Hvordan investere i Peloton-aksjer?

Fitness blomstrer og Peleton utnytter denne trenden! Dette amerikanske selskapet selger treningsutstyr og medlemskap som lar deg ta kurs på nettet. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan investere i Peloton ved å kjøpe aksjene.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Peloton aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i Peloton aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Peloton aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Peloton-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Peloton akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Peloton? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Peloton har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Peloton:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Peloton.

Analyse av Peloton:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Peloton-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Peloton-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjepriser for Peloton de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Peloton de siste 5 dagene:

Hvordan vil Peloton prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Peloton vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Peloton, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om selskapet Peloton

I Nederland dukker de ulike treningssentrene og treningstimene på nett opp overalt, men i USA går de enda lenger. Her er Peloton en stor hit. Dette selskapet setter søkelys på alle aspekter av fitness for treningssentre og for hjemmet, fra å produsere treningsutstyr som tredemøller og treningssykler til å tilby online hjemme timer for ulike typer trening.

Selskapet er notert på den amerikanske børsen og der ser det ut til at aktivitetene beveger seg med samme intensitet og driv som deltakerne som er kunder av dette paraply merket.

Kjøpe platoon shares

To driftsmoduser

Tjenestene er delt inn i to avdelinger. Første avdeling tar for seg levering av treningsutstyr. Disse enhetene kan leveres til både treningssentre og folk som ønsker å kunne ta en spinningtime hjemme.

I tillegg sørger Peloton for at du, spesielt som hjemme idrettsutøver, ikke trenger å trene tilfeldig uten å være sikker på at du trener riktig. Peloton har også en tjeneste der du kan følge ubegrensede treningstimer for å sørge for at du trener så godt og omfattende som mulig hjemme. Leksjonene kan bestilles gjennom en abonnementstjeneste, slik at brukere betaler et fast beløp per måned og kan ta så mange timer de vil.

Det fine med en abonnementstjeneste er at den lar selskapet bygge opp gjentatte inntekter. Dette kan være en ekstra attraktiv grunn til å kjøpe Peloton-aksjer.

Popularitet driver verdiøkning

Å gå på trening har blitt en stadig mer populær trend de siste årene. Spesielt unge mellom 16 og 35 år blir solgt ved ønsket om å ta vare på kroppen. Som et resultat er abonnementer og tjenester innen fitness ustoppelige og selskaper som Peloton øker i verdi. Aksjene til det amerikanske sports selskapet stiger hele tiden, slik at én aksje nå er verdt nesten fire ganger så mye som da selskapet først ble børsnotert.

Tror du at dette fokuset på helse vil fortsette i fremtiden? I så fall kan det være smart å investere i Peloton-aksjer.

Veien til lønnsomhet

Det som er spesielt med denne verdien er at økningen i verdien på aksjene er i strid med fortjenesten selskapet selv har. Peloton er et tapsbringende selskap med titalls millioner dollar i minus hvert år. Likevel er dette ikke merkbart når man ser på tallene på børsen. Grunnen til dette kan være at de største kjøperne av treningsutstyret er store treningssentre, og siden disse har nok utstyr etter en stor leveranse, kan de også åpne sjeldnere eller ikke i det hele tatt under dagens omstendigheter. Som et resultat forsvinner denne inntektskilden praktisk talt.

Hovedinntektskilden til Peloton er abonnementene folk kjøper for å trene hjemme. På grunn av den gigantiske hypen rundt hjemme trening, klarte de å tiltrekke seg millioner av brukere i Amerika, men ikke nok til å tjene penger.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar