Hvordan kan du investere i NEO?

Det er fremdeles mulig å investere i NEO! Verdien av denne kryptovalutaen har allerede steget kraftig: i begynnelse av 2017 var prisen fremdeles bare 17 cent, mens den i dag selger for over 10 dollar. Prispotensialet er tydelig, men hvordan kan du ri bølgen og utnytte prisvariasjonene i NEO?

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade NEO?

Du kan trade i NEO på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle NEO ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av NEO.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg NEO
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe NEO for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes NEO på kontoen din!

Hva er NEO?

Før du begynner å investere, er det lurt å forstå nøyaktig hva NEO er. NEO, akkurat som Bitcoin, er en kryptovaluta. Kryptovalutaerer en slags digital valuta som du kan bruke til betalinger på nett. Naturligvis skiller NEO seg fra Bitcoin på flere måter. NEO er egentlig litt mer som Ethereum.

NEO er en kryptovaluta hvor kontrakter er sentrale. I NEO-blockhainen blir disse kontraktene også kalt NEOContracts. Her kan du bruker datalogikk for å automere forskjellige prosesser og transaksjoner. På dette området er NEO svært likt Ethereum.

Men hovedforskjellen er målgruppen. Mens Ethereum har bygget seg en sterk posisjon i den vestlige verden, er ikke dette tilfelle med NEO. NEO har en sterk base i Kina. Hvordan kan man forklare dette?

Er NEO Kina sin kryptovaluta?

Dette kan forklares ved at Kina støtter valutaen. Kryptovalutaen ble faktisk utviklet i Kina, og det virker som dette har gjort at kinesiske myndigheter ser mindre på denne valutaen som en trussel. I motsetning til Bitcoin, har ikke kinesiske myndigheter tatt en posisjon mot NEO. Dette gjør det lettere for NEO å bygge om en stor andel av markedet i landet.

Det er også viktig å huske at utviklerne forstår salgsmarkedet bedre. Det er jo tross alt også mange selskaper som har mye suksess i vestlige land, som har vansker med å nå ut til det asiatiske markedet. Kulturelle forskjeller gjør at selskaper ikke klarer å tilpasse seg nok. Fordi NEO blir utviklet av det kinesiske folket, kan denne valutaen konkurrere og oppbygge en sterk posisjon i det asiatiske markedet, akkurat som Alibaba og Huawei.

Kina_Kryptovaluta

Andre fordeler med NEO

NEO har også andre fordeler sammenlignet med, for eksempel, Ethereum. En stor fordel er at programmerere som har lyst til å skrive kontrakter, ikke trekker å lære et nytt programmeringsspråk. Det er faktisk slik det er med Ethereum. NEO kan heldigvis bli brukt med alle kjente programmeringsspråk, slik at enhver programmerer med litt datakunnskap kan bruke det. Når valutaen da blir brukt i mer praktiske områder, er det sannsynlig at prisen stiger.

Likevel er ikke dette den eneste forskjellen NEO har over Ethereum. NEO er også mer skalerbar og raskere. Dette gjør at potensialet til NEO er stort.

NEOs nåværende kurs

Bør du kjøpe NEO?

Er det på tide å kjøpe store mengder NEO? Fakta er at fremtiden til NEO fremdeles er veldig usikker. For øyeblikket er det bare to programmerere som jobber med å utvikle systemet. Derfor er spørsmålet om det er noen problemer som ikke blir løst på riktig måte.

Det som er sikkert, er at du kan spekulere på prisutviklingen til NEO. Det beste er å gjøre dette hos en nettmegler. På denne måten kan du utnytte både stigende og fallende kurser, slik at det egentlig ikke spiller noen rolle om NEO blir en suksess.

Klikk her for å sammenligne meglere >>

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.