Hvordan kan du kjøpe New Gold-aksjer?

Hvis du er ute etter en attraktiv gullgruve investering, kan New Gold være et godt alternativ. Ønsker du investere i New Gold aksjer? På denne siden finner du alt du trenger å vite for å kjøpe New Gold -aksjer selv. Du kan også se gjeldende aksjekursen på New Gold-aksjer her.

Hvor kan du kjøpe New Gold-aksjer?

Ønsker du å kjøpe New Gold-aksjer? Prisen på en New Gold-aksje er sterkt knyttet til den generelle markedsutviklingen. Når prisene på råvaren gull som New Gold leter etter, vil aksjekursen sannsynligvis øke. Før du kjøper aksjer i New Gold, er det derfor lurt å sjekke hvordan det går med økonomien og råvareprisen.

Ønsker du å kjøpe New Gold-aksjer? Du kan trade direkte i New Gold-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt New Gold-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs på New Gold?

Er du nysgjerrig på gjeldende kurs på CFD-aksjen New Gold? Diagrammet nedenfor viser gjeldende kurs på New Gold-aksjer. Med knappene kan du åpne en posisjon direkte.

Selskapsinformasjon om New Gold

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet New Gold.

Analyse av New Gold-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge New Gold-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan New Gold har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for New Gold de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til New Gold de siste 5 dagene:

Hvordan vil New Gold prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener New Gold vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til New Gold, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om New Gold

New Gold er selskap som er aktiv i gruvedrift: de kan kalles et gullgruveselskap. Derimot, sølv og kobber finnes også i gruvene som drives av selskapet. Dette multinasjonale selskapet er aktivt i USA, Mexico, Canada, Sør -Amerika (Chile og Brasil) og Australia. New Golds aktiviteter er leting og drift av gruver. Selskapet har hovedkontor i Toronto, Canada.

Ikke bare gull

Det er ikke bare gull som finnes i gruvene som utnyttes av New Gold. Det er gruver der flere metaller er funnet. For eksempel er det kobber i New Afton-gruven. New Gold har produsert gull og kobber der fra 2012 og utover. Serro San Pedro-gruven inneholder en betydelig mengde gull og sølv.

Fordi New Gold også utvinner andre edle metaller, er risikoen for en investering noe lavere. Når gullprisen faller, kan for eksempel kobberprisen fortsatt stige. Et selskap som ikke er avhengig av en råvare er ofte en tryggere investering.

Nytt gull

Nytt gull er et resultat av fusjoner

New Golds historie begynte i 1980, men det nåværende selskapet slik vi har kjent det siden 2008 ble opprettet av forskjellige fusjoner. I 2008 fusjonerte selskapene Metallic Resources, Peak Gold Ltd. Og Bob Golding. Denne administrerende direktøren i Peak Gold var også den første administrerende direktøren i New Gold. I 2009 kjøpte New Gold Western Goldfields.

Oppkjøp som gjør det mulig å utnytte nye gruver kan bidra til New Golds driftsresultater. Et nytt oppkjøp kan derfor være en god grunn til å kjøpe New Gold-aksjer.

Selskapets gruver

Selskapet har fire gruver:

Mesquite Gold -gullgruven: denne gruven ble overtatt fra Western Goldfields på tidspunktet for sammenslåingen i 2009. Gruven, som ligger i Imperial County, California, står for 45% av New Golds totale produksjon.

Cerro San Pedro er en gull og sølvgruve. Denne gruven finnes i den meksikanske delstaten San Luis Potosi. I 2005 ble denne gruven ansett som ulovlig av meksikanske dommere. Siden den gang har den jobbet i gruven uten gyldig tillatelse.

I Peak Gold Mines finner du gull, kobber og bly. Denne gruven ligger i Cobar Gold Field i NSW Australia. Gruven har vært i bruk siden 1992.

Gull, sølv og kobber finnes i New Afton-gruven. Denne gruven ligger på samme sted som den gamle Afton -gruven. New Afton finnes 10 kilometer vest for Kamploops, British Columbia. Gruven har vært aktiv siden 2012.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar