Hvordan kan du kjøpe Philip Morris-aksjer?

Tobakksindustrien har vært enormt lønnsom i flere tiår. Som merkevare bygger du raskt opp en vanlig kundebase, ettersom sigaretter er avhengighetsskapende. En investering i et selskap som Philip Morris kan derfor være svært lønnsomt. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kjøper Philips Morris-aksjer. Du kan også finne den siste aksjekursen på Philip Morris aksjer på denne siden.

Hvordan kan du kjøpe Philip Morris-aksjer?

Tobakk blir regelmessig diskreditert. Dette er ikke overraskende når du tenker på at mange mennesker dør av det hvert år: Bare i Amerika så er det, nesten en halv million mennesker som dør hvert år av det. Dette holder imidlertid ikke investorene unna: dette er ikke så negativt for selskapet, ettersom aksjene fortsatt gir god avkastning.

Ønsker du å kjøpe Morris-aksjer? Du kan trade direkte i Morris-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Morris-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjeandelen til Philip Morris?

Påvirket av de siste nyhetene kan Philip Morris-aksjene svinge kraftig i verdi. I grafen nedenfor kan du umiddelbart se hvordan CFD-aksjen Philip Morris har prestert i det siste. Med knappene kan du åpne en handel når du vil.

Selskapsinformasjon om Philip Morris

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Philip Morris.

Analyse av Philip Morris-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Philip Morris-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Philip Morris har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Philip Morris de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Philip Morris de siste 5 dagene:

Hvordan vil Philip Morris prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Philip Morris vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Philip Morris, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er det smart å investere i Philip Morris?

Philip Morris har lenge vært en av de ledende internasjonale tobakksprodusentene. Det er derfor ingen tilfeldighet at selskapet gjennom årene har utvidet virksomheten til 180 forskjellige land. Denne mer eller mindre faste stillingen som Philip Morris har klart å skaffe innen tobakksproduksjon sektoren, har sikret at selskapet blir sett på som en relativt trygg investering. Merket er velkjent, og vanlige røykere velger ofte det samme merket hele tiden.

Selv om Philip Morris har en solid markedsposisjon og en relativt stabil omsetning, er det også noen risikoer å ta hensyn til. Disse risikoene gjelder faktisk for alle selskaper som er en del av tobakk sektoren. Faktum er at i dag er selskaper forpliktet til å legge grusomme fotografier og iøynefallende advarsler på emballasjen til sigarettene. På sikt må disse sikre at folk slutter å røyke tobakk. Hvis det skulle skje, kan det selvfølgelig ha stor innvirkning på Philip Morris ‘driftsresultater. Dessuten gjør dette det mer utfordrende å tiltrekke seg nye kunder til merkevaren.

kjøp Philip Morris aksjer

Philips Morris svarer smart på dette ved å anerkjenne helserisikoen. I dag jobber de med produkter som er mindre skadelige for menneskers helse. De gjør dette ved å gjøre tobakk mindre varm og slipper dermed ut færre skadelige kjemikalier. Disse produktene er for tiden spesielt populære i Japan, men nå som folk blir stadig mer bevisste på helserisikoen,så kan populariteten fortsette å vokse.

En fordel med å investere i Philip Morris er at tobakk klarer seg relativt bra selv i økonomisk dårlige tider. Brukerne er ofte avhengige av sigaretter og gir ikke opp røyking på den måten. Dessuten røyker folk mer i stressende tider. Dette gjør det til en relativt trygg investering under økonomiske kriser.

En investering i Philip Morris kan derfor absolutt være attraktiv. Du må imidlertid spørre deg selv om du ikke føler deg etisk belastet å investere i en tobakksprodusent. Folk synes det i økende grad er viktig å investere i sosialt ansvarlige selskaper. Hvis denne trenden fortsetter, kan flere investorer bestemme seg for å selge aksjene sine, noe som kan legge press på prisen.

Om selskapet Philip Morris

En av de viktigste tobakksprodusentene på planeten heter ‘Philip Morris’. I skrivende stund er selskapet, Philip Morris International Inc, aktivt i 180 forskjellige land. Selskapet ble grunnlagt i 1847 og har flere ulike datterselskaper. Selskapet spesialiserer seg ikke bare på produksjon, men også på salg av sigaretter og alle andre tobakkvarer. Philip Morris-aksjene er notert på New York Stock Exchange med tickeren «PM».

En av verdens største tobakksprodusenter

Mange sigarettmerker nyter ikke ubetydelig berømmelse og popularitet. Disse inkluderer navn som Marlboro, L&M og Chesterfield. Dette gjelder selvfølgelig også Philip Morris-merket med samme navn.

En ikke ubetydelig aktivitet fra Philip Morris gjelder produksjon av tobakk fordampning produkter eller løsninger der valget er å ikke brenne, men å varme tobakk. Selskapet har markedsført disse produktene som ‘produkter med redusert risiko‘. Dette er fordi disse produktene er betydelig mindre skadelige enn vanlige sigaretter.

Historien til Philip Morris

Philip Morris ble grunnlagt i 1847. Selskapet har hovedkontor i New York, men har også et operasjonssenter i Lausanne, Sveits. Opprinnelig var Philip Morris en divisjon i Altria Group. 31. mars 2008 ble selskapet notert på Euronext-børsen i New York & Paris.

Fra det øyeblikket ble Philip Morris et helt uavhengig selskap. Separasjonen av de to selskapene ble gjort på tvers av regioner. Altria ville forbli aktiv i USA mens de internasjonale aktivitetene ble overført til Philip Morris.

En mørk side i historien til Philip Morris var i 2011. Det var på den tiden Philip Morris valgte å anlegge søksmål mot landet Australia. Hva var årsaken til dette søksmålet? I følge Philip Morris hadde Australia unnlatt å overholde frihandelsavtalene som var avtalt mellom de to partene.

Den australske regjeringen hadde tatt beslutningen om å plassere bilder av lungekreftpasienter på sigarettpakkene. Saken fikk mye oppmerksomhet: Philip Morris prøvde å bruke frihandelsavtalen som et eksempel for å vise at dette ikke var rettferdig. Rettssaken endte med tap for Philip Morris og Australia måtte ikke betale noen kompensasjon til selskapet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar