Hvordan investere i NEM?

Som du sikkert vet, finnes det mange ulike kryptovaluta å investere i. Dette mangfoldet gjør det vanskelig for mange mennesker å ta et valg. Hvilken kryptovaluta bør du velge? Et av prosjektene som har opplevd mye vekst er NEM. I denne artikkelen viser vi deg hva slags digital valuta NEM er, hva du faktisk kan gjøre med den, og om det er smart å investere i det for øyeblikket.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade NEM?

NEM (XEM) kan brukes som en kobling mellom private og offentlige blokkjeder. Med denne kryptovalutaen kan bedrifter koble til nettverk lettere.

Du kan trade i NEM på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle [X] ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av NEM.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg NEM
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe NEM for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes NEM på kontoen din!

Hva er NEM – Hovedmålet for prosjektet

Før du investerer i NEM, bør du sannsynligvis vite hva det er. NEM står for » New Economy Movement » og har som mål å gi gründere en mer effektiv måte å kontrollere og flytte blokkjede-data på. Du kan se selskapet som en slags manglende kobling mellom privat og offentlig blokkjede ved å koble disse nettverkene. Å koble til nettverkene gjør blokkjeden mye mer effektiv. Selv om det gjenstår å se om det vil lykkes, er selskapets visjon veldig lovende.

NEM får spesielt skryt av store selskaper da de innser de mange fordelene NEM kan gi. NEMs kunder kan enkelt administrere eiendeler og data mer effektivt ved å bruke en fullstendig redesignet blokkjede. Det er viktig å merke seg at NEM ble bygget fra grunnen av med tanke på behovene til store selskaper. Dette ønsket om å møte markedets krav har gitt dem kallenavnet «Smart Asset Blockchain».

investering i NEM

Switch for bedrifter

Hvorfor er det smart å investere i NEM spør du? NEM kan bare være i stand til å løse store problemer i kryptomarkedet. Et av hovedmålene med denne plattformen er å øke interoperabiliteten mellom private blockchain-nettverk. Det er for tiden altfor mye kaos mellom den offentlige og private blokkjede-sektoren. Bedrifter leter derfor etter noe nytt. Problemet for øyeblikket er at alle blokkjeder er adskilt fra hverandre. De kan ikke kommunisere med hverandre over digitale eiendeler.

Med NEM kan dette imidlertid være mulig i fremtiden. Den spesielle protokollen sikrer bedre overføring av alle digitale eiendeler i selskapet. Her kan du tenke på tokens, kontrakter eller filer. Videre er blokkjeden til NEM designet på en slik måte at den kan sende data fra et privat internt firmanettverk til et annet selskap ved hjelp av en offentlig blokkjede. Hvis du forstår dette, forstår du sannsynligvis hvorfor så mange mennesker er positive til selve prosjektet.

Fordeler med NEM blokkjeden

Det er flere fordeler som NEM har å tilby til det nåværende kryptomarkedet. Plattformen er avgjørende for vanlig adopsjon fordi den klarer å samle noen av de beste blokkjedene i verden. Videre gjør selskapets fokus på store selskaper det til en nøkkel aktør for institusjonelle investorer. Utviklere anerkjenner det faktum at plattformen deres må forbli smidig for å oppnå ytterligere vekst i markedet. NEM gjør dette mulig for eksempel ved å tilby et fullt API-grensesnitt.

NEM-brukere kan tilpasse hvordan de tillater tilgang og bruk av NEM. Best av alt, disse oppgavene utføres i et åpent og selv skalerbart rammeverk. Systemet lar utviklere enkelt lage, distribuere og handle kryptovaluta og tokens via NEM-blockchain. På grunn av alle disse fordelene er det absolutt en mulighet for at prosjekt som kan bli utrolig stort de neste årene. Har du tro på dette? Da kan det være smart å investere i NEM ved å kjøpe kryptovalutaen.

Bruk av XEM-token

XEM kan betraktas som symbolet som brukes på NEM-blockchain. XEM har flere viktige roller å spille i NEM-økosystemet. Først og fremst får brukerne stemmerett når de eier tokenet. De har også den spesielle godkjenning retten. I tillegg fungerer XEM som en rask valuta med veldig raske transaksjonstider.

Hovedformålet så langt er å legge til rette for smarte kontrakter. Du kan derfor sammenligne dette med funksjonen til Ether på Ethereum nettverket. Prisen på XEM er selvfølgelig knyttet til suksessen til protokollen og blokkjeden bak prosjektet.

Hva er fordelene med NEM?

Før du investerer i NEM, er det lurt å undersøke om fordelene med kryptovaluta er sterke nok. En klar fordel med NEM er dens lave transaksjonskostnader: disse utgjør aldri mer enn 0,01% av transaksjonen. Når du sammenligner disse transaksjonskostnadene med de på kredittkortet ditt, blir valget raskt gjort. Videre gjennomføres en transaksjon på NEM-nettverket raskt: innen 6 sekunder.

Et potensielt problem for NEM er begrenset skalerbarhet. Et begrenset antall transaksjoner kan håndteres samtidig, men en fremtidig oppdatering kan øke dette antallet. Selvfølgelig er NEM som et system heller ikke ment å være en transaksjon: kryptovalutaen brukes kun til å sende dokumenter, for eksempel. Token XEM brukes deretter til å betale transaksjonsgebyrene.

Det som er unikt med NEM er at transaksjonene kan spores. Mange bruker kryptovalutaer nettopp fordi transaksjonene deres er godt skjult. Ifølge grunnleggeren av NEM kan sporbare transaksjoner faktisk bidra til sikkerhet ved for eksempel å bruke kjøper- og selger beskyttelse. Hvis du tror dette er tilfelle, kan en investering i NEM-kryptovaluta en være interessant.

En siste fordel med å investere i NEM er at det er en kryptovaluta som er mer miljøvennlig. NEMs algoritme bruker bare 1% av Bitcoins kraft for å oppnå det samme resultatet.

Oppbevar NEM i en spesiell lommebok

Hvis du velger å investere i NEM, er det viktig at du overfører myntene dine til lommeboken. Dette er den eneste måten du virkelig kan ha 100% kontroll på myntene dine. Når du legger igjen myntene dine på kontoen din på en av børsene, risikerer du alltid at de blir hacket. Hvis du vil forhindre dette, er en lommebok det eneste alternativet du kan velge.

Selv om du kan velge en papir lommebok, er det generelt praktisk å velge en programvare- eller maskinvare lommebok. Som du kan se fra navnet, er en maskinvare lommebok en liten fysisk enhet. Det ser litt ut som en USB-flash-stasjon og kan plasseres i datamaskinen. En programvare lommebok er en helt digital lommebok som du kan installere på datamaskinen. Programvare Lommebøkene er gratis, mens maskinvare lommebøkene koster penger.

Konklusjon – Er det lurt å investere i NEM eller ikke?

Vi håper informasjonen i denne artikkelen har gitt deg en bedre ide om å investere i NEM. Om det er et godt prosjekt å investere i, kommer virkelig an på om du støtter lagets visjon eller ikke. De mange fordelene gjør blockchain av NEM spesiell, selv om det selvfølgelig er spørsmålstegn om det til slutt vil bli den mest brukte blockchain innen kryptomarkedet. Det er derfor viktig å være årvåken når du bestemmer deg for å investere i NEM.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar