskjellige forhold på børsen. Dette gir fordeler for både brukere og utvekslinger ved å redusere risikoen som er involvert.

Risikoen reduseres ved å bruke smarte kontrakter og minimere avgifter og kostnader. Dette muliggjør oppretting av mer lønnsom ringematching og ordre tildeling. I tillegg gir den forbedret sikkerhet for online data. Enhver plattform som har implementert smarte kontrakter, er kvalifisert for integrering i Loopring-nettverket. Som du kan forestille deg, betyr dette at prosjektet kan vokse mye.

virgula in loop

Ankomsten av Loopring 3.0

Loopring 3.0 er den siste versjonen av protokollen. Denne versjonen klarer å levere mye bedre ytelse uten å gå på akkord med sikkerheten. Den er designet med to hovedmål i tankene: ytelse og sikkerhet. Denne versjonen sørger for at brukerne alltid kan trekke seg tilbake hvis de ikke stoler fullt ut på det. Selv i verste fall kan brukerne få tilbake strømmen med en gang ved hjelp av Merkle Proofs.

Bruk av LRC-token

Hvis du investerer i Loopring, velger du å kjøpe LRC-token. LRC er det spesielle token som handles på Loopring-nettverket.Denne mynten brukes til å distribuere en prosentandel av alle avgifter generert på nettverket. 70% av avgiftene betales til “strikers”, 20% brukes til å finansiere Loopring DAO og de resterende 10% blir avskrevet.

Den spesielle LRC-token spiller en viktig rolle for omdømmet til Loopring systemet. DEX-eiere på Loopring er pålagt å bruke LRC for å bygge sitt omdømme og dermed gi mer sikkerhet for alle brukere av plattformen. Dette betyr at utveksling med dårlige intensjoner vil miste noen av sine innsatser hvis de opptrer dårlig, og dette gir brukerne av nettverket forsikring.

Risiko ved å investere i Loopring

Det er noen risikoer ved å investere i Loopring. Disse risikoene er de samme som for andre typer desentraliserte børser. Den viktigste risikoen er at regjeringer ikke er for en desentralisert børs. Med disse utvekslingene er det vanskelig å holde oversikt. Mangelen på en sentral autoritet gjør det vanskelig for EU-landene å takle risikoen rundt hvitvasking.

Det er en risiko for at myndighetene derfor vil bestemme at handel via Loopring-plattformen ikke er tillatt. Dette kan absolutt ha en negativ effekt på prisen på valutaen. En annen risiko er at det etter hvert vil komme en bedre utveksling som vil gjøre Loopring foreldet. Selv om sjansen for at dette skjer er liten, bør du være oppmerksom på dette hvis du vil kjøpe Loopring.

Oppbevar Loopring i en spesiell lommebok

Etter at du har valgt å investere i Loopring, kan du lure på hva du bør ta hensyn til. Det første vi anbefaler er å overføre myntene dine til en lommebok. Dette er den eneste måten du kan holde full kontroll over alle myntene dine. Du kan velge forskjellige typer lommebøker for å lagre myntene dine. En papir lommebok kan lastes ned via internett, men dette er ikke veldig praktisk.

En programvare- eller maskinvare lommebok er derimot det beste alternativ for lagring av myntene. Hardware-lommeboken er den tryggeste siden den ikke er koblet til internett. Disse koster litt penger. Hvis du ikke investere mye, er en programvare lommebok mer praktisk siden du kan installere den på datamaskinen din gratis. Uansett budsjett, er det praktisk å ikke legge igjen myntene dine på børsen forid det er flere børser som har blitt hacket tidligere.

Konklusjon – bør du investere i Loopring?

Som du kunne ha lest i denne artikkelen, er Loopring virkelig et prosjekt med en spesiell visjon for kryptomarkedet generelt. Hvis denne DEX-børsen ville bli brukt, er det mulig at prisen på Loopring kommer til å øke betraktelig. Spørsmålet er imidlertid om de vil lykkes med det. Spørsmålet om du ville være lurt å investere i Loopring er virkelig et personlig valg å ta. Dessverre kan vi ikke ta det valget for deg, men du bør du bør vurdere det selv.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar